Forum » Izdelava spletišč » Časopisna internetna stran
Časopisna internetna stran
JurcaG ::
Zdravo!
Že nekaj časa pripravljam internetno stran iz templatov v WORDPRESSu. Stran sem sicer kupil preuredil, ima pa nekaj pomenkljivosti - video in foto galerijo ne prenaša v enem prispevku. Zanima me če bi kdo znal narediti profesionalno wordpress stran za novinarske prispevke ... recimo podobno kot www.siol.net ali nekaj na ta način. Sam sem kupil template www.sentjur.net (ni dokončano) ...
Seveda mora imeti vse kar pritiče takšni strani ... od ad rotatorja, like, komentarji itd ...
any help?
Jure
Že nekaj časa pripravljam internetno stran iz templatov v WORDPRESSu. Stran sem sicer kupil preuredil, ima pa nekaj pomenkljivosti - video in foto galerijo ne prenaša v enem prispevku. Zanima me če bi kdo znal narediti profesionalno wordpress stran za novinarske prispevke ... recimo podobno kot www.siol.net ali nekaj na ta način. Sam sem kupil template www.sentjur.net (ni dokončano) ...
Seveda mora imeti vse kar pritiče takšni strani ... od ad rotatorja, like, komentarji itd ...
any help?
Jure
Nihče ne ve vsega, tudi jaz ne
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko se vrtijo cene izdelave WP strani?Oddelek: Loža | 2336 (1984) | martincek1 |
» | Wordpress vpis NE GRE - 404 stranOddelek: Izdelava spletišč | 1112 (861) | Manager |
» | WORDPRESS.ORG - vzdrževanje strani ?Oddelek: Izdelava spletišč | 1800 (11) | Gandalfar |
» | WordPress (smrememba barve fonta)Oddelek: Programska oprema | 885 (771) | pr25012 |
» | Problem z comment spammerjiOddelek: Izdelava spletišč | 2422 (2011) | opeter |