Forum » Kaj kupiti » zahvala na temo : optimalna konfiguracija
zahvala na temo : optimalna konfiguracija
amater ::
Držal sem se nasvetov ki ste mi jih dali,tako da sedaj imam
procesor:
AMD Athlon XP2100+ in en hud hladilnik z dvema ventilatorjema,ki pa zelo dobro opravlja svojo funkcijo.
Nimam vetilatorjev za izpuh toplega zraka iz ohišja,tako da mi zagreje procesor do 52 stopinj C pri polni obremenitvi,navijat ga pa ne mislim.
matična:
epox 8k5a2+
ram:
ddr ram 256 (pc 2700)
grafična:
MSI MS-starforce GeForce4 Ti 4200 (NVIDIA GeForce Ti 4200)
Mislim,da sem ujel optimalno konfiguracijo in se zahvaljujem vsem,ki ste mi pripomogli z nasveti.
Res sem vesel,ker seka ko noro.
Sedaj sem
Pa vesele NOVOLETNE praznike z veliko pečenke in vina ter dobre volje.
Nazdravje!
procesor:
AMD Athlon XP2100+ in en hud hladilnik z dvema ventilatorjema,ki pa zelo dobro opravlja svojo funkcijo.
Nimam vetilatorjev za izpuh toplega zraka iz ohišja,tako da mi zagreje procesor do 52 stopinj C pri polni obremenitvi,navijat ga pa ne mislim.
matična:
epox 8k5a2+
ram:
ddr ram 256 (pc 2700)
grafična:
MSI MS-starforce GeForce4 Ti 4200 (NVIDIA GeForce Ti 4200)
Mislim,da sem ujel optimalno konfiguracijo in se zahvaljujem vsem,ki ste mi pripomogli z nasveti.
Res sem vesel,ker seka ko noro.
Sedaj sem
Pa vesele NOVOLETNE praznike z veliko pečenke in vina ter dobre volje.
Nazdravje!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero grafično ste že imeli ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 20633 (13698) | Janac |
» | katera grafična kartica za max 25.000 sit (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5509 (4218) | mtosev |
» | Katero graf. kartico za 25.000 sit (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4845 (4010) | Jaffa |
» | Graficna kartica za cca. 35kOddelek: Kaj kupiti | 1647 (1145) | the_unborn |
» | Optimalna konfiguracijaOddelek: Kaj kupiti | 1130 (830) | amater |