Forum » Kaj kupiti » Osnovna plošča
Osnovna plošča
_Dejan_ ::
A kdo ve za kakšno osnovno ploščo ki podpira SDRAM, AGP 4x, spreminjanje voltaže(procesorja, rama, AGP-ja,),spreminjanje množilnika... za AMD seveda, v glavnem da je dobra za navijat.
Vem da se boste smejali za SDRAM k je ze iz mode ampak nimam tok denarja za nov ram pa se 512MB mi je skoda stran vrzt.
v mislih sm mel EPOX 8KTA3+PRO sam nevem kje bi jo dobil.
Ča kdo ve za kakšno podobno in kje bi se jo dobilo naj odpiše.
Vem da se boste smejali za SDRAM k je ze iz mode ampak nimam tok denarja za nov ram pa se 512MB mi je skoda stran vrzt.
v mislih sm mel EPOX 8KTA3+PRO sam nevem kje bi jo dobil.
Ča kdo ve za kakšno podobno in kje bi se jo dobilo naj odpiše.
schurda ::
Abit KT7A verzija 1.3. Sigurno najbojša.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)
schurda ::
To je verzija plošče. KT7A je stara dobra plošča KT133 samo, ker je bila tako super za navijat, so naredili verzijo 1.3, da podpira tudi XP-je.
Če narediš še voltage mod, kot je napisano v enem članku na Slo-techu, potem ti sistem poleti.
Sem malo povprtašal. Kriza je za dobit.
Baje so tudi neke Matsonic, ki majo plac za oba rama.
Če narediš še voltage mod, kot je napisano v enem članku na Slo-techu, potem ti sistem poleti.
Sem malo povprtašal. Kriza je za dobit.
Baje so tudi neke Matsonic, ki majo plac za oba rama.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: schurda ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neuradno kateri max CPU podpira ABIT KT7A?Oddelek: Strojna oprema | 1559 (1292) | jest10 |
» | KT7A-RAIDOddelek: Strojna oprema | 990 (907) | AvAkI |
» | Kaj se bolj splaca kt133a ali sis 735Oddelek: Kaj kupiti | 1056 (907) | Boky |
» | Kompatibilnost AMD1600XP in Abit Kt7-A v 1.0 !!??Oddelek: Strojna oprema | 1060 (918) | Tarzan |
» | Bad News for ABIT KT133/E/A Owners!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4191 (3312) | ChiefThunder |