Forum » Pomoč in nasveti » Windows-težave
Windows-težave
Br93 ::
Zdravo, danes sem dobil rabljen računalnik(prenosni. Na novo bi rad naložil windowse imam pa nekaj težav, pri nalaganju napiše, da ne more nadaljevati in če še nekajrat ne bo šlo, naj kopiram v hard disk neke stvari. Če pa hočem računalnik prižgati napiše, naj naložim na novo system 32. Bi pomagalo če bi probal potegniti drug windows in nadaljeval z njim?
Hvala za odgovore!
Hvala za odgovore!
Br93 ::
iz usb-ja bi lahko? problem je ker ne morem niti v računalnik pri zagonu se mi vse to pojavi in ne morem v računalnik... ta linux se da naložit kr tako?
SLO_Matej ::
Vir: http://www.ubuntu.com/download/ubuntu/d... (2. Burn your CD or create a bootable USB stick -> označiš USB stick pod I would like to create a -> Show me how)
Gray_Warden ::
http://www.ubuntu.com/download/ubuntu/d...
downloadaj, zapeči na cd in instaliraj. Lahko daš seveda tudi na usb, so navodila na strani ki sem jo prilepil.
Drugače pa, če imaš legalne windowse, lahko brez problema downloadaš druge windowse (ki morajo biti isti kot ti za katere imaš serial code) in nato uporabiš svoj serial code. Preveri, če je ta serial code mogoče napisan na dnu prenosnika.
downloadaj, zapeči na cd in instaliraj. Lahko daš seveda tudi na usb, so navodila na strani ki sem jo prilepil.
Drugače pa, če imaš legalne windowse, lahko brez problema downloadaš druge windowse (ki morajo biti isti kot ti za katere imaš serial code) in nato uporabiš svoj serial code. Preveri, če je ta serial code mogoče napisan na dnu prenosnika.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 12065 (9654) | Hayabusa |
» | Dual boot (Windows 7 & Ubuntu)Oddelek: Operacijski sistemi | 1777 (1452) | softSi |
» | Windowsi na prenosniku so se mi sesuli - kako bi skopiral podatke iz trdega diska?Oddelek: Programska oprema | 1217 (1086) | aljaz33 |
» | ohraniti podatkeOddelek: Pomoč in nasveti | 1648 (1412) | Gutjerez |
» | Ubuntu 10 live USB problemOddelek: Operacijski sistemi | 1910 (1517) | hokuto |