» »

Nov telefon - pomoč

Nov telefon - pomoč

RickRoss ::

Kupujem nov telefon. In nimam pojma kaj kupit. Hočem da je telefon res ''top'' (največ bi ga uprabljal za filme, igre, aplikacije in glasbo). Odločam se med galaxy s2 (pravijo da je že star), htc sensation xl (samo 1 jedro ? ) in nexusom. Po eni strani pa nevem če naj čakam na novo kolekcijo htc one (x), vendar mi je prodajalec na mobitelu danes rekel da je quad core po domače povedano ''overkill''

Kateri telefon bi izbrali vi oz. zanima me vaše mnenje,

hvala že vnaprej!

DeFacto21 ::

Heh star? no ja, mogoče je star, ampak še vedno eden najboljših smart telefonov, če ne najboljši. Mam sg2 in ga nebi zamenjal z nobenim od zgoraj naštetih telefonov.
Definitivno bi izbral sg2, ali pa celo sg note, čeprav ima slednji morda nekoliko prevelik zaslon (za telefon).

ziga1990 ::

kaj pa htc one s kok pa si pripravljen dat? jaz bi vzeu one x
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900

GeForce ::

Če hočeš top aparat, počakaj na HTC One X. Če pa se ti zdijo 4 jedra overkill, pa imaš na izbiro SGS2, Galaxy Nexus in Xperio S. Edino kjer sta GN in XS v prednosti je 720p zaslon, ves ostali hardware pa je podoben kot pri SGS2. Glede na to da si najprej napisal da ga boš rabil za filme in igre, ti bo pomojem 720p zaslon kar zelo všeč, napram 480p na SGS2. In ne, ne pravim da ima SGS2 slab zaslon, tudi ta zaslon je super, razen če ga postaviš "side-by-side" z Galaxy Nexusom, pa je razlika zelo opazna.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri telefon naj kupim? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7023534 (12382) boris82
»

Samsung Galaxy Nexus (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
15236802 (25138) Robi :P
»

Kateri telefon naj kupim?

Oddelek: Kaj kupiti
184771 (3238) kerco46
»

HTC Evo 3D vs. Samsung Galaxy Nexus