Forum » Pomoč in nasveti » virtual box
virtual box
programercek ::
Zdravo,
imam VPS v tujini in bi želel gor dat Windows preko virtual boxa vendar me zanima če je možno da bi se namestitev pognala z mojega PC in ne iz tistega,
saj porabim ogromno časa da prenesem na VPS.
Hvala za odgovor.
imam VPS v tujini in bi želel gor dat Windows preko virtual boxa vendar me zanima če je možno da bi se namestitev pognala z mojega PC in ne iz tistega,
saj porabim ogromno časa da prenesem na VPS.
Hvala za odgovor.
fosil ::
Tudi če bi bilo možno, bi bilo nesmiselno, ker bi instalacija preko interneta trajala še veliko dalj časa, kot pa če bi zadevo prenesel in potem zagnal lokalno.
Sicer pa namesto da prenašaš iz svojega računalnika na VPS, verjetno lahko zadeve zdownloadaš kar direktno z interneta na VPS.
Sicer pa namesto da prenašaš iz svojega računalnika na VPS, verjetno lahko zadeve zdownloadaš kar direktno z interneta na VPS.
Tako je!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fosil ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenski ponudniki spletnega gostovanja za Python aplikacijeOddelek: Izdelava spletišč | 4056 (3627) | techfreak :) |
» | Pomoč pri izbiri strežnika - globalna spletna stranOddelek: Pomoč in nasveti | 5924 (5276) | kajtel |
» | Iščem nov hosting - za veliko manjših spletnih strani (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 10118 (6645) | neoserv |
» | Postavitev strežnika in lokalnega omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 1763 (1480) | NoName |
» | VPS gostovanjeOddelek: Omrežja in internet | 941 (632) | c3p0 |