Forum » Zvok in slika » pri predvajanju mkv slika utripa
pri predvajanju mkv slika utripa
zonzi ::
Pozdravljeni,
Imam težavo, pri predvajanju mkvjev mi slika pri temnejših prizorih malo utripa. Kot, da bi malo menjal svetilnost. Uporablajm pa shappire 6670 grafično, za prevajanje pa uporabljam xbmc. Preden sem nabavil to grafično teh težav ni bilo. Sem pa uporabljal onboard kartico, toda žal mi je osnovna plošča crknila dobil sem drugo, ki pa je bila brez grafične zato sem si umislil to 6670. Ima kdo kakšen predlog glede tega utripanja?
Lp
Imam težavo, pri predvajanju mkvjev mi slika pri temnejših prizorih malo utripa. Kot, da bi malo menjal svetilnost. Uporablajm pa shappire 6670 grafično, za prevajanje pa uporabljam xbmc. Preden sem nabavil to grafično teh težav ni bilo. Sem pa uporabljal onboard kartico, toda žal mi je osnovna plošča crknila dobil sem drugo, ki pa je bila brez grafične zato sem si umislil to 6670. Ima kdo kakšen predlog glede tega utripanja?
Lp
zonzi ::
Sem se malo igral z nastavitvami v AMD vision engine control centru in izklopil dynamic contrast s tem sem odpravil napako
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup nove grafične kartice cca. 50 €Oddelek: Kaj kupiti | 1765 (1345) | deadzone |
» | ali imam dovolj močen napajalnik? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7548 (6905) | Janac |
» | grafična kartica za HTPCOddelek: Kaj kupiti | 767 (628) | zonzi |
» | Nenavadne težave z grafično kartico !Oddelek: Strojna oprema | 2385 (1923) | Riff |