Forum » Pomoč in nasveti » Računalniški vdori in vdor v virtualno okolje -pomoč
Računalniški vdori in vdor v virtualno okolje -pomoč
emo panda ::
Zdravo
V šoli imam projektno nalogo "Računalniški vdori" in sicer nekaj teorije in prikaz praktičnega vdora v virtualno okolje (ala virtual box). No imam problem in upam da bom dobil kakšen odgovor...kar se tiče teorije sem že spisal, pri praktičnem pa se je ustavilo..namreč tega nisem še nikoli počel in v bistvu "nimam pojma" kako bi se lotil...
Imam nameščen od Oracla Virtual box in na njem postavljen Windows XP. Poizkusil sem priti mimo gesla z programom OPHcrack vendar se mi okno v programu vedno zapre ko začne iskati geslo..
Je že kdo imel takšen problem oz. se je že kdo ukvarjal s tem? Lahko tudi pišete na zasebna sporočila, vsakega odgovora bom vesel.
LP
V šoli imam projektno nalogo "Računalniški vdori" in sicer nekaj teorije in prikaz praktičnega vdora v virtualno okolje (ala virtual box). No imam problem in upam da bom dobil kakšen odgovor...kar se tiče teorije sem že spisal, pri praktičnem pa se je ustavilo..namreč tega nisem še nikoli počel in v bistvu "nimam pojma" kako bi se lotil...
Imam nameščen od Oracla Virtual box in na njem postavljen Windows XP. Poizkusil sem priti mimo gesla z programom OPHcrack vendar se mi okno v programu vedno zapre ko začne iskati geslo..
Je že kdo imel takšen problem oz. se je že kdo ukvarjal s tem? Lahko tudi pišete na zasebna sporočila, vsakega odgovora bom vesel.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hekerji - vdor v PC realno (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22657 (17548) | jero_no1 |
» | Vdor ?Oddelek: Omrežja in internet | 4984 (3887) | Pesimist |
» | Vdor v android tablicoOddelek: Pomoč in nasveti | 7774 (6469) | All |
» | gmail vdorOddelek: Pomoč in nasveti | 3450 (2708) | Mesar |
» | Vdor v računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11733 (10309) | AngelOfDeath |