Forum » Igre » Battlefield3: Težave z priklopom na server
Battlefield3: Težave z priklopom na server
poltergeist ::
Pozdravljeni
Upam, da se bo kdo našel, da mi malo razsvetli vso zadevo:) Mam problem ko se pri igri battlefield3 pri multiplayerskem načinu igranja, igra noče povezati na serverje. Serverji so označeni z trikotnikom v katerem je klicaj, spodaj mi piše razlaga za ta trikotnik: YOU ARE MISSING ONE ORE MORE DLC´s PLAYED ON THIS SERVER. Ko se vseeno probam povezat z serverjem se mi odpre okence v katerem piše: THE SERVER IS NOW RUNNING CONTENT THAT YOU DONT HAVE, LOOK IN THE STORE FOR ADDITIONAL AVAILABLE CONTENT OR MAKE SURE THAT ALL YOUR CONTENT IS INSTALLED. Pogledal sem v ps store pa se ne najde nič kar bi podpiralo to zadevo, pri tem naj samo še povem da se mi pri igralskem načinu CO-OP vse vredu poveže in ni nobenih težav z netom. Govorimo o playstationu3, da ne bo pomote:)
V naprej se zahvaljujem tistim kateri boste rešili to stvar:)
Upam, da se bo kdo našel, da mi malo razsvetli vso zadevo:) Mam problem ko se pri igri battlefield3 pri multiplayerskem načinu igranja, igra noče povezati na serverje. Serverji so označeni z trikotnikom v katerem je klicaj, spodaj mi piše razlaga za ta trikotnik: YOU ARE MISSING ONE ORE MORE DLC´s PLAYED ON THIS SERVER. Ko se vseeno probam povezat z serverjem se mi odpre okence v katerem piše: THE SERVER IS NOW RUNNING CONTENT THAT YOU DONT HAVE, LOOK IN THE STORE FOR ADDITIONAL AVAILABLE CONTENT OR MAKE SURE THAT ALL YOUR CONTENT IS INSTALLED. Pogledal sem v ps store pa se ne najde nič kar bi podpiralo to zadevo, pri tem naj samo še povem da se mi pri igralskem načinu CO-OP vse vredu poveže in ni nobenih težav z netom. Govorimo o playstationu3, da ne bo pomote:)
V naprej se zahvaljujem tistim kateri boste rešili to stvar:)
- spremenilo: poltergeist ()
Freaxx ::
Back to karkand je dodatek ki je izšel mesec po izidu. Vsega skup so to štiri mape: Gulf of Oman, Sharki Peninsula, Wake Island ter Strike at Karkand. Nevem kako je to naštimano na ps3 ampak nekje moraš imeti filter za serverje, v katerem označi da nočeš videt B2K serverjev, saj tega dodatka očitno nimaš.
lp
lp
poltergeist ::
@Freaxx
Hvala ti za namig, stvar je čisto einfach kot pa je na začetku zgledala:) očitno sem spregledal neke gumbe za vklop filtrov:) še enkrat hvala:)
Hvala ti za namig, stvar je čisto einfach kot pa je na začetku zgledala:) očitno sem spregledal neke gumbe za vklop filtrov:) še enkrat hvala:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | World Of Warcraft (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Igre | 228132 (8822) | oo7 |
» | Call of Duty : Black Ops 2 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 36242 (27839) | oo7 |
» | Igra kdo Battlefield 2 ? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7115 (4185) | ziga1990 |
» | Battlefield 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5104 (4276) | nejcpirc |