Forum » Mobilne tehnologije » samsung galaxy s2 - menjava lcd-ja in težave z grafiko
samsung galaxy s2 - menjava lcd-ja in težave z grafiko
Simon6 ::
pozdravljeni!
imam vprašanje, če bo mogoče kdo znal pomagati... in namreč pri galaxy s2 mi je počil ekran in sem tukaj: http://www.savinjskagsm.com/catalog/pro... naročil novega, ki piše, da je original - tudi ločljivost naj bi bila enaka prejšnjemu zaslonu.
ldc in touch ki je seveda v kompletu sem zamenjal, vendar pa mi ne delajo spodnje tipke (leva in desna, ki se osvetlita, sredinska(home) pa dela - zanimivo je prav to da so vse te tri tipke na istem konektorju in dela le stedinska tipka!) poleg tega pa je grafika zelooo zanič... zanima me ali je mogoče samo potrebno naložiti posodobitev, ali je kaj narobe z ekranom? slika je namreč zellllooo zanič.
hvala za vse info in nasvete.
imam vprašanje, če bo mogoče kdo znal pomagati... in namreč pri galaxy s2 mi je počil ekran in sem tukaj: http://www.savinjskagsm.com/catalog/pro... naročil novega, ki piše, da je original - tudi ločljivost naj bi bila enaka prejšnjemu zaslonu.
ldc in touch ki je seveda v kompletu sem zamenjal, vendar pa mi ne delajo spodnje tipke (leva in desna, ki se osvetlita, sredinska(home) pa dela - zanimivo je prav to da so vse te tri tipke na istem konektorju in dela le stedinska tipka!) poleg tega pa je grafika zelooo zanič... zanima me ali je mogoče samo potrebno naložiti posodobitev, ali je kaj narobe z ekranom? slika je namreč zellllooo zanič.
hvala za vse info in nasvete.
evo grafiko sem uspel porihtat, sem samo posodobil telefon, vendar tipke še kar ne delajo poleg tega je pa tudi nenormalno počasen in ne morem dostopat do nobene aplikacije, saj ko kliknem na ikono, namesto da mi stvar odpre, mi ponudi opcijo izbriši... kako naj se znebim tega? telefona preprosto ne morem uporabljati :/
mislim da mi garancije ne bodo upoštevali, saj sem namreč sam menjal lcd zaslon ter celotno ohišje... :/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung galaxy s (strani: 1 2 3 4 … 32 33 34 35 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 336934 (83444) | 21kiss |
» | Zaslon OLEDOddelek: Mobilne tehnologije | 7227 (5873) | kozorog |
» | Asus ServisOddelek: Pomoč in nasveti | 9700 (7661) | DOOM_er |
» | Težave s telefonom Xperia Go (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 40003 (27231) | Vajenc |
» | Nova zmaga za Apple v pravni bitki s Samsungom (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 30098 (26861) | bluefish |