Forum » Omrežja in internet » problem s preusmeritvijo domene
problem s preusmeritvijo domene
Yohan del Sud ::
En manjši problem imam (duh!):
Včeraj sem preusmeril svojo domačo stran. Domain ip je bil iz domaindirectovega preusmerjanja k zastojnskemu ponudniku preusmerjen na lasten (ok služben) sever.
Problem, ko v ukazno vrstico vtipkaš ime domene (www.strancar.com) je čuden. Izgleda kot da bi del ljudi še vedno pošiljalo na staro stran (www.internettrash.com/users/ybard), del pa se znajde na novi - pravi www.strancar.com... z moj.netovim ip-jem.
Naj zgrabim njihovega službenenga admina za vrat...
Naj težim domaindirectu za slabo preusmeritev...
Naj težim userjem naj spucajo history ali kaj podobnega...
Pojma nimam komu naj težim...
Včeraj sem preusmeril svojo domačo stran. Domain ip je bil iz domaindirectovega preusmerjanja k zastojnskemu ponudniku preusmerjen na lasten (ok služben) sever.
Problem, ko v ukazno vrstico vtipkaš ime domene (www.strancar.com) je čuden. Izgleda kot da bi del ljudi še vedno pošiljalo na staro stran (www.internettrash.com/users/ybard), del pa se znajde na novi - pravi www.strancar.com... z moj.netovim ip-jem.
Naj zgrabim njihovega službenenga admina za vrat...
Naj težim domaindirectu za slabo preusmeritev...
Naj težim userjem naj spucajo history ali kaj podobnega...
Pojma nimam komu naj težim...
JLP ::
Počakej da se DNS serverji updejtajo. Bo kašn dan trajal da bojo vsi po svetu updejtal.
Live long and prosper!
PaJo ::
Tocno tko. Tu so samo DNS-i krivi ker se ne pdejtajo dovolj hitro in zato eni vidijo prej eni pa kasneje pravo preusmeritev
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Val 202 stream meče vnOddelek: Omrežja in internet | 1040 (867) | All |
» | Adsl problemOddelek: Omrežja in internet | 1344 (1143) | badnews |
» | Knjiga PHP in MySQL na spletnem strežniku ApacheOddelek: Izdelava spletišč | 1550 (1300) | Tr0n |
» | Iščem PHP MySQL znalcaOddelek: Programiranje | 1103 (844) | cahahopie |
» | išče se pismen računalničarOddelek: Programiranje | 1546 (1284) | andrej |