» »

kupovanje pri pc-dom

kupovanje pri pc-dom

«
1
2

OZZY ::

zanima me ali ima kdo izkušnje pri kupovanju pri tej firmi. Kako je z uveljavljanjem garancij itd. Bi bla vsaka info dobrodošla.
Go with the flow.

OZZY ::

Hehe.....Sem se hotu pozanimat glede rama, ki ga imajo v akciji za katerega proizvajalca gre. Poslal sem 3 mejle pa nisem dubu konkretnega odgovora na nobenega. Po drugem mejlu mi je tip natvezu, da je ves ram, ki je bil v akciji razprodan a kljub prošnji po firmi je ta ostala neuslišana.

Pol sem pa reku, da pošljem še en mejl preko vsem znanim ponudnikov e-pošte in glej ga zlomka ram je bil zopet na zalogi in dobavljiv kadarkoli.

Vsem, ki bi tukaj hoteli kar koli kupi svetujem, da naj dobro premislijo preden kar koli kupijo. ne dobiš odgovora na vprašanje, potem še lažejo, ko si preveč radoveden. Kaj naj rečem. Nekorektno. Sigurno bi blo z uveljavljanjem garancije ogromno problemov. Raj se izgogibajte kot pa kupujte tu.
Go with the flow.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: OZZY ()

Wolfram ::

Sem se zanimal za r9600pro (ko sem kupoval), pa mi je dosadilo se z njem dopisovat, ker enkrat tako, drugič tako. Zmeda. Pa še veš ne, kaj boš dobil in kako bo z garancijo. Odsvetujem.
www.igralec.com

OZZY ::

Wolf: ja sej tak občutek sem tud jaz dobil. Posebej ko so padli na foro in jih ujameš v laži. Take stvari si ne bi smeli privoščit.

Pa sploh ko ti ne odgovorijo na to kar vprašaš.

Sam primer odgovorov:

Vprašam če mi lahko prosim poveš katere firme je ram, ki je v akciji, pa ali je cas 2.5 ali cas 3. Ali je mogoče Viking ram? In seveda lepo prosim za info.

In odgovor: Ima Viking doživljensko garancijo?!

Drug mejl: Neki o vikingu in stuff pa še enkrat lepo zaprosim za info o firmi proizvajalca tega rama, ker ponujajo doživljensko garancijo.

In dobim nazaj da je vse razprodano do zadnjega.

Hmmm...se mi zdi mal čudno da bo kr naenkrat razprodano, ker ni preteklo med obema mejloma več kot 2 uri in si rečem da pošljem še en mejl preko yahoo-ja.......kjer vprašam ali je ram v akciji še na zalogi in pa dostava mal za krinko.

In odgovor...da je....

Zdej pa si misl svoje. Samo da se malo več pozanimaš pa se že ustraši. Dobiš občutek da bi te rad nategnu na suho. Sigurno pa je, da bi v primeru nakupa imel velike probleme, če bi hotel uveljavljat garancijo.

No tok o tem.
Go with the flow.

xxx-man ::

Živjo

Ja tale pc-dom je razred zase.
Pri tem tipu sem sicer naročil nekaj stvari, ampak glede zaloge, enkart je pol je spet ni.
Preden se kaj konkretnega zmeniš mu morš napisat vsaj deset mailov.
Jaz osebno sem na naročeno čakal kar tri tedne, čeprav je obljubil da bo poslal za dva dni, enkarat enega ni bilo na zalogi, drugič drugega itd.
Skratka nič kaj dobre izkušnje, cene pa so kar ok.
Skratka, ne verjemite na besedo, če ste pa pripravljeni čakat, pol pa le!

LP

billy ::

Pri tej firmi sem ze nakupil za okoli 150k robe. Prišla je cez 2 dni, če je bila na zalogi. Z garancijo se še zaenkrat nisem ubadal. Sicer je pa to high tech roba, in če kupuješ firmo ne bi smelo biti težav. Če pa kdo kupuje kakšne drugo razredne izdelke pa bodo crknili tako kot pri vsaki drugi firmi...

sanny ::

Jaz sem pri tej firmi naročil že za več kot 500 jurijev robe ker sem še za kake kolege naročal pa to. Nikoli težav razen enkrat sem čakal na komplet pc mal čez en teden ker sem vstrajal na 2.5 bartonu pa jih ni imel na zalogi. Sicer je reku da ima 2.6 ampak sem jaz reku da hočem 2.5 pa da bom počakal. drugače pa so mi vsa naročila do sedaj prišla v dveh najkasneje v treh dneh.

