Forum » Programska oprema » Websphere register & repository
Websphere register & repository
b00mer ::
Zdravo
Sem totalen začetnik(5h :p), v bistvu na praxi.. :)
dobil sem nalogo, da v websphere register nalozim wsdl, ter da raziscem ali je mozno potem searchati web servise po registru.
Zanima me tudi, kako se to dela v business space preko widgetov (tam mi nikakor ni uspelo), tako da sedaj delam preko web ui tutorial
Ok shranil sem wsdl in prepoznam mi web service. Zdaj me zanima kako se to shrani in kako bi lahko izvedel search?
Oprostite ce sprasujem neumnosti, vendar tukaj v podjetju se s tem ni nihce ukvarjal + v redbokih ne najdem nic uporabnega :d
Hvala
Sem totalen začetnik(5h :p), v bistvu na praxi.. :)
dobil sem nalogo, da v websphere register nalozim wsdl, ter da raziscem ali je mozno potem searchati web servise po registru.
Zanima me tudi, kako se to dela v business space preko widgetov (tam mi nikakor ni uspelo), tako da sedaj delam preko web ui tutorial
Ok shranil sem wsdl in prepoznam mi web service. Zdaj me zanima kako se to shrani in kako bi lahko izvedel search?
Oprostite ce sprasujem neumnosti, vendar tukaj v podjetju se s tem ni nihce ukvarjal + v redbokih ne najdem nic uporabnega :d
Hvala
- polepsal: Gandalfar ()
b00mer ::
Popravljam..
Sem ugotovil..(simple vendar sem 2h zataval :)))
Za info.. search + query wizard.
Glede bussines spejsa, ne moremo naložiti WSDL preko widgetov. WSDL se naloži preko Web UI in se v business space uporabi search widget(ki ga je treba konfigurirat..testiram)
Hvala in Lp
Sem ugotovil..(simple vendar sem 2h zataval :)))
Za info.. search + query wizard.
Glede bussines spejsa, ne moremo naložiti WSDL preko widgetov. WSDL se naloži preko Web UI in se v business space uporabi search widget(ki ga je treba konfigurirat..testiram)
Hvala in Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UJP Eracuni - B2BOddelek: Programiranje | 3001 (1325) | matmul |
» | php login s pomočjo soap-aOddelek: Programiranje | 1575 (515) | matmul |
» | [Java]kompailiranje iz cmdOddelek: Programiranje | 1288 (1012) | ragezor |
» | java console project in web servisOddelek: Programiranje | 795 (714) | nightrage |
» | Java namizna aplikacija ter web serviceOddelek: Programiranje | 1553 (1186) | nuclear |