Forum » Strojna oprema » Kje dobiti _danes_ soliden, velik, TIH vent ?
Kje dobiti _danes_ soliden, velik, TIH vent ?
Brane2 ::
Dokončno mi je dobizdil "VauuuuVuuuuUUUUUuuuuuuUUUUUuu", ki ga v neskončnih zaporedjih ustvarja vent na moje procu, zato nunno rabim zamenjavo, preden se mi utrga.
Imam nekaj malo boljšega s 14cm stranico v hladilniku, bi pa prav prišel tudi večji.
Vrgel sem uč na Silverstoneov "Air penetrator" SST-AP181, ki ga pa na žalost ponuja samo Mlacom in ta je danes zaprt.
Mlacom SST-AP181
Je pa na netu impresivna demonstracija, razni reviewerji pa tudi pojejo hvalospeve zadevi:
SST AP-121
Je kakšna varianta, da bi to dobil kje danes ?
Ima to mogoče kdo ceneje kot Mlacom ?
Imam nekaj malo boljšega s 14cm stranico v hladilniku, bi pa prav prišel tudi večji.
Vrgel sem uč na Silverstoneov "Air penetrator" SST-AP181, ki ga pa na žalost ponuja samo Mlacom in ta je danes zaprt.
Mlacom SST-AP181
Je pa na netu impresivna demonstracija, razni reviewerji pa tudi pojejo hvalospeve zadevi:
SST AP-121
Je kakšna varianta, da bi to dobil kje danes ?
Ima to mogoče kdo ceneje kot Mlacom ?
On the journey of life, I chose the psycho path.
- spremenil: Brane2 ()
Brane2 ::
Mam slabe izkušnje z njimi. Vse je kao "na zalogi", ko pa prikorakaš v štacuno zveš da je ta zaloga v Nemčiji.
V glavnem, v Comshopu sem ubodu neko tiho Akaso in stvar zaenkrat šiba v tišini...
V glavnem, v Comshopu sem ubodu neko tiho Akaso in stvar zaenkrat šiba v tišini...
On the journey of life, I chose the psycho path.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik - vgradni HDD nosilec/ohišjeOddelek: Strojna oprema | 2714 (2589) | w00tnes |
» | LittleDevil LD PC-V10Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2627 (1700) | LittleDevil |
» | Sestava računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1722 (992) | gorici |
» | Graupner ModelsOddelek: Loža | 1874 (1446) | Bole |
» | NEROOddelek: Pomoč in nasveti | 1867 (1664) | Justy |