Forum » Kaj kupiti » Kje kupit mobilnik?
Kje kupit mobilnik?
sword ::
Živjo,
več ali manj sem se že odločil za nakup Google Nexus S telefona. Lahko kdo priskoči na pomoč z iskanjem kakšne ugodne ponudbe? Pregledal sem že različne slovenske, avstrijske, UK in US strani, pa mi ni uspelo najti poceni variante.
Hvala za pomoč
več ali manj sem se že odločil za nakup Google Nexus S telefona. Lahko kdo priskoči na pomoč z iskanjem kakšne ugodne ponudbe? Pregledal sem že različne slovenske, avstrijske, UK in US strani, pa mi ni uspelo najti poceni variante.
Hvala za pomoč
RejZoR ::
Jah ne moreš pričakovat, da bo high end telefon khm ugoden. Dobre cene ima pri nas Mobisvet, z nekaj omejitvami okoli garancije.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
sword ::
Jah ne moreš pričakovat, da bo high end telefon khm ugoden. Dobre cene ima pri nas Mobisvet, z nekaj omejitvami okoli garancije.
Ga res še vedno lahko smatraš za high-end telefon? V prodajo je šel decembra 2010.
Kaka je najcenejša varianta kaj si našel ?
Niso bili en čas 199$ nekje v avstriji ?
Novi na amazon.co.uk so bili okol 260 funtov, torej dobrih 300 evrov. Sem videl dve temi na slo-techu o 200€ ponudbah v Avstriji, ja, zato sprašujem, če je kje najti kaj podobnega oz. kam greste pogledati za take zadeve/kje kupujete ponavadi telefone.
;-) ::
To sem imel v mislih ja, če bo še kje 200$ sem takoj tudi sam za nakup, tu se prodajajo rabljeni za 250+
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ;-) ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Black friday (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 52963 (20226) | jopar |
» | Apple ne more osvojiti IndijeOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 11450 (9041) | [D]emon |
» | Googlova prireditev začasno odpovedana, malha novosti poka po šivih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 17764 (13794) | PrimozR |
» | Mobitel do 200€Oddelek: Mobilne tehnologije | 6909 (5636) | gregor |
» | Apple klecnil pod navalom prednaročil (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 34601 (31372) | thezerox |