Forum » Programiranje » [PHP] pošiljanje e-pošte
[PHP] pošiljanje e-pošte
matijaz74 ::
Pozdravljeni! Imam en majhen problem. Kako kreirati e-pošto, da bo videti kot dokument (besedilo+slike).
Po netu sem najdl več varjant, vendar so večinoma zakomplicirane ali pa ne delajo. Lahko mi pošljete kakšen link enega simple primera? Hvala!
Po netu sem najdl več varjant, vendar so večinoma zakomplicirane ali pa ne delajo. Lahko mi pošljete kakšen link enega simple primera? Hvala!
lp
Matijaž
Matijaž
MrBrdo ::
Nrdis v HTML, slike pa polinkas iz weba. Prejemnik bo verjetno moral kliknit "prikazi slike", to je dandanes pac nekaj obicajnega.
Da se neki tudi z attachmenti čarat sam meni ni vredu delal.
BTW: Tole spada pod Izdelava spletišč.
Da se neki tudi z attachmenti čarat sam meni ni vredu delal.
BTW: Tole spada pod Izdelava spletišč.
MrBrdo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MrBrdo ()
matijaz74 ::
Aha .. tako sem tudi prej delal sedaj bi pa rad da so slike zraven email-a.
Upsss ... sory ... administrator prosim če ta post zbrišeš ali predstaviš. Bom še enkrat postavil vprašanje v spletišče. Hvala!
Upsss ... sory ... administrator prosim če ta post zbrišeš ali predstaviš. Bom še enkrat postavil vprašanje v spletišče. Hvala!
lp
Matijaž
Matijaž
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [PHP] Nedelujoči mail()Oddelek: Programiranje | 1529 (1399) | Miko55 |
» | Funkcija mail() v PHPOddelek: Izdelava spletišč | 3472 (3096) | 4kik4 |
» | Kako dati tiskalnik v skupno rabo preko routerja.Router Asus rt n16 + tiskalnik Canon (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 20084 (18656) | novuporabnik |
» | Problem z PHPMailer-jemOddelek: Programiranje | 1041 (962) | matijaz74 |
» | Brezžična dostopna točkaOddelek: Omrežja in internet | 2949 (2949) | MAX34216 |