Forum » Na cesti » Barvanje avtomobila?
Barvanje avtomobila?
mapet ::
Hello!
Na svojem avtomobilu imam namen dat barvat kljuke, oba odbijača (sta sedaj črna-plastika), ogledala in pa prtljažna vrata (pojavljajo se pikice-ponekod že odpadla barva).
Zdej me pa zanima, kdaj je najbolj primeren čas za to? Nekateri kolegi mi to sedaj v zimskem času odsvetujejo, zato prosim za pomoč. Moje mnenje je, da to sploh ni važno, a bom raje še tukaj vprašal.
Lp
Peter
Na svojem avtomobilu imam namen dat barvat kljuke, oba odbijača (sta sedaj črna-plastika), ogledala in pa prtljažna vrata (pojavljajo se pikice-ponekod že odpadla barva).
Zdej me pa zanima, kdaj je najbolj primeren čas za to? Nekateri kolegi mi to sedaj v zimskem času odsvetujejo, zato prosim za pomoč. Moje mnenje je, da to sploh ni važno, a bom raje še tukaj vprašal.
Lp
Peter
ali3n ::
če maš namen dat barvat avtoličarju, ki ima peč (komoro), je itak vseeno kdaj; sem v podobni situaciji, sam da niso le kljuke in ogledala
pr men je tole: moje novoletno darilo za kleparja
da bi pa sam barval, ti pa odsvetujem, ker bo grdo....
pr men je tole: moje novoletno darilo za kleparja
da bi pa sam barval, ti pa odsvetujem, ker bo grdo....
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
DrSergioDJ ::
ali3n: ni nujno da bo grdo...
mi mamo doma eno bl staro pistoljo...pa ce bo vse prav (beri: mi bo uspel dokoncat kar delam), bom sam prefarbu odbijace in vse ostalo
mi mamo doma eno bl staro pistoljo...pa ce bo vse prav (beri: mi bo uspel dokoncat kar delam), bom sam prefarbu odbijace in vse ostalo
...
zakaj pol vsi ličarji javkajo, ko jim omeniš plastiko... ? Da ne omenjam kovinskih letev na strehi (ena se mi lušči in je poštrihana s tako "plastično barvo" - kot da bi bla plastificirana - najbolj je to vidno na Subaru Legacy-jih, kjer se pri vsakem sveti pokromana letev....
Sergio - jest ti želim mirno in natančno roko (če ti bo kej barve ostal, ti pripeljem mojo kišto za poštrihat)
Sergio - jest ti želim mirno in natančno roko (če ti bo kej barve ostal, ti pripeljem mojo kišto za poštrihat)
- "Rozi vidm." "S psom!"
hja, sam ko ga bom prodajal bo mogla bit huda megla, al pa noč... LOL
mislu sem na računalniško kištico... volvo gre v ponedeljek h kleparju - zavarovalnica časti!!!!
mislu sem na računalniško kištico... volvo gre v ponedeljek h kleparju - zavarovalnica časti!!!!
- "Rozi vidm." "S psom!"
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ali3n ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Obnova lesenih oken: kateri brusilnik?Oddelek: Loža | 12098 (8174) | mihec87 |
» | nzxt lexa modding (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3512 (2534) | UNIVERZUM |
» | Cena barvanja avtomobilaOddelek: Na cesti | 53385 (51901) | lufthammer |
» | v steni skrita vrata - mizar in $$Oddelek: Loža | 4710 (3973) | Highlag |
» | kako popravit odbijačOddelek: Loža | 10313 (9816) | perci |