Forum » Igre » Counter-Strike CD-Key kraja
Counter-Strike CD-Key kraja
Grey ::
Glede piratskih Half-Life dribcev bo neki treba ukrent ker mi grejo že pošteno na živce. Hočm it na server pa mi napiše da je moj CD-Key že v uporabu. Mislm to je za znoret. Kva b naredu temu kretenu k uporablja piratsko verzijo!!!1 Sierra al pa Valve al pa kdorkol mora narest zaporo za CD-Key Generator
ali3n ::
Kliči uvoznika, piši založniku, teži, moleduj, prosi, klečeplazi,.... vse za nov ključ
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Binji ::
LOL
Ce ti to napise v okencu pol je to zarad napake omrezja in se preprosto rekonektas. Dobim tud jst pounu takih napak
Ce ti to napise v okencu pol je to zarad napake omrezja in se preprosto rekonektas. Dobim tud jst pounu takih napak
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
TylerDurden ::
In kako bi ti ločil tvojo številko od identične zgenerirane v cd key generatorju.
1.Mal počakej pa boš lahko igral
2.Začni še ti uporabljat cd key generator pa si dobi še kakšno številko
1.Mal počakej pa boš lahko igral
2.Začni še ti uporabljat cd key generator pa si dobi še kakšno številko
Let\'s make some soap ...
fictionel ::
tko kot so ti ze rekl!
klic, teži, grozi uvozniku/sierri pa jim povej tocno stevilko cdja (neki podobnga) pa nj ti novo serial poslejo.. hehe
sj mas original ane?
klic, teži, grozi uvozniku/sierri pa jim povej tocno stevilko cdja (neki podobnga) pa nj ti novo serial poslejo.. hehe
sj mas original ane?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft Security Essentials na voljo za prenos (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 11352 (8831) | Hardstyle |
» | Problemi z CS steam instalerOddelek: Igre | 1267 (1110) | chucki |
» | Counter strikeOddelek: Igre | 1073 (935) | 1309976 |
» | QUAKE 3 CD KEYOddelek: Igre | 1477 (1321) | tropinovec |
» | PowerDVD 3.0Oddelek: Programska oprema | 2472 (2052) | shadow |