Forum » Loža » Seedcamp 2012
Seedcamp 2012
Lion29 ::
Zanima me, če se je kjeri od vas prijavil na seedcamp 2012. Mi smo se in zdaj čakamo odgovor do 9. aprila.
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
terryww ::
S katero idejo pa spreminjate svet?
It is the night. My body's weak.
I'm on the run. No time to sleep.
I'm on the run. No time to sleep.
a je kdo rekel, da je treba srpeminjati svet?
Mešetar.com
S tem, da je oglasnik v tej fazi le prva stopnička, pripravljamo par stvari, ki bodo full navdušile, a rabimo sredstva
Mešetar.com
S tem, da je oglasnik v tej fazi le prva stopnička, pripravljamo par stvari, ki bodo full navdušile, a rabimo sredstva
Lej, za donacije lahko greš sem:
Merkanty - help us make pitching video So zaželjene različne cifre....
Seedcamp pa oni investirajo do 50k v prjekte, ki so bodisi inovativni bodisi pa donosni in imajo velik potencial, zraven pa nudijo še dobro mentorstvo in veliko human resources
Merkanty - help us make pitching video So zaželjene različne cifre....
Seedcamp pa oni investirajo do 50k v prjekte, ki so bodisi inovativni bodisi pa donosni in imajo velik potencial, zraven pa nudijo še dobro mentorstvo in veliko human resources
Evo s ponosom se lahko pohvalimo, da smo se uvrstili na SEEDCAMP! Danes ze sibamo v Tallin!
Wish us luck!
SEEDCAMP NAJAVA
Wish us luck!
SEEDCAMP NAJAVA
para! ::
Čestitam in vam želim srečo! Me pa čudi, da ste se prijavili s skripto za objavljanje oglasov, kje je inovativnost? Ste uvedli kak čist nov sistem za male oglase?
Death before dishonor!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: para! ()
Hvala za čestitke in lepe želje.
Od kje to tebi, da smo se prijavili s tem?
Mešetar kot oglasnik, je le prva faza našega projekta, odskočna deska if you will.
O naši strategiji in razvoju za naprej, pa žal ne morem javno.
Od kje to tebi, da smo se prijavili s tem?
Mešetar kot oglasnik, je le prva faza našega projekta, odskočna deska if you will.
O naši strategiji in razvoju za naprej, pa žal ne morem javno.
para! ::
Our goal is to make Merkanty the best platform for all traders/sellers and advertisers
Sem mislil, da boste pitchali to, kar danes vidimo na mesetar.com.
lp
Death before dishonor!
Ah ne... sicer ja, bo seveda tudi to vsteto zraven....ampak recimo da je to 20% nasega projekta
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mešetar.com [razvojno-beta testiranje] (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 39904 (25687) | opeter |
» | Ekipa iz Zagorja, Oust.me zmagala na ljubljanskem Mini SeedcampuOddelek: Novice / Ostale najave | 4303 (3465) | PaX_MaN |
» | Vox.io - telefonija iz brskalnikaOddelek: Novice / Ostale najave | 13243 (9145) | chrush |
» | Slovensko podjetje Zemanta se je na Seedcampu uvrstilo med šest najinovativnejših (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 9049 (6776) | Daedalus |