Forum » Mobilne tehnologije » Aplikacija junowallet giftcards - make money
Aplikacija junowallet giftcards - make money
HAARIS ::
Živjo !
Če je kdo lastnik applovega iPhone-a ali bilo kateriga androida mislim da bi "moral" prebrati to,
ker kdo pa ne želi služenja denarja za skoraj nič dela!
Naj predstavim zadevo!
Gre se o aplikaciji imenovana "junowallet giftcards" z njo lahko zasluzite denar, ki ga spremenite v giftcarde
ki jih lahko vnovcite na iStore!(Da lahko kupite tudi nov izdelek ali kaksne aplikacije)
Aplikacija je navoljo samo iPhone-u in androidu! Aplikacije lahko kasneje izbrisete tudi vendar preverite da ste dobili denar!
Denar se pridobiva tako da imate "4 sekcije"
- Rewards per Install - Downloadajte in zalaufajte(obvezno) aplikacijo in pridobite od 0,16$ do 0,25$ odvisno od aplikacije.
- Rewards per Like - Samo lajkajte podane zadeve in zasluzite 0,25$ do 0,50$
- Rewards per SponsorPay - downloadajte in zalaufajte(obvezno) aplikacijo in pridobite od 0,05-0,20$ odvisno od aplikacije
- Rewards per W3i - downloadajte in zalaufajte(obvezno) aplikacijo in pridobite od 0,16-20$ odvisno od aplikacije
Vsake toliko preverite vsak dan če so kakšne nove aplikacije za "dolpoteg" in služite svoj denar!
Če se registrirate in ko pridete na "invite kodo" če vpišete mojo kodo dobite 0,25$, če tega ne naredite in prezrete ne dobite nič.
Jaz mislim da se kar splača vseeno vpisati kodo in dobiti še ta bonus!
[b]Koda: HX535954
Aplikacija: Junowallet giftcards[/b]
Ko sem opazil da lahko dobis denar za res nič dela sem spisal ta tekst da pomagam še vam tistim ki tega še niste poznali!
Rabite pomoč? Vas zanima še kaj?
Za več info mi lahko napišete zasebno sporočilo ali post spodaj ali na:
mail: risdiha@me.com
Lep pozdrav!
Če je kdo lastnik applovega iPhone-a ali bilo kateriga androida mislim da bi "moral" prebrati to,
ker kdo pa ne želi služenja denarja za skoraj nič dela!
Naj predstavim zadevo!
Gre se o aplikaciji imenovana "junowallet giftcards" z njo lahko zasluzite denar, ki ga spremenite v giftcarde
ki jih lahko vnovcite na iStore!(Da lahko kupite tudi nov izdelek ali kaksne aplikacije)
Aplikacija je navoljo samo iPhone-u in androidu! Aplikacije lahko kasneje izbrisete tudi vendar preverite da ste dobili denar!
Denar se pridobiva tako da imate "4 sekcije"
- Rewards per Install - Downloadajte in zalaufajte(obvezno) aplikacijo in pridobite od 0,16$ do 0,25$ odvisno od aplikacije.
- Rewards per Like - Samo lajkajte podane zadeve in zasluzite 0,25$ do 0,50$
- Rewards per SponsorPay - downloadajte in zalaufajte(obvezno) aplikacijo in pridobite od 0,05-0,20$ odvisno od aplikacije
- Rewards per W3i - downloadajte in zalaufajte(obvezno) aplikacijo in pridobite od 0,16-20$ odvisno od aplikacije
Vsake toliko preverite vsak dan če so kakšne nove aplikacije za "dolpoteg" in služite svoj denar!
Če se registrirate in ko pridete na "invite kodo" če vpišete mojo kodo dobite 0,25$, če tega ne naredite in prezrete ne dobite nič.
Jaz mislim da se kar splača vseeno vpisati kodo in dobiti še ta bonus!
[b]Koda: HX535954
Aplikacija: Junowallet giftcards[/b]
Ko sem opazil da lahko dobis denar za res nič dela sem spisal ta tekst da pomagam še vam tistim ki tega še niste poznali!
Rabite pomoč? Vas zanima še kaj?
Za več info mi lahko napišete zasebno sporočilo ali post spodaj ali na:
mail: risdiha@me.com
Lep pozdrav!
- predlagal izbris: St235 ()
HAARIS ::
Ko pridem domov sam btw to ni k tisto k dobis denar z klikanjem adov, tuki dobis itunes giftcards ki so uporabni le na appstore(tudi androidmarket) namanjsa vrednost je 10$
Lp
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Začetek s Kriptovalutami po Korakih - prijava, nakazilo EUR, prenakazilo kovancev (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 62478 (49592) | PrihajaNodi |
» | Qualcommov prvak Snapdragon 845 odličen tudi v praksiOddelek: Novice / Procesorji | 8942 (6288) | D3m0r4l1z3d |
» | Placevanje poloznic (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22965 (18554) | drekodovce |
» | Prehod iz Androida na iOS, mnenja za in proti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 38311 (33639) | klinker |
» | Nokia nadaljuje odpuščanja in zapiranje tovarn (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 14011 (11437) | Griffith |