Forum » Programiranje » [PHP] Nepravilno prikazovanje div-a
[PHP] Nepravilno prikazovanje div-a
xardas ::
Zdravo,
Imam stran index.php na kateri v div-u (recimo, da je njegov id VSEBINA) prikazujem datoteke, ki so na serverju v eni mapi. Na tej strani imam tudi obrazec za nalaganje datotek (upload) in brisanje datotek, ki so v tej mapi. Brisanje in nalaganje datotek mi lepo delujeta v vseh brskalnikih. Problem imam z prikazovanjem datotek po nalaganju v omenjenem divu. Stvar sem realiziral tako, da na neki drugi strani ustvarim div VSEBINA2 z vsebino mape, ki ga nato z uporabo jquerija,ajaxa injectam v stran index.
$('#VSEBINA').load('stran.php #VSEBINA2'); // VSEBINA je div na strani index.php, kamor injectam vsebino diva VSEBINA2.
V Chromu in Firefoxu vse lepo deluje, IE pa ne prikazuje pravilne vsebine, ampak neko staro, 'keširano'(?).
Imam stran index.php na kateri v div-u (recimo, da je njegov id VSEBINA) prikazujem datoteke, ki so na serverju v eni mapi. Na tej strani imam tudi obrazec za nalaganje datotek (upload) in brisanje datotek, ki so v tej mapi. Brisanje in nalaganje datotek mi lepo delujeta v vseh brskalnikih. Problem imam z prikazovanjem datotek po nalaganju v omenjenem divu. Stvar sem realiziral tako, da na neki drugi strani ustvarim div VSEBINA2 z vsebino mape, ki ga nato z uporabo jquerija,ajaxa injectam v stran index.
$('#VSEBINA').load('stran.php #VSEBINA2'); // VSEBINA je div na strani index.php, kamor injectam vsebino diva VSEBINA2.
V Chromu in Firefoxu vse lepo deluje, IE pa ne prikazuje pravilne vsebine, ampak neko staro, 'keširano'(?).
atlet ::
Uporabi ta "ukaz":
IE uporablja keširanje ...
$.ajaxSetup({cache: false});
IE uporablja keširanje ...
Enostaven program za fakturiranje -> www.quibi.net
Zgodovina sprememb…
- spremenil: atlet ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PHP include(); problemOddelek: Programiranje | 981 (770) | DuleKrtola |
» | AJAX neznana težavaOddelek: Programiranje | 1198 (992) | luksorzi |
» | [php-html] začetniški problemiOddelek: Programiranje | 1541 (1254) | Ziga Dolhar |
» | Izdelava menija? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 7218 (6225) | Jackass |
» | vstaviti phpbb na statično straniOddelek: Izdelava spletišč | 1565 (1420) | Tody |