Forum » Omrežja in internet » Angleška e-banka
Angleška e-banka
PomagajMi ::
Imam PayPal account, in sem dosegel sending limit, na accountu pa imam še kar 200€.....
Problem pa je da kreditne kartice nemislim uporabit, bančnega računa pa nemorem...
Imam nastavljeno državo na Slovensko, ampak če hočem dodat bančni račun, mi da edino opcijo Country : USA, NLB maestro kartica pa z tem nedeluje...
Tak da me zanima če je preko interneta kakšna e-banka(angleška), ki se ji da zaupat in bi lahko uporabil za PayPal& da bi denar dal na ta račun, nato pa na moj navadni bančni račun... Ali pa samo da bi dal na spletni e-račun...?=
hvala!
Problem pa je da kreditne kartice nemislim uporabit, bančnega računa pa nemorem...
Imam nastavljeno državo na Slovensko, ampak če hočem dodat bančni račun, mi da edino opcijo Country : USA, NLB maestro kartica pa z tem nedeluje...
Tak da me zanima če je preko interneta kakšna e-banka(angleška), ki se ji da zaupat in bi lahko uporabil za PayPal& da bi denar dal na ta račun, nato pa na moj navadni bančni račun... Ali pa samo da bi dal na spletni e-račun...?=
hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal se podaja tudi izven internetaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6929 (5247) | ToniT |
» | PayPal (končno) podpira nakazila v Slovenijo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 16984 (9305) | techfreak :) |
» | Paypal v Sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 17986 (11075) | techfreak :) |
» | prejemanje denarja na paypalOddelek: Loža | 13987 (12427) | fosil |
» | PayPal z uspešnim črnim petkomOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 4466 (3375) | antonija |