Forum » Programiranje » (Actionscript oz. Flex 4) združitev dveh kod
(Actionscript oz. Flex 4) združitev dveh kod
r0ks0n ::
Pozdravljeni!
Sam nisem programer ampak sem po enem tutorialu izdelal preprost RSS bralnik za Android/iOS. Žal tutorial ne vključuje kako v Item dodati sliko iz RSS feeda, zato se obračam na vas. Tole je moja koda, v katero bi rad dodal kodo iz spodnjega tutoriala, ki govori o tem, kako dobiti iz RSS description sliko:
Pa še tutorial: http://www.telexer.nl/code-snippets/ret...
Če bi mi kdo znal pomagati pri temle problemu bom zelo zelo hvaležen, zagotovo pa se bom s tem naučil tudi nekaj novega, kar mi bo morda v prihodnje koristilo :)
Sam nisem programer ampak sem po enem tutorialu izdelal preprost RSS bralnik za Android/iOS. Žal tutorial ne vključuje kako v Item dodati sliko iz RSS feeda, zato se obračam na vas. Tole je moja koda, v katero bi rad dodal kodo iz spodnjega tutoriala, ki govori o tem, kako dobiti iz RSS description sliko:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <s:View xmlns:fx="http://ns.adobe.com/mxml/2009" xmlns:s="library://ns.adobe.com/flex/spark" xmlns:rssreader="services.rssreader.*" title="" viewActivate="getDetails()"> <fx:Script> <![CDATA[ import valueObjects.Item; [Bindable] private var rtitle:String; [Bindable] private var rdate:String; [Bindable] private var rcreator:String; [Bindable] private var rlink:String; [Bindable] private var rdesc:String; private function getDetails():void { var p:RegExp = /(")/ig; var thisItem:Item = data as Item; rtitle = thisItem.title; rdate = thisItem.pubDate; rcreator = thisItem.author; rlink = thisItem.link; rdesc = thisItem.description; rtitle = rtitle.replace(p, ""); } ]]> </fx:Script> <fx:Declarations> <s:CallResponder id="getDataResult"/> <rssreader:Rssreader id="rssreader"/> </fx:Declarations> <s:navigationContent> <s:Button label="Nazaj" click="navigator.popView()" /> </s:navigationContent> <s:BorderContainer top="0" bottom="0" left="0" right="0" backgroundColor="#FFFFFF"> <s:Label left="20" right="20" top="42" height="61" backgroundColor="#FFFFFF" color="#000000" fontSize="24" paddingBottom="20" paddingLeft="5" paddingRight="5" paddingTop="5" text="{rtitle}"/> <s:Label left="20" right="90" top="14" height="23" backgroundColor="#FEFDFD" color="#666666" fontSize="18" fontStyle="italic" paddingBottom="5" paddingLeft="5" paddingRight="5" paddingTop="5" text="{rdate}"/> <s:BitmapImage y="91" left="20" right="20" height="135" source="image"/> <s:Label left="20" right="20" top="335" bottom="69" color="#666666" backgroundColor="#FFFFFF" fontSize="18" paddingBottom="5" paddingLeft="5" paddingRight="5" paddingTop="5" text="{rdesc}" maxDisplayedLines="50" /> <s:Button left="50" right="50" bottom="22" label="Preberi celoten članek" click="navigator.pushView(ClanekHTML, data.link)"/> </s:BorderContainer> </s:View>
Pa še tutorial: http://www.telexer.nl/code-snippets/ret...
Če bi mi kdo znal pomagati pri temle problemu bom zelo zelo hvaležen, zagotovo pa se bom s tem naučil tudi nekaj novega, kar mi bo morda v prihodnje koristilo :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč pri izdelavi Python skripte (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 5891 (4537) | BigWhale |
» | Zmanjšanje slik v RSS feedihOddelek: Izdelava spletišč | 649 (570) | marS |
» | RIM predstavil BlackBerry Torch 9800Oddelek: Novice / RIM BlackBerry | 5081 (4626) | MKrmec |
» | VB vs. C#Oddelek: Programiranje | 3772 (2911) | BlueRunner |
» | index.php?name=RSS&id=nekajOddelek: Izdelava spletišč | 988 (876) | Iskraman |