Forum » Programska oprema » rabim določen program
rabim določen program
cybersp ::
zdravo!
mi lahko svetujete kateri program rabim če želim preimenovati glasbene datoteke?
in sicer tako da del imena ostane isti, par črk se pa zbriše...
najlažje vam povem z primerom,
želim združiti albume official uk top 40, ti pa izhajajo vsak mesec, in bi jih rad združil v eno datoteko,
brez ponavljajočih se komadov...
imena komadov pa vsebujejo zaporedne številke v naslovu in bi se jih rad znebil vseh naenkrat...
hvala za pomoč
LP
mi lahko svetujete kateri program rabim če želim preimenovati glasbene datoteke?
in sicer tako da del imena ostane isti, par črk se pa zbriše...
najlažje vam povem z primerom,
želim združiti albume official uk top 40, ti pa izhajajo vsak mesec, in bi jih rad združil v eno datoteko,
brez ponavljajočih se komadov...
imena komadov pa vsebujejo zaporedne številke v naslovu in bi se jih rad znebil vseh naenkrat...
hvala za pomoč
LP
ja sory nevem zaka pol forumi obstajajo, če pa je itak usak na forumu glasn, da nej vprašam google... kreteni
Ciklamen ::
cybersp ne vem zakaj moraš biti sedaj žaljiv do Isotropic-a, ko ti je predlagal kaj poišči na googlu.
- End of the Post ->
ker me prvo razjezil komentar biG33k-a, nato pa še zelo uporaben komentar isotropica, jaz sem spreševal za specifičen porogram, ker u google tut js znam po angleško napisat....
Starcraft|| ::
cybersp,okej ti bom pomagal...Nerabiš nobenega programa,samo na mp3 file daj desni klik in properties oz. lastnosti ter Details.Tam urejaš Album title itd.Če si pa kaj drugega mislil pa nimam pojma
Zgodovina sprememb…
- odbrisalo: STASI ()
Mesar ::
No dober, ma neke buge pa začne file prepisovat sem slišal, pogooglaj kakega drugega.
Your turn to burn!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | urejanje glasbeOddelek: Programska oprema | 2424 (522) | bellaalice |
» | Zamenjava ČŠŽ v CSZ?Oddelek: Programska oprema | 3210 (2632) | KLux |
» | program za pomoč pri tiskanju 200+pdf dokumentovOddelek: Pomoč in nasveti | 2305 (1357) | HotBurek |
» | Preimenovanje datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 1330 (1267) | neki4 |
» | Rabim program, ki bi mi iz ID preimenoval ime MP3-jaOddelek: Programska oprema | 1425 (1255) | BaRtMaN |