Forum » Loža » Podaljšanje vozniškega dovoljenja
Podaljšanje vozniškega dovoljenja
skayler1 ::
Ali lahko podaljšam vozniško dovoljenje na katerikoli upravni enoti? Recimo, če sem iz Konjic, lahko podaljšam v Mariboru, Celju,..? Problem je, ker imajo v Konjicah uradne ure v petek do 13.
martincek1 ::
Konjice so verjetno podenota... načeloma se take stvari lahko ureja tudi na glavni enoti tistega "okraja", kjer so tudi popoldne vsaj en dan v tednu uradne ure.
skayler1 ::
Ravno gledam uradne ure vseh enot. Vsepovsod so do 13 v petek. Zdaj me najbolj zanima, ce lahko to naredim v Mb. Konjice pa spadajo drugace pod Celje.
Yohan del Sud ::
Če si lahko malo sposodim temo ... A je to na istem okencu kot za osebno ali pasuš ali kje drugje? In pa, kaj če ti le-ta še velja do leta 2050+ in bi rabil samo zamenjat za kartično varianto, ker je star pinki kartonček po desetletnem svaljkanju v denarnici v zelo neprepričljivem stanju. Kakšen je potem postopek? Samo prideš s starim in novo fotka tja, izpolniš obrazec in plačaš, ali je še kakšna komplikacija?
www.strancar.com
šernk ::
@skayler1: lahko narediš kjerkoli, sam spadam pod novo gorico, pa sem 2 leti nazaj podaljšal vozniško v LJ brez težav, le na vozniški mi sedaj piše pristojni organ UE LJ.
@Yohan del Sud: mislim da za vozniška dovoljenja je drugo okence, nisem pa 100% najbrž kot kje, vprašaš varnostnika ali gledaš table pa je :)
drugače pa tisti kartonček bo treba nekoč zamenjat za kartico (2018 al kolk je že meja?), to lahko narediš sedaj, če imaš rad stroške, ker nova kartica velja le 10 let
@Yohan del Sud: mislim da za vozniška dovoljenja je drugo okence, nisem pa 100% najbrž kot kje, vprašaš varnostnika ali gledaš table pa je :)
drugače pa tisti kartonček bo treba nekoč zamenjat za kartico (2018 al kolk je že meja?), to lahko narediš sedaj, če imaš rad stroške, ker nova kartica velja le 10 let
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
VelikiTun ::
Ko sem nazadnje delal tako osebno kot vozniško hkrati, je bilo vse opravljeno na enem okencu.
St235 ::
Odvisno kje delaš. Manjše upravne enote imeajo vse na enem okencu, večje pa lahko imajo referente samo za eno od področji.
metalc ::
Osebne dokumente (in večino drugih upravnih zadev) se že več let lahko ureja na katerikoli UE, pod "izdal" bo pač napisana tista, kjer si to opravil. Zelo verjetno bo isto okence pristojno za vse dokumente (potni list, osebna, vozniško), ker je postopek zelo podoben: oni ugotovijo tvojo istovetnost in ustreznost slike s tvojo zunanjostjo, poskenirajo sliko, na touch screen se podpišeš, plačaš in to je to (OK, za potni list vzamejo še prstne odtise): čez nekaj dni dobiš dokument s priporočeno pošto ali pa ga greš iskat tja, kjer si ga naročil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vozniško dovoljenjeOddelek: Na cesti | 14884 (6665) | BivšiUser2 |
» | Mednarodno vozniško dovoljenje - USAOddelek: Na cesti | 8179 (3910) | MisterM |
» | do osebne izkaznice še v istem dnevu?Oddelek: Loža | 41291 (31338) | Sergio4 |
» | Nujno: čez mejo z poteklim potnim listomOddelek: Loža | 12021 (11002) | bluefish |
» | Potni list "je cez rok"! Rabim ga cez 5 dni!Oddelek: Loža | 7339 (5763) | perci |