» »

Need for speed 2 special edition

Need for speed 2 special edition

Pixy222 ::

Pozdravljeni, imam težavo ker nikjer na internetu ne najdem cracka za zgoraj omenjeno igro. Igra je sicer izšla že daljnega leta 1997 in je zato verjetno toliko bolj problem najti karkoli za to igro. Ima kdo idejo kje naj še poskusim poiskati?
hvala in lp

popster ::

nevem zakaj sploh igraš te stare igre..Zuni je need for speed the run, kar lahko kupiš v trgovini in igraš preko spleta.

S kolegi smo hoteli za foro enkrat spet odigrati kakšno igro iz 'starih' časov zato bi rad nekako usposobil prav to igro.

RejZoR ::

popster je izjavil:

nevem zakaj sploh igraš te stare igre..Zuni je need for speed the run, kar lahko kupiš v trgovini in igraš preko spleta.

Ti pa nimaš glih dost pojma o igrah? The Run ni bil slab špil ampak ni pa nekaj kar bi si zapomnil. Za razliko od starih NFS-jev. Sem velik NFS fan, pa sem ga preigral in skorajda pozabil. Še vedno preko neta špilam NFS HP 2010. Enostavno je boljši špil pa ni najnovejši. In NFS 2 SE je bil na svoj način prav epic špil. Še zdej ne bom pozabil kako smo se z bratrancem narežali, ko smo se po mediteranu podili s tržnico in hlodom namesto z avtomobili.

Je pa tko da NFS 2 SE ne deluje najlepše na novih sistemih, tko da dvomim, da ti bo kakršenkoli crack sploh kaj pomagal. Se pa vse da dobit, samo pogooglat moraš. Tukaj ti žal ne moremo pomagat, ker je posredovanje take robe prepovedano s pravili...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

gendale ::

Je pa tko da NFS 2 SE ne deluje najlepše na novih sistemih, tko da dvomim, da ti bo kakršenkoli crack sploh kaj pomagal. Se pa vse da dobit, samo pogooglat moraš. Tukaj ti žal ne moremo pomagat, ker je posredovanje take robe prepovedano s pravili...

za nfs2se ne vem, ampak nfs1 mi je delal lepo v dosboxu, mogoce bi se splacalo probat tudi za dvojko (ali pa kak vmware z win98)
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

mtosev ::

Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Sandi1987 ::

Igra ne potrebuje Crack-a.

petrus ::

Mogoče bo dovolj demo? Imaš dva, navaden NFS2:
download.nfshome.com/demos/nfs2demo.zip

ter NFS2 Special Edition demo (za 3DFX Glide):
download.nfshome.com/demos/nfs2sedemo.zip

Ampak ker nimamo več Voodoo kartic, je treba to softwersko uredit
recimo z nGlide wrapperjem in popravkom za nfs2se nfs2se_patch.

Meni je s tem prej delalo pospešeno...
stati inu obstati

hvala vsem za odgovore, sporočim kako in kje sem zrihtal da bo delovalo : )

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Need for Speed (2015) (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Igre
27844147 (30645) bambam20
»

Need for speed

386417 (5589) bambam20
»

NFSU2 Lan problem

121204 (1066) mare87
»

NFS Underground 2 (strani: 1 2 )