Forum » Igre » QUAKE 3 CD KEY
QUAKE 3 CD KEY
tropinovec ::
torej:
sinko špila quake ter uničuje razne ljudeke po celem svetu, sedaj pa pravi, da hočejo serverji nenadoma imeti originalni cd key, oz. zastokajo , da je "invalid cd-key" prej pa tega niso zahtevali.
quakerji je to res?
samo ne mi reč naj mu kupim original!!!!!!!
sinko špila quake ter uničuje razne ljudeke po celem svetu, sedaj pa pravi, da hočejo serverji nenadoma imeti originalni cd key, oz. zastokajo , da je "invalid cd-key" prej pa tega niso zahtevali.
quakerji je to res?
samo ne mi reč naj mu kupim original!!!!!!!
G[e]c ::
Cd key je bil na zacetku obvezen pol so neki sfuakl da en cas ni bil zdej pa ne vem kako je, v principu rabs nujno met cd key, kr lepo v stacuno al pa na net baje obstaja ze en keymaker ki deluje ne vem pa kako je kej s tem, dej vpras Trona.
sleby ::
Kupi mu original.
Drugac mas pa na netu delujoc key generator -> http://members.tripod.co.uk/mooli/
:>
Drugac mas pa na netu delujoc key generator -> http://members.tripod.co.uk/mooli/
:>
ja, zdaj me pa nekaj zanima:
če kupim od nekoga original in je on že uprabljal ključ na internetu, ali ga bom lahko tudi jaz uporabil ali pa morebiti ne?
če kupim od nekoga original in je on že uprabljal ključ na internetu, ali ga bom lahko tudi jaz uporabil ali pa morebiti ne?
JeDo ::
sam valid key more bit pa dela :) preizkušeno z 4 compov hkrati na enmu in več serverjih!!! DELA BP!
lp JeDo
ps sam mojga keya pa ne dam :)
lp JeDo
ps sam mojga keya pa ne dam :)
----------------------------------------------------------------------------
<br>
<br>
še nekaj:
če imaš original quake 3, ali lahko uporabiš ključ pri igranju kopije quake 3 team arena? verjetno je to že kdo preizkusil?
če imaš original quake 3, ali lahko uporabiš ključ pri igranju kopije quake 3 team arena? verjetno je to že kdo preizkusil?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Quake Champions (Quake 5) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 18060 (8501) | scipascapa |
» | Quake 3 TAOddelek: Igre | 1764 (1259) | no at |
» | Quake IV - Multiplayer (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 9395 (6169) | ERGY |
» | Quake 3 ArenaOddelek: Igre | 1885 (1412) | Mavrik |
» | Katere igre preko neta?Oddelek: Igre | 4131 (3367) | Chronoboy |