Forum » Operacijski sistemi » win 8 + apache
win 8 + apache
crystal ::
Zanima me če je komu uspelo zagnat apache server na win8 beta???
meni vedno ko grem v service dam start napiše da ne more nč pognat. rad bi vedu a je to win8 fora al sm kaj zasral ker z tile localhost serverji mam vedno težave
meni vedno ko grem v service dam start napiše da ne more nč pognat. rad bi vedu a je to win8 fora al sm kaj zasral ker z tile localhost serverji mam vedno težave
commissar ::
Torej stvari ki je očitno ne obvladaš si se lotil na preizkusni različici OS-a? :D thumbs up.
crystal ::
torej ti ki si tako pameten bi raje odgovoril na moje vprašanje!!??!.
Naredil sem svoj cms iz beležke in mi praviš da ne obvladam.
znam vse jezike od zbirnika naprej in tle nakladaš ker niti sam odgovora ne veš!??
Thumbs down
Naredil sem svoj cms iz beležke in mi praviš da ne obvladam.
znam vse jezike od zbirnika naprej in tle nakladaš ker niti sam odgovora ne veš!??
Thumbs down
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Ubuntu 13.04 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 23137 (17433) | popster |
» | Microsoft naredil svojo lastno YouTube aplikacijo za WP, pa brez oglasov in z downloaOddelek: Novice / Windows Mobile | 15974 (12028) | w00tnes |
» | Asus Padfone (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 9438 (6785) | M-XXXX |
» | Izšel je Windows 8 Release Preview (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 54202 (44993) | kitara8 |
» | Spremembe v uporabniškem vmesniku Windows 8 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 46536 (39593) | Jst |