Forum » Strojna oprema » Težave z CD pogoni
Težave z CD pogoni
Moonfire ::
...oj!
Zanima me, zakaj mi CD-ROM in CD-RW prepoznavata vstavljeni CD tako počasi (2-3 sek.), pa naj bo to navadni audio CD ali podatkovni, igre, itd.
Imam CD-ROM Samsung SC 152L in CD-RW Samsung SW 240B. Poskusil sem že s čiščenjem in menjavo gonilnikov pa nič.
Imam Asus 266-C; AMD 1700+ Athlon; 256 DDR-RAM;
Hvala za predloge....
Lp,
Moonfire
Zanima me, zakaj mi CD-ROM in CD-RW prepoznavata vstavljeni CD tako počasi (2-3 sek.), pa naj bo to navadni audio CD ali podatkovni, igre, itd.
Imam CD-ROM Samsung SC 152L in CD-RW Samsung SW 240B. Poskusil sem že s čiščenjem in menjavo gonilnikov pa nič.
Imam Asus 266-C; AMD 1700+ Athlon; 256 DDR-RAM;
Hvala za predloge....
Lp,
Moonfire
MadMax ::
A kateri modeli prepoznajo hitreje?
To je čisto normalen čas...
To je čisto normalen čas...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Moonfire ::
No, saj ne rečem, a moj stari Teac je prepoznaval vstavljen CD vsaj v polovičnem času.....
Drugače pa dela normalno...
Lp,
Moonfire
Drugače pa dela normalno...
Lp,
Moonfire
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ko vstavim CD, računalo za 10 s "zmrzne"Oddelek: Pomoč in nasveti | 835 (660) | MilkyWay |
» | Red Hat Linux 8.0 in Windows XP Pro?Oddelek: Operacijski sistemi | 904 (860) | ElectricMan |
» | Izdelava particij - da ali ne - mnenja dobrodošla....Oddelek: Pomoč in nasveti | 2080 (1823) | Mercier |
» | Namestitev Windows 98SEOddelek: Operacijski sistemi | 3286 (3082) | Moonfire |
» | Intel celeron 1300 vs AMD Athlon 1700+ XPOddelek: Kaj kupiti | 906 (651) | tha_man |