Forum » Programiranje » Delphi 7 & ČŠŽji
Delphi 7 & ČŠŽji

IR Babun ::
A kdo ve kaj naredit, da v Delphi 7 lahko uporabljaš šumnike in sičnike, ker v 4 in 6 sem jih lahko.

Prav tako ne moreš narejenga programa shrant v mapo, ki vsebuje č, š ali ž. Sem skoraj računalnik razbou k mi ni hotel delat program narejen v 6 in shranjen pod mapo /Programčki/..., pogruntov sem ko v to mapo nism mogu shrant, k sem ga šel na novo delat, na srečo je prog. ostal še v košu, mapo sem preimenoval v /Programcki/..., po je pa delov čist normaln. 

Prav tako ne moreš narejenga programa shrant v mapo, ki vsebuje č, š ali ž. Sem skoraj računalnik razbou k mi ni hotel delat program narejen v 6 in shranjen pod mapo /Programčki/..., pogruntov sem ko v to mapo nism mogu shrant, k sem ga šel na novo delat, na srečo je prog. ostal še v košu, mapo sem preimenoval v /Programcki/..., po je pa delov čist normaln.

SCREW THE GOVERNMENT
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | flash igreOddelek: Programska oprema | 1371 (1272) | opeter | 
| » | kako imeti na mrezi 3 racunalnike, da od tega 1 nima dostopa do drugih dvehOddelek: Omrežja in internet | 3512 (2934) | Pyr0Beast | 
| » | Kako shraniti e-mail naslove?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1613 (1564) | Sami | 
| » | Poškodovan CD! Pač needam help!Oddelek: Programska oprema | 1700 (1456) | neki123 | 
| » | Telebajski hunterOddelek: Omrežja in internet | 2275 (1888) | Evil|One |