Forum » Pomoč in nasveti » JAE Nakup
JAE Nakup
Grimlord ::
Kaj ko kupiš v Online shop pri JAEtu, pa ti potem pošljejo E-mail o potrditvi nakupa, moraš na e-mail odgovorit al kaj?
Iz malenkosti nastane popolnost in popolnost ni malenkost.
Yohan del Sud ::
Če piše da moraš, potem ja, sicer ne, ti bodo avtomatično poslali.
Sam (sem spletni trgovec) običajno nove stranke prosim za potrditev, starim pošljem avtomatično... Bo?
Sam (sem spletni trgovec) običajno nove stranke prosim za potrditev, starim pošljem avtomatično... Bo?
EjTi ::
Samo je zanimiv jae-tov cenik. Recimo v jokerju je radon 9000 grafična opisana in naj bi jo jae prodajal (rad imam kartice, ki nimajo ventilatorjev), ki pa jo na njihovi strani ni. Prav tako niso v ceniku vključeni vsi izdelki, ki so predstavljeni v akciji (ena grafična in plošča leadtek). Prav tako je datum zadnje posodobitve 13.12.2002. Ali obstaja še kater drug cenik za downloadat, ki pa ga jaz ne najdem ?
BaRtMaN ::
Ja, JAE ma bolj zanemarjeno in nefukcionalno spletno predstavitev, čeprav je v primerjavi z nekaterimi zelo dobra.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V sloveniji ni mogoče dobiti p5nd2-sliOddelek: Kaj kupiti | 1249 (1055) | JIM22 |
» | kupovanje pri pc-dom (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9557 (4053) | RC14 |
» | COMTRONOddelek: Kaj kupiti | 4457 (3376) | fahrenGONE |
» | JAE in njihovi odzivi na emaileOddelek: Kaj kupiti | 2535 (1206) | pazduha |
» | MlacomOddelek: Kaj kupiti | 2405 (1016) | ganzi |