Forum » Programiranje » Delphi 7 & ČŠŽji
Delphi 7 & ČŠŽji
IR Babun ::
A kdo ve kaj naredit, da v Delphi 7 lahko uporabljaš šumnike in sičnike, ker v 4 in 6 sem jih lahko.
Prav tako ne moreš narejenga programa shrant v mapo, ki vsebuje č, š ali ž. Sem skoraj računalnik razbou k mi ni hotel delat program narejen v 6 in shranjen pod mapo /Programčki/..., pogruntov sem ko v to mapo nism mogu shrant, k sem ga šel na novo delat, na srečo je prog. ostal še v košu, mapo sem preimenoval v /Programcki/..., po je pa delov čist normaln.
Prav tako ne moreš narejenga programa shrant v mapo, ki vsebuje č, š ali ž. Sem skoraj računalnik razbou k mi ni hotel delat program narejen v 6 in shranjen pod mapo /Programčki/..., pogruntov sem ko v to mapo nism mogu shrant, k sem ga šel na novo delat, na srečo je prog. ostal še v košu, mapo sem preimenoval v /Programcki/..., po je pa delov čist normaln.
SCREW THE GOVERNMENT
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | flash igreOddelek: Programska oprema | 1208 (1109) | opeter |
» | kako imeti na mrezi 3 racunalnike, da od tega 1 nima dostopa do drugih dvehOddelek: Omrežja in internet | 3337 (2759) | Pyr0Beast |
» | Kako shraniti e-mail naslove?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1514 (1465) | Sami |
» | Poškodovan CD! Pač needam help!Oddelek: Programska oprema | 1564 (1320) | neki123 |
» | Telebajski hunterOddelek: Omrežja in internet | 2154 (1767) | Evil|One |