» »

Katero orodje za modificiranje

Katero orodje za modificiranje

Matek ::

Hm, torej, ko mi bojo nakazal štipendijo, si mislim kupit eno multi orodjece, pa me zanima katerega najbolj priporočate in se da dobit brez predhodnega naročanja:

Iskra ERO Multiset
kakega dremla
al pa kaj od minicrafta

DA mal pojasnim kaj bom delal, mislim zrezat eno okno v stranico, velik bom tudi vrtu luknjice na ploščicah, ker občasno naredim kake šalterje, ampak je težko brez dodatne pritrditve bormašine in ploščice naredit luknje točno v lepi vrsti, ampak večkrat malo odstopa. Pa še kaj bom malo brusu pa tak. No, pa kar povejte kaj je najboljše in kje se dobi.

Aja, pa se nekaj, a lahko tu noter pritrdim svedre od vrtalnega stroja?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
  • spremenil: Matek ()

daylight ::

kolk pa stanejo ? :\

IceIceBaby ::

Jaz ti lahko prodam od minicrafta Hobby drill set :) Samo pomoje je premalo močen za tisto kar ti rabiš, samo 35W ma. Je pa zlo natančen. Cena 5k sit če te zanima, tudi priključki so zraven.

Drugače sm pa v enem katalogu od OBI al Bauhaus al od ene te štarcune vidu da prodajajo ene take no name te brusilce za 5k sit tudi.
Majo 135W, zraven je kr dost priključkov. Sicer verjetno ni med najboljšimi ampak pomoje čist dost za domačo uporabo. Jaz sem pred kratkim tudi kupil enega podobnega v Metroju za 25 eurov, in zgleda da je ravno tak. Pa dela zelo uredu, 30k obratov, kovino reže brez problema, za luknje vrtat je pa itak dober.

Premisli. Dremel stane okoli 20k se mi zdi, iskra stane okoli 15. Ta pa 5k, in če ne rabiš veliko itak neboš opazil kvalitete pri drugih dveh.

Matek ::

Hmja, sem vidu oglas, ma jes bi meu novega.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

morphling1 ::

Jaz mam Ero-ta in sem ful zadovoljen, s servisi nimaš problemov, pa še najmočnejši in najcenejši je med vsemi. Ne moreš falit če ga vzameš
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

morphling1 ::

Sem ti pozabil še par stvari odgovorit. Dobiš ga v Merkurju, pa verjetno še kakšni drugi taki trgovini kot so Bauhaus, Metalka ...
Glede svedrov vpenjanje je narejeno s stročnicami in ti zelo dobro držijo orodje so pa narejene za zelo ozko teloranco +-0.1mm lahko vpenjaš večja odstopanja pa zelo težko ali sploh ne, zraven Ero-ta dobiš dve pač za tiste standardne trne ki so zraven en je tanjši ter en debelejši (mislim da sta za 2 in 3mm ) če hočeš vpenjat še ostale zadeve, predvsem manjše svedre, moraš pa kupit dodatne stročnice.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

perci ::

Jst imam tud tega od iskre ero in se kar obnese; dobil ga je pa fotr zastonj za novoletno darilo, ko je mel en biznis v iskri ;)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Cenejša elektropnevmatska kladiva - primerjava in nasveti

Oddelek: Loža
2515166 (8224) barbarpapa1
»

Katero bormašino? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7734083 (32312) thor24
»