Forum » Pomoč in nasveti » Bann
Bann
noob96 ::
zanima me ali lahko kaj naredim glede bann-a na spletni strani. Spletna stran se mi ne prikaže več, na nobenem računalniku v domačem omrežju. imam modem ki je hkrati router in 3 računalnike. Ali lahko karkoli naredim da bom lahko dostopal do spletne strani. IP naslovi so trenutno samodejno določeni.
p.s. se opravičujem za naslov teme, na žalost ga ne morem več spremeniti
hvala
p.s. se opravičujem za naslov teme, na žalost ga ne morem več spremeniti
hvala
- spremenilo: noob96 ()
ja proxije poznam.. samo ne morem pa se prijaviti preko proxija. Prijava pa je na strani skorajda potrebna za normalno uporabo
ali lahko kaj naredim z IP naslovi? ali kaj druga?
ali lahko kaj naredim z IP naslovi? ali kaj druga?
zagi123 ::
Počakaj par let, da boš pridobil osnovne komunikacijske sposobnosti...pa se potem loti uporabljanja interneta.
Počakaj par let, da boš pridobil osnovne komunikacijske sposobnosti...pa se potem loti uporabljanja interneta.
Ne želim biti nesramen, ampak tale komentar mi pomaga, točno toliko, kot Američani pomagajo Bližnjemu vzhodu ;)
če je pa še kdo "firbčen" pa naj povem da je bil bann najbrž zaradi več acc...
nUUb ::
i7 2600k@4.8GHz - nV 760 - 850 EVO 250GB - 4TB FreeNAS
ASUS 1920x1080@144Hz
ASUS 1920x1080@144Hz
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nUUb ()
Goran's Blog ::
Ne želim biti nesramen, ampak tale komentar mi pomaga, točno toliko, kot Američani pomagajo Bližnjemu vzhodu ;)
če je pa še kdo "firbčen" pa naj povem da je bil bann najbrž zaradi več acc...
Pa povej na kateri spletni strani je bil to?
KoMar- ::
Tole je edini pravi odgovor. Če si bil banan, nimaš kaj težit in hodit nazaj. Tisti, ki mu pomagate pri tem, thumbs down.
Pa ban se napiše z enim N.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KoMar- ()
Tole je edini pravi odgovor. Če si bil banan, nimaš kaj težit in hodit nazaj. Tisti, ki mu pomagate pri tem, thumbs down.
Pa ban se napiše z enim N.
V tvojem postu je uporaben samo odebeljen del... Če te kaj moti, pač ni potrebno komentirati... nihče te ne sili
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kam naprej?Oddelek: Šola | 2707 (1933) | Unknown_001 |
» | nekonstantno delovanje internetaOddelek: Pomoč in nasveti | 2128 (1392) | SaXsIm |
» | Garancija ob nakupu rabljenega avtomobilaOddelek: Na cesti | 5240 (4335) | smacker |
» | Postati elektronikOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2273 (1920) | negotiator |
» | Kinect kot del kirurškega osebjaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5165 (4152) | dejanslo |