Forum » Izdelava spletišč » Java script Counter problemcek
Java script Counter problemcek
umetnic ::
Seos!
Jave se se nisem zacel ucit, zato se mi kaj veliko ne sanja (beri=nic), bi pa zelel ze zdaj uporabit spodnjo kodo:
Link do index.htm v katerem je vsebovana koda
Prosim, ce mi nekdo spremeni " document.write tako, da se bodo gif(i) prikazovali v stilu 'align="top" ' in ne 'browser default'...
Ne vem namrec kam naj pri document.write vstulim 'Align=' oziroma kako dolocati polozaj kot je to pri htmlju...
Zadeva pa drugace prikaze simple counter...upam, da nisem prevec zakompliciral..
Tnx, to mi bo prihranilo kar nekaj casa
Keep up the good work!!
P.S. ( v direktoriju kjer je index.html mora biti tudi 10 gifov, poimenovanih 0.gif, 1.gif, 2.gif,..9.gif)
Jave se se nisem zacel ucit, zato se mi kaj veliko ne sanja (beri=nic), bi pa zelel ze zdaj uporabit spodnjo kodo:
Link do index.htm v katerem je vsebovana koda
Prosim, ce mi nekdo spremeni " document.write tako, da se bodo gif(i) prikazovali v stilu 'align="top" ' in ne 'browser default'...
Ne vem namrec kam naj pri document.write vstulim 'Align=' oziroma kako dolocati polozaj kot je to pri htmlju...
Zadeva pa drugace prikaze simple counter...upam, da nisem prevec zakompliciral..
Tnx, to mi bo prihranilo kar nekaj casa
Keep up the good work!!
P.S. ( v direktoriju kjer je index.html mora biti tudi 10 gifov, poimenovanih 0.gif, 1.gif, 2.gif,..9.gif)
Backup not found: ( A )bort ( R )etry ( S )lap nearest essedi.it seller.
- premaknil: Senitel ()
Da poenostavim:
JavaScript:
document.write("");
Kako in kam dodati opcijo 'Align="top" ', zelel bi namrec, dolociti kako naj se slikca poravna...?
P.S. (me kdo sploh razume?
JavaScript:
document.write("");
Kako in kam dodati opcijo 'Align="top" ', zelel bi namrec, dolociti kako naj se slikca poravna...?
P.S. (me kdo sploh razume?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: umetnic ()
Ziga Dolhar ::
align=top ni xhtml 1.0 compliant, ker ni top v narekovajih. Kako točno gre to v javascript ne vem, a " verjetno lahko escapaš kot drugod, torej align=\"top\"
ZigggaMan, ti si car, tocn tko sm rabu....nekako se ob vsem ostalem nisem spomnil izpustit narekovajev...tnx 100X!!
Lep vikend, u.
Backup not found: ( A )bort ( R )etry ( S )lap nearest essedi.it seller.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | JavascriptOddelek: Programiranje | 1190 (1003) | amacar |
» | Javascript pomočOddelek: Izdelava spletišč | 2060 (1616) | Lion29 |
» | Javascript problemcekOddelek: Programiranje | 1608 (1401) | tempoFlow |
» | JavaScript naloge za faks (ustni izpit)Oddelek: Šola | 2374 (1914) | Lumix |
» | if flash else html....Oddelek: Izdelava spletišč | 1335 (1157) | alesrosina |