Roba je ok z garancijo pa se še nisem ukvarjal edino enkrat mi je pri eni plati manjkal cd z driverji pa sem mu mail napisal da ga ni in je bil original cd pri meni v dveh dneh.

firma je prav ok in cene so tud ok in še nihče od kolegov ki sem jim kaj nabavu se mi ni pritožla nad ničemer pa za 500 jurijev sem dal kar neki robe v obtok. aja pa še plačeval sem po predračunih (torej v naprej) pa sem zmeraj dobil robo ki sem naročil. za te cene ki jih ima se splača.

SavoS ::

Serbus
Cel pc sem po komponentah kupo pr njemu in ni blo težav z njim!!!!
Tudi ko sem mu reklamiral HDD je reko pošlji mi starega in isti dan ti pošljem novega in glej resnico .......čez dva dni sem mel novega brez plačila poštnine....... zdej deluje že nonstop 24/7 od avgusta....
:D
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???

ddeben ::

Ma tale kako spletno stran?

kolombo ::

Od zadnjega sporočila tukaj je preteklo že 8 mesecev. Pa me zanima če je kdo med tem časom še kaj naročal pri njem in ali so kakšni problemi z dobavo ali garancijo. Jaz sem kontaktiral z njim preko e-pošte. Pa mi ne deluje najbolj zanesljivo. Predvsem me moti ker je vse tako zavito v skrivnost. Preveril sem in ugotovil da s.p. sicer ima v Nazarjah. Čudi me da nima niti spletne strani. In da pretežno oglašuje samo preko bolhe. Že nekajkrat je v pošti napisal da pošlje cenik, pa nič od tega. Prav tako ni nobenih podatkov o firmi na koncu pisma. Vsaka resna firma ima spodaj naslov, telefon, kontaktno osebo... Tisti, ki ste karkoli kupovali pri njem, prosim sporočite vaše izkušnje.

Primoz78 ::

To glede podatkov o firmi ti dam prav...sam na tak nacin, da sam preko bolhe oglasuje in nima svoje spletne strani nima dodatnih stroskov...ceprav nebi bili nevem kako visoki :) . Jaz sem danes narocil kompet PC za kolega...dobil ga bo enkrat naslednji teden, pa bom sporocil kako se kaj obnese.

Lp Primoz C.

p.s. Ce pa rabis kompet cenik, ti ga posljem po mailu popoldan ko bom doma...kontaktiraj me pod ZS.

billy ::

Prek pc-dom sem že naročil za več kot 500k robe. Predvsem za sebe, pa tudi za kolege. Poslovanje je na nivoju, obstaja tudi kreditno odplačevanje! Recimo brez problema sem se zmenil za 5 obrokov plačila po 21.000sit/mesečno, BREZ obresti ali komplikacij z banko! Glede garancije ni problem, je že šel en disk nazaj in je bil poslan novi takoj... edino kar je slaba lastnost pri garanciji je, da moras ti plačati okoli 1000sit poštnine za paket, ki ga pošlješ nazaj...ampak se da preživeti :)

na maili mi vse odpišejo in tudi potrudijo, če imam kakšno željo, ki je nimajo v ponudbi (recimo asusov BT USB adapter)

treba pa je razumeti, da se tip menda ne spozna kaj preveč na računalnike in da se mu ne postavljajo kakšna preveč konkretna PC vprašanja, ker ne bo vedel odgovoriti.

PS, za primerjavo....pc-dom ima še vedno večino artiklov 10% dražjih, kot v EU ali ameriki...

Caligula ::

Jaz sem narocil disk in je bil takoj pri meni. Je bil factory defect in mi je ponudil goro opcij za takojsnjo menjavo in mi je najbolje ustrezalo to ,da sem se zapeljal kilometer v JAE in od njih dobil novega takoj brez komplikacij.

Skratka so OK. Ce cesa pac ni na zalogi mogoce to traja. Zato se pa vprasa, ce je na zalogi. Je pa pac malo specificen. Rad vse prek maila,..

Kaufmann ::

Jaz sem naročil HD 7k250, pred 1 tedenom pa ga še kar ni, pa sploh mi ne odgovarjajo na maile. A to z garancijo pri JAE je 100%, ali je to dobra volja? Ma če ne dobim do torka bom kar preklical naročilo.

Caligula ::

Garancija je pri slovenskem uvozniku za te diske. Meni je zrihtal v JAE, ker je to zelo blizu mene in je bilo tako hitreje kot rpeko poste,..

