Forum » Kaj kupiti » Hladilnik za prenosnik
Hladilnik za prenosnik
TehDucky ::
Kupujem hladilnik za prenosnik saj se mi kar fino pregreva. Imam pa HP Pavilion dv6. Gledal sem tale hladilnik http://www.mimovrste.com/artikel/273000... Se mi pa greje leva stran tipkovnice, bo ta dovolj dober?
Hvala lp
Hvala lp
sash69 ::
Namesto da kupuješ hladilnik za celoten prenosnik (vprašanje prenosljivosti, dodatno kablovje ali za napajanje, ali za usb itd...) bi jaz v tvojem primeru najprej laptop odprl, snel hladilnike in jih spihal, očistil, prav tako očistil preostali del drobovja, previdno odstranil iz grafične/procesorja staro termalno pasto in nanesel novo.
Zgornje sem storil sam pred tednom dni na svojem Fujitsuju, kateri se je ob igranju iger zadnje čase grel tako hudo da bi lahko jajce spekel na zadnji strani. (hvala bogu da zadeva še deluje :) ) Po čiščenju je kot dan in noč - ob obremenitvi oz. igranju iger se niti približno ne segreje toliko kot se je prej. (dejansko nisem mogel dlani držati dlje časa na zadnji strani)
Zgornje sem storil sam pred tednom dni na svojem Fujitsuju, kateri se je ob igranju iger zadnje čase grel tako hudo da bi lahko jajce spekel na zadnji strani. (hvala bogu da zadeva še deluje :) ) Po čiščenju je kot dan in noč - ob obremenitvi oz. igranju iger se niti približno ne segreje toliko kot se je prej. (dejansko nisem mogel dlani držati dlje časa na zadnji strani)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hladilnik za prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 5045 (2706) | traxxas |
» | Hladilnik za prenosnikOddelek: Strojna oprema | 2095 (1628) | Invictus |
» | Hladilnik za laptopOddelek: Hlajenje in modifikacije | 5612 (3473) | jozekuch |
» | temperatura procesorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 7041 (4488) | mayhem |
» | (pre)vročeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2169 (1522) | joza20 |