Forum » Programska oprema » [Gmail]Dostop do emaila iz mobilenga telefona
[Gmail]Dostop do emaila iz mobilenga telefona
KernelPanic ::
Spostovani!
14 dni nazaj sem na gmail-u omogocil opcijo, da dodam geslo za dostop do mojega gmail racuna iz mobilne naprave, tako da trenutno, ce se logiram iz desktop masine, imam eno geslo, ce se logiram iz mobitela, imam drugo geslo. Ker sem seveda pozabil geslo za mobilnik, mi lahko kdo pove, kje se nastavlja dostope in gesla (iz drugih naprav), namrec v Account Settings te opcije ne najdem vec.
14 dni nazaj sem na gmail-u omogocil opcijo, da dodam geslo za dostop do mojega gmail racuna iz mobilne naprave, tako da trenutno, ce se logiram iz desktop masine, imam eno geslo, ce se logiram iz mobitela, imam drugo geslo. Ker sem seveda pozabil geslo za mobilnik, mi lahko kdo pove, kje se nastavlja dostope in gesla (iz drugih naprav), namrec v Account Settings te opcije ne najdem vec.
BladE_ ::
Greš v Gmail račun na PCju in izbereš opcijo "Nastavitve računa" potem pa "Authorizing applications & sites"... Čisto spodaj ti verjetno piše "Android" (vsaj pri meni je tako), izbereš "Rewoke", da ga zbrišeš potem pa še enkrat generiraš geslo za "Android".
Akcija - Reakcija
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BladE_ ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | odklepanje telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 16013 (4750) | Technics111 |
» | Na internet pobegnilo 773 milijonov elektronskih naslovov in gesel (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 19490 (13299) | MrStein |
» | Vdor v računalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2268 (1956) | SeMiNeSanja |
» | Vdor v gmail nujno prosim pomočOddelek: Omrežja in internet | 10467 (7919) | Phantomeye |
» | Vdor v android tablicoOddelek: Pomoč in nasveti | 7784 (6479) | All |