Forum » Izdelava spletišč » [PHP] pošiljanje e-pošte
[PHP] pošiljanje e-pošte
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
matijaz74 ::
Predstavljam vprašanje iz tega
Pozdravljeni! Imam en majhen problem. Kako kreirati e-pošto, da bo videti kot dokument (besedilo+slike).
Po netu sem najdl več varjant, vendar so večinoma zakomplicirane ali pa ne delajo. Lahko mi pošljete kakšen link enega simple primera? Prej sem naredil tudi tako, da sem sliko pripopal iz interneta kot link. Sedaj pa bi rad da je datoteka slike zraven emaila. Aha ... uporabljam Linux tako da phpMailer odpade. Hvala vam za pomoč!
Pozdravljeni! Imam en majhen problem. Kako kreirati e-pošto, da bo videti kot dokument (besedilo+slike).
Po netu sem najdl več varjant, vendar so večinoma zakomplicirane ali pa ne delajo. Lahko mi pošljete kakšen link enega simple primera? Prej sem naredil tudi tako, da sem sliko pripopal iz interneta kot link. Sedaj pa bi rad da je datoteka slike zraven emaila. Aha ... uporabljam Linux tako da phpMailer odpade. Hvala vam za pomoč!
lp
Matijaž
Matijaž
- zaklenil: Mavrik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 144Hz Zaslon prepozna samo 60hzOddelek: Strojna oprema | 2490 (1804) | nikolahodin |
» | WiFi - prepoznavanje omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 4785 (3451) | barocco |
» | Internetni radio programOddelek: Programska oprema | 11448 (10602) | 1024 |
» | Google bi napravil Ajax prijazen pajkomOddelek: Novice / Omrežja / internet | 3640 (2939) | CWIZO |
» | vremenska kartaOddelek: Izdelava spletišč | 4598 (4267) | misko62 |