» »

Lociranje statičnega IP-ja

Lociranje statičnega IP-ja

addy93 ::

Kot vidite v naslovu, me zanima ali je možno natančno locirati statični IP. Namreč imam problemček, ker mi nekdo konstantno vdira v določen račun in danes sem po dolgem teženju dobil IP dotične osebe. Sem klical na SIOL in mi pomagati ne morejo, ker nisem njihov naročnik (?!) na T2 pa pravijo, da lahko oni samo stvar dajo naprej v obdelavo, ne morejo mi pa dati podatkov, katere potrebujem.

Torej, fantje in dekleta, z besedo na dan. :)

Hvala in LP

PS: če nisem uvrstil temo v pravo sekcijo, prosim moderatorja, da jo prestavi. Hvala.

gslo ::

na kratko, ne moreš. isp lahko na podlagi ure pove, kateremu naročniku je v tem obdobju pripadal ugotovljeni IP. brez posredovanja policije tebi ISP ne bo dal nič.

DeFacto21 ::

Ah, čist natančno IP ne boš mogel locirat, lahko pa približno (kar je več ali manj neuporabno).

Mesar ::

Večja mesta lahko določiš, pa se to dokaj nenatančno.
Your turn to burn!

Brane2 ::

Kar se IPja tiče, težko. ISP ni ravno javna radodajka, da bi dajali, kadar se komu sprdne.

Za kakšen račun pa gre ? Če gre za kak Google account, a lahko uporabiš nedebilen password ?

Če gre za tvoj server, a lahko postaviš stvar solidno in ne vodovodarsko ?
On the journey of life, I chose the psycho path.

Invictus ::

Prijava na policijo. Glede na IP naslov, oni lahko zahtevajo podatke o lastniku IP naslova od operaterjev.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

t2 trdi dinamični IP 2 meseca isti IP (strani: 1 2 )

Oddelek: Informacijska varnost
7015604 (13919) AndrejO
»

Ukraden računalnik, kako ga izslediti (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5011072 (9419) Kaboom
»

UNPIS: Ni časti med tatovi (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
6227779 (25126) poweroff

na koliko metrov natančno se lahko določi lokacija preko GSM omrežja (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
5515470 (14406) bluefish

Več podobnih tem