Skratka je bil faca in mi vse nastimal tako, daje bilo meni najlazje.

lesy1 ::

A mi lahko kdo pošlje cenik od PC-dom na moj mail: lesy1@email.si

Hvala


Lesy

Kaufmann ::

Upam da ni uvoznik kje v Lendavi, se bom probal zment za JAE. Tudi jaz bi cenik.8-) seemonu@hotmail.com

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Kaufmann ()

Caligula ::

Ma dajte ze nehat. Se v Kosezah pa mislim, da vTrzinu,.. .so tocke,.. skratka :|

QuickShot ::

Ja jst tudi nikoli nisem imel problemov s kupovanjem pri njih.
Pa če hočete cenik pišite pc-domu, pa vam bodo takoj poslal, ne pa tle na forumu težit ;(

kolombo ::

QuickShot. Ravno v tem je problem, da obljublja, obljublja, pa cenika ne pošlje. Zato fantje prosijo zanj. Meni ga je prijazno poslal Primoz78.

QuickShot ::

A res? Čudno, izgleda, da imajo vsi različne izkušnje s pc-domom, jst sem dobil cenik takoj, kadar sem jih vprašal.

EMET ::

njihovo odgovarjanje je odvisno od tega, kje se kdo nahaja :D

jaz sem ene 3 leta nazaj nakupu kakih 8 PC-jev pri DOminiku, pa da ne govorim o ostali opremi ... vedno je prišlo vse, kar je bilo na zalogi seveda ... pa še en IBM disk (v garanciji), ki je bil v K. mi je zamenjal, čeprav sem nanj čakal kar neki cajta ... sam nimam glih slabih izkušenj z njim, čeprav za naročanje za nadlajnjo prodajo res ni dovolj ažuren :)) za domačo uporabo, pa kr gre ...

kinetik ::

Mam eno prošnjo že en tedn čakam na cenik od pc-dom, a ga še ni, bi bil nekdo tako prijazen in mi poslal cenik na mail katusanNO@SPAMfwfobija.net [odstrani No SPAM]


Hvala kinetik
nic pametnega nimam za povedati

jest10 ::

No k že vsi fehtajo bom pa še jaz.
Lahko kdo prosim še meni pošlje cenik?
jest20NO@SPAMemail.si

boštjan ::

a zdaj pa bomo kar tu v forumu postavljali zahteve za cenik od trgovin. prosil bi da se za cenik obrnete na trgovino,če vam ga ne pošlje,ga ima mogoče v pripravi ali pa je zaključo kariero kot prodajalec.

getfrik ::

Živio!
Na bolhi sm vidu da en gospod pod imenom domister prodaja ful ugodno rač.opremo !Poslal mi je cenik pa so identične cene kot pri pc domu.(a to isti tip ?)A ma kdo izkušnje z njim?Kako z garancijo? Eno bad glede pc doma ki mi ni ok disk sm hotu kupit od njega pa seveda k sm 1km stran od njegovga doma bi lahk šol po zadevo do njega (seveda prek emaila sm kontaktu,telefona itak ne pozna)tip mi se vedno teži za 500 sit dostava(brez kakih odgovorov zaka ne more Lenoba) ;(( Sm rajš drugje kupu ko vem da je 100% , ja pa mal več besedniga zaklada bi lahk mel :) pa bi tud ve prodal Hvala
lp

billy ::

Zaenkrat pozitivne izkusnje z njimi.

Je to isti ja.

Če ima na zalogi robo, dobiš v max 2 dneh, če pa nima pa je ptorebno čakati. Ampak je toliko ceneje, da se vsekakor splača. Pa tudi z tistimi 500sit poštnine je vse ok.

Glede garancije si pa preberi celotno temo pa boš našel odgovor.

Tr0n ::

Pac eden ki v .AT ali .IT nabavlja in potem tukaj prodaja, zato so taksne probleme z zalogo.

Kataloga kolko vem ne ureja, te pa doda na mail listo in sproti obvesca o stvareh.

Riziko nakupa: visok. Kupujte na svojo odgovornost.

Caligula ::

Joj Tron :\
Daj preberi se enkrat temo pa potem izbrisi svoj bedast post.
Ali si pac nemaren in ne beres preden postas ali pa si zelo zelo "pocasen". :|

K0K0 ::

A mi lohka prosim nekdo pošlje njegov email na ZS

humanoid ::

pc-dom@siol.net mislim, da so že gor nekje omenili

Primoz78 ::

Tr0n...nevem ce je lih tko kot si ti napisal, ker baje ima tip iste dobavitelje kot JAE in tudi garancijo za dolocene izdelke lahko uveljavljas direktno pri JAE...

