Forum » Programiranje » C# Switch
C# Switch
Msatir ::
Lep pozdrav, imam majhen problem... ko zaženem kodo mi ustvari novo stranko, nato pa ko drugič hočem izpisat strano, mi že pre ustvari novo, zato izpiše brez vsebine. A se da ta problem kako rešit? hvala za pomoč
switch (izbiraMeni.Key) { case ConsoleKey.NumPad1: { Console.WriteLine(" MENI \n1-Vnesi novi 2-Izpis vseh računov \n"); var drugi = Console.ReadKey(); Stranka novaStranka = new Stranka(); switch (drugi.Key) { // VNOS NOVEGA RAČUNA case ConsoleKey.NumPad1: { // VNOS STRANKE novaStranka.Vnos(); seznamStrank.DodajStranko(novaStranka); // VNOS USLUG Racun noviRacun = new Racun(); noviRacun.Dodaj(novaStranka); seznamRacunov.DodajRacun(noviRacun); break; } // Izpis Celotnega seznama računov case ConsoleKey.NumPad2: { seznamRacunov.Izpis(novaStranka); break; } } break; }
Samo potem mi bo izpisalo celoten seznam strank, potem ko bom jih vneso več, bo vedno use izpisalo, a ne?
Samo potem mi bo izpisalo celoten seznam strank, potem ko bom jih vneso več, bo vedno use izpisalo, a ne?
Vesoljc ::
ja in kje je dejanski problem?
sej mas seznamStrank... ce je to seznam, pac dobi zadnji element ven (ce nimas "tail-a" ga najdi) in ga izpisi
sej mas seznamStrank... ce je to seznam, pac dobi zadnji element ven (ce nimas "tail-a" ga najdi) in ga izpisi
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
zenb ::
Glede na to, da si znal naredit metodo za vnos podatkov v razredu, narediš še metodo za izpis podatkov in potem po
pokličeš še novaStranka.Izpis();
// VNOS STRANKE novaStranka.Vnos(); seznamStrank.DodajStranko(novaStranka);
pokličeš še novaStranka.Izpis();
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [C#] Omejitev izpisa v foreachOddelek: Programiranje | 945 (813) | Cvenemir |
» | [C#] DeserializacijaOddelek: Programiranje | 1860 (1463) | Cvenemir |
» | c sharp LinkedList - NalogaOddelek: Programiranje | 1850 (1801) | Msatir |
» | [C#] Preprost računOddelek: Programiranje | 1167 (891) | darkkk |
» | [JAVA] rekurzivni izpis seznama z kazalciOddelek: Programiranje | 1777 (1535) | l0g1t3ch |