» »

Helikopter

Helikopter

1
2
»

roli ::

Jaz ti načeloma še kar priporočam kakega od tehle RTF Blade helijev. Zgornji nano-quad ali pa mcx2. Res je, da so to indoor zadeve ampak to ni toliko pomembno na začetku. Ne boš se učil leteti quada, ampak se boš naučil nekaj osnov orientacije. Jaz imam doma narejenega quada in načeloma je še vedno največji problem letenja z njim v tem, da zelo hitro izgubiš smisel za smer. Ko ne veš kje je spredaj, kje zadaj in kaj moraš premaknit kam, da se bo stvar obrnila v pravo smer. In to se lahko naučiš tudi na takem malem modelu. Poleg tega so pa tudi ti mali modeli še vedno dobri za leteti tudi, ko imaš kaj večjega. Letalo ti tukaj ne pomaga kaj dosti za helikopterje pa imaš malo nizek budget. Po mojih izkušnjah se Blade mcpx obnaša zelo podobno kakemu quadu (verjetno tudi kak drug flybarless heli) ampak ta definitivno ni primeren za začetnika, še manj pa če nimaš samo enega daljinca z računalnikom kjer si lahko nastaviš par parametrov.
http://www.r00li.com

franci0 ::

Kupil sem si Nine Eagles 328 http://www.helipal.com/nine-eagles-solo... .

Fajna (ne poceni) špilika, ampak glih ko te zrajca, so že prazne baterije :/ Sedaj sem si zlamal gyroskop pa nevem kje nabavit spare part, saj ne bi rad na dele čakal 3 tedne da pridejo iz Hong Konga. Če si pa naročim iz UK, pa me stane del 10€, medtem ko bi me iz HK stal cca 3€ :/ . Zdaj pa še imam drug problem, da ko dam baterijo polnit, mi polnilec neprestano zelo glasno piska in posledično si ne upam dalje polnit.

Qcube ::

10€? To ni nič. Če te ta hobi potegne not v prihodnosti, računaj na vsaj 100€/mesec (vsaj v prvih mesecih). Načeloma pa je tako da več kot vložiš na začetku, več prihraniš... dolgoročno.

franci0 ::

Sem si naročil pri HobbyKing pa so mi sedaj po 16ih dneh poslali sporočilo, da žal moj paket ne da še ni bil dostavljen,ampak še niti bil odposlan. Škoda pač,ne? :)

fonfreddy ::

lep pozdrav vsem prisotnim -zanima ma kje v sloveniji se nahaja kakšna trgovina z Quadcopter(helikopter) - v tujini nabi kupaval ko je potem poštnina predraga - iščem pa Quadcopter z kamero in dalšim leto nad sot m dalje -iskrena hvala vsem za informacije - fon.freddy:):)

Zgodovina sprememb…

mat xxl ::

fonfreddy ali lahko koga najdeš, da nam v razumljiv jezik prevede tvoj zapis ?

Tomson ::

TUKAJ boš verjetno našel kar iščeš ... Tudi TUKAJ in TUKAJ ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

stb ::

stb ::

fonfreddy ::

fonfreddy je izjavil:

lep pozdrav vsem prisotnim -zanima me kje v sloveniji se nahaja kakšna trgovina z Quadcopter(helikopter) - v tujini nabi kupoval je potem poštnina predraga - iščem pa Quadcopter z kamero in dalšim leto nad sto m daljave -iskrena hvala vsem za informacije - fon.freddy:):)

stb ::

Kaj pri omenjenem Parrot Ardrone2 ti ne ustreza?
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

RC letala (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
558357 (4872) WaterBoy
»

Rc helikopter nakup

Oddelek: Kaj kupiti
448195 (5504) mat xxl
»

RC helikopter

Oddelek: Loža
215318 (4394) -mihaaa-
»

RC letala, itd...

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
72478 (2361) Jackal
»

Model letala

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
72356 (2216) Jackal

Več podobnih tem