Lp Primoz C.

ross|e20 ::

lep pozdrav
jaz sem ze tudi kupovala pri njemu. takrat sem kupovala combo enoto teac. pac sem ga uprasala za koliko bi mi jo lahko zrihtal, pa je rekel neko ceno, ki je bila 2000 sit nizja kot drugje, ampak tega ni imel na zalogi. pa nic zato. je pac robo dobil v 1 tednu, jo dostavu do kolegov v jae. potem dobim mail, da me roba caka tam in ce jo lahko placam nekje v roku 14 dni.
men se je zdel to vse uredu in nimam nobenih slabih izkusenj s tem. tudi sestric je tam narocu 1 disk, pa ga je dobu v dveh dneh domov.
jaz ne vidim tu nobenih problemov.
glede garancije pa da itak enako dolgo garancijo na izdelke kot drugje, tako da tudi tu ne bi moglo biti nic spornega.
glede firme... ko nekaj narocis ti izstavi tudi racun, kjer vidis vse njihove podatke, tudi telefonsko stevilko.
Prenosik Acer Aspire 5101: AMD Turion 64 Mobile
Technology (2.0GH), 15,4' TFT LCD, ATI Radeon
Xpress 1100, 60GB HDD, 1GB DDR2 ram, DVD pekač,...

mojedekle ::

še jaz bi prosil za njegov cenik!!!
pa tudi email!! -če se je spremenil!

ZA CENIK EMAIL
jakajug@email.si

želim kupiti diska Hitachi 7K250 160GB ATA100 7.200rpm 8MB

sej je vse v redu če kupim to na pc-domu ne?!?!

so še tako poceni


hvala

getfrik ::

Nimam glih cenika lahk ti povem da je cena (1tedn nazaj) ~~ 22 k tišočakov in še nekaj drobiža zrevn :)
lp

Tilen ::

koliko paje SATA model? Kje imajo kaksno stran ?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Dead_Eye ::

trenutno hitachijev ni sploh...
The one and only

roli ::

Jaz sem kupil Yakumo DVD master DX4
pa sem ga dobil v 5 dneh z računom vred pa garancija od
comtrona.
Tako da ni blema.
Lp!
http://www.r00li.com

Roadkill ::

Hum, a lohka en FWja cenik na blaz.vrtacnik(afna)gmx.net
tnx.

pujsek_ ::

Hitachiji, če pa so, celo v akciji... klik
Welcome shop.wlan-sat portal...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: pujsek_ ()

Tilen ::

Nikjer ne pise al je to SATA al ni ?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

billy ::

ni

K0K0 ::

A mogoče kdo ve če je 7k250 verzija?

billy ::

JE 7k250 verzija!

K0K0 ::

Thx :D

klemenros ::

LP!!

Jst bi koga prosu ce bi mi lahko poslal cenik od te firme,ker čakam na cenik že en teden in cenika še vedno ni.

Tnx!

mail:
klemzy@gmail.com
Klemen

Caligula ::

Sej majo zdej internetno stran sam se ne spomnem tocnega naslova. Naj kdo posta.
So pa cene gor brez DDVja pol-tolk, da bos vnaprej vedel.

fusionSPY ::

Markoff ::

V tej temi se veliko govori o PCDOMu in o Hitachiju. Mene zanima slednje. :) Torej: kdo v SLO je sploh uvoznik Hitachi diskov (pa prosim ne rečt Acord-92, ker me bo kap).
Antifašizem je danes poslednje pribežališče ničvredneža, je ideologija ničesar
in neizprosen boj proti neobstoječemu sovražniku - v zameno za državni denar
in neprofitno najemno stanovanje v središču Ljubljane. -- Tomaž Štih, 2021

boštjan ::

poskusi pri asbisu
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PC-dom cenik

Oddelek: Kaj kupiti
121841 (1312) Tomaz
»

konfiguracija

Oddelek: Kaj kupiti
14963 (689) dejanpan
»

DIsk hitachi 7k250 PC-dom

Oddelek: Kaj kupiti
81465 (1091) Tic
»

Prodajalec na Bolhi

Oddelek: Kaj kupiti
81109 (755) Arthur
»

DVD domača pekarnah

Oddelek: Kaj kupiti
91322 (1163) inferno666

Več podobnih tem