» »

Trdi disk

Trdi disk

SloBiscuit ::

Živjo

Mene zanima kaj je bolj

Trdi disk 1: http://www.ceneje.si/racunalnistvo/komp...

Trdi disk 2: http://www.ceneje.si/racunalnistvo/komp...

Sprašujem zato, ker imam v računalniku že 1TB Caviar green. Pa me zanima a je bolj podobnega kupit al je useen. Ker slednjega mislim bolj uporabljat za snemanje igric ali pa za filme. Pa me zanima, ker je boljši za take stvari.

Hvala že za vnaprej
neznanec555

Janac ::

vseeno je, jaz bi vzel green-a

TOP ::

Ti raje vzemi en SSD in tega obdržiš za podatke.Če pa že boš vzel še en disk pa vzemi Samsung F3 res je da je 1tb sam je hitrejši od teh gren verzij.

TOP je izjavil:

Ti raje vzemi en SSD in tega obdržiš za podatke.Če pa že boš vzel še en disk pa vzemi Samsung F3 res je da je 1tb sam je hitrejši od teh gren verzij.

Problem je kot prvo to da nimam dnarja zato use skp. Drugo ne rabm SSD-ja ker je brezveze pol met unih 60GB. jest rabim samo več placa na računalniku pa tako, da se bo lahko lepo zapisoval oz. snemal špile lepo gor.
neznanec555

Janac ::

Trdi disk HD204UI se vrti na varčnih 5400 obratih na minuto

TOP ::

To sem ti tud napisal,če pa nimaš denarja za SSD recimo ki stane 120gb 50e več kot misliš ti dat pol vzemi Samsunga ne pa tale jajca od gren diska,ki je res dober sam za arhiv ne pa za sistem.Pa igre ti ni treba spravljat kot arhiv,ko želiš igrati znemeš z neta in je to je pa moje mišljenje.

Hvala :p. Sam useen rabim 7200RPM potlej mar ne?
neznanec555

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zunanji disk

Oddelek: Kaj kupiti
141768 (1446) heero
»

kateri 3 TB zeleni trdi disk?

122072 (1693) Anney
»

Večdesetodstotna podražitev trdih diskov (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
33566331 (45593) D3m
»

server HDD

Oddelek: Strojna oprema
223110 (2539) Vanadium
»

Zunanji USB disk za filme (1-2TB)

295894 (5337) Senna4ever

Več podobnih tem