Forum » Mobilne tehnologije » Naročnina za 50€ z neomejenimi klici v EU?
Naročnina za 50€ z neomejenimi klici v EU?
berni88 ::
Pozdravljeni!
Znanka mi je rekla, da naj bi obstajala v Sloveniji naročnina za 50€, ki zajema brezplačne klice znotraj EU? Malo sem brskal po netu, vendar ponudnika v Sloveniji ne najdem. Ve kdo, da bi to res obstajalo? Trenutno študiram v Avstriji in bi mi naročnina prišla zelo prav.
Za odgovore se vam vnaprej zahvaljujem
Znanka mi je rekla, da naj bi obstajala v Sloveniji naročnina za 50€, ki zajema brezplačne klice znotraj EU? Malo sem brskal po netu, vendar ponudnika v Sloveniji ne najdem. Ve kdo, da bi to res obstajalo? Trenutno študiram v Avstriji in bi mi naročnina prišla zelo prav.
Za odgovore se vam vnaprej zahvaljujem
St235 ::
Nikad čuo, in že 100x smo dal čes da je beseda neskončno superlativ, ki z realnostjo nima stika in je treba brat drobni tisk.
JohanP ::
simobil ima za 49€ opcijo tujina200 = 200 minut/mesec (+ cena osnovnega paketa)
bob ima za EU tarifo 0,33€/min (klic iz tujine v slovenijo) = 150 minut / mesec @ 50€
bob ima za EU tarifo 0,33€/min (klic iz tujine v slovenijo) = 150 minut / mesec @ 50€
SasoS ::
T2 ima v avstrijo od 5 do 15 centov (mobilno) to je od 330 do 1000 minut @ 50€.
Več minut težko da boš dobil za ta denar, neomejeno pa zelo dvomim.
Več minut težko da boš dobil za ta denar, neomejeno pa zelo dvomim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najugodnejši LTE Internet v AvstrijiOddelek: Omrežja in internet | 3444 (2554) | radmannsdorf |
» | Hofer bo postal mobilni operaterOddelek: Novice / Omrežja / internet | 16229 (11471) | HOT FAN CLUB |
» | EU se bliža koncu mobilnega gostovanjaOddelek: Novice / Ostale najave | 12896 (9340) | MrStein |
» | Ugodna naročnina za AvstrijoOddelek: Mobilne tehnologije | 3533 (2277) | joker16_7 |
» | Prihodnji teden pocenitev mobilne telefonije v tujiniOddelek: Novice / Omrežja / internet | 11823 (9085) | MrStein |