Forum » Omrežja in internet » T-2 mobilni internet
T-2 mobilni internet
bananaman12 ::
Zdravo! Zanima me če kdo uporablja mobilni internet iz T-2 in me zanima kakšna je kaj pokritost omrežja. Sem iz Kranja dost blizu centra tako da mislim da nebi imel težav z omrežjem. Me pa pač zanima če mogoče kdo to uporablja in kakšne so hitrosti.
Imam mobitelov instant internet neomejeno in mi nekako najvišjo hitrost doseže okoli 600kb/s kar mi je čisto zadovoljivo in sem zadovoljen z tem, vendar pa je omejitev 20GB in ko presežem mi hitrost znižajo.
plus da plačujem 29eu na mesec.
Pri T-2 imajo pa neomejeno brez znižanja hitrosti in samo 14.90eu na mesec.
hvala za kakršnokoli pomoč in nasvet!
Lp!
Imam mobitelov instant internet neomejeno in mi nekako najvišjo hitrost doseže okoli 600kb/s kar mi je čisto zadovoljivo in sem zadovoljen z tem, vendar pa je omejitev 20GB in ko presežem mi hitrost znižajo.
plus da plačujem 29eu na mesec.
Pri T-2 imajo pa neomejeno brez znižanja hitrosti in samo 14.90eu na mesec.
hvala za kakršnokoli pomoč in nasvet!
Lp!
mambli ::
Sam sem to uporabljal sredi Kranja in brez problema. Sem bil pa blizu Prešernovega gledališča.
ombre ::
Odvisno od opreme, ki jo imaš... Meni v Radovljici t-2 nese cca 700kb/s in cca 1 Mbit gor. Je pa odvisno od dneva. :) Včasih ga pa serje.
OmbreMan - Galaxy of knowledge
matejca ::
Ima T2 še vedno neomejen prenos podatkov?
Mislim, da so paketi podobni kot na simobilu in mobitelu, skratka bedarija...
Mislim, da so paketi podobni kot na simobilu in mobitelu, skratka bedarija...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Mobilni internet za telebane (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 112724 (16148) | zobnik |
» | Najcenejši ponudnik solo internetaOddelek: Omrežja in internet | 13100 (3410) | Groove |
» | Kolk plačujete interneta? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 21927 (15910) | kixs |
» | Princip pravične uporabe pri prenosu podatkovOddelek: Mobilne tehnologije | 4548 (3964) | dronyx |
» | T.Neomej.Klicni vs. T.Isdn vs. M.Inst.PaketOddelek: Omrežja in internet | 2811 (2468) | jerriho |