» »

Kje kupit mobilnik?

Kje kupit mobilnik?

sword ::

Živjo,

več ali manj sem se že odločil za nakup Google Nexus S telefona. Lahko kdo priskoči na pomoč z iskanjem kakšne ugodne ponudbe? Pregledal sem že različne slovenske, avstrijske, UK in US strani, pa mi ni uspelo najti poceni variante.

Hvala za pomoč

RejZoR ::

Jah ne moreš pričakovat, da bo high end telefon khm ugoden. Dobre cene ima pri nas Mobisvet, z nekaj omejitvami okoli garancije.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

;-) ::

Kaka je najcenejša varianta kaj si našel ?

Niso bili en čas 199$ nekje v avstriji ?

sword ::

RejZoR je izjavil:

Jah ne moreš pričakovat, da bo high end telefon khm ugoden. Dobre cene ima pri nas Mobisvet, z nekaj omejitvami okoli garancije.

Ga res še vedno lahko smatraš za high-end telefon? V prodajo je šel decembra 2010.

Kaka je najcenejša varianta kaj si našel ?

Niso bili en čas 199$ nekje v avstriji ?

Novi na amazon.co.uk so bili okol 260 funtov, torej dobrih 300 evrov. Sem videl dve temi na slo-techu o 200€ ponudbah v Avstriji, ja, zato sprašujem, če je kje najti kaj podobnega oz. kam greste pogledati za take zadeve/kje kupujete ponavadi telefone.

;-) ::

To sem imel v mislih ja, če bo še kje 200$ sem takoj tudi sam za nakup, tu se prodajajo rabljeni za 250+

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ;-) ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Black friday (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
21452963 (20226) jopar
»

Apple ne more osvojiti Indije

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
4611450 (9041) [D]emon
»

Googlova prireditev začasno odpovedana, malha novosti poka po šivih (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
7117764 (13794) PrimozR
»

Mobitel do 200€

Oddelek: Mobilne tehnologije
476909 (5636) gregor
»

Apple klecnil pod navalom prednaročil (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
10334601 (31372) thezerox

Več podobnih tem