Forum » Strojna oprema » Monitor ali kartica
Monitor ali kartica
erik ::
Slika na monitorju mi kdaj spreminja barvo in sicer na krem-rumeno potem pa se po kakšni sekundi spet popravi.
Res, da je monitor že star 6-7 let (ADI MicroScan 15" kupljen od Jerovška :)) Mašina pa je kar nova z kartico GForce2 MX400. Kaj menite katera zadeva je tukaj problem monitor ali kartica?? Mogoče imate več izkušenj z takimi problemi...
Res, da je monitor že star 6-7 let (ADI MicroScan 15" kupljen od Jerovška :)) Mašina pa je kar nova z kartico GForce2 MX400. Kaj menite katera zadeva je tukaj problem monitor ali kartica?? Mogoče imate več izkušenj z takimi problemi...
Corpse ::
ej ful izkusenj nimam s tem sam js bi reku d je monitor kriv..sj ma res ze dolgo dobo let za sabo...:)
k mel sm geforceMX pa nism mel nobenih porblemov z prikazovanjem slike....sj bi rekel monitor sam ni nujn
k mel sm geforceMX pa nism mel nobenih porblemov z prikazovanjem slike....sj bi rekel monitor sam ni nujn
madmitch ::
Po izkušnjah sodeč (imel sem podobne probleme) je monitor. Servis me je olajšaj za cca 3k SIT in en dan.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Težave z novim SAMSUNG monitorjemOddelek: Strojna oprema | 1701 (1307) | Sami |
| » | Monitor blinkaOddelek: Strojna oprema | 2741 (2353) | Nwanko |
| » | Samsung 226bw+utripajoča slikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2047 (1825) | gor13azd |
| » | crt monitor (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4673 (4053) | Jan987 |
| » | Samsung SM 172TOddelek: Strojna oprema | 2765 (2212) | DjTonic |