Forum » Pomoč in nasveti » win. 7 ne zazna diska
win. 7 ne zazna diska
DFujs ::
Pozdravljeni,
prejšnjič sem zamenjal matično ploščo in zdaj ko hočem naložit windows mi sistem ne zazna diska. V okencu izpiše
(The computer started using the windows installation disc. Remove the installation disc and restart computer that windows starts normally.... in tako dalje..
V čem bi lahko bil problem?
prosim za pomoč
lp, Dejan
prejšnjič sem zamenjal matično ploščo in zdaj ko hočem naložit windows mi sistem ne zazna diska. V okencu izpiše
(The computer started using the windows installation disc. Remove the installation disc and restart computer that windows starts normally.... in tako dalje..
V čem bi lahko bil problem?
prosim za pomoč
lp, Dejan
amigo_no1 ::
Katera matična prej / sedaj ?
Win 7 so bili prej že nameščeni na stari matični, potem si zamenjal samo matično in ti winsi ob zagonu javi napako ?
Win 7 so bili prej že nameščeni na stari matični, potem si zamenjal samo matično in ti winsi ob zagonu javi napako ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Katera matična ?
Asus P5LD2 deluxe
Katera matična prej / sedaj ?
prej je bila neka intelova matična nevem točno modela.. sedaj je ta kot sem že napisal.. tako vindovsi so bili nameščeni na stari matični in sem zamenjal matično in mi win ne zazna diska ko ga hočem nalagat..
problem rešen :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DFujs ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave matična ploščaOddelek: Pomoč in nasveti | 1175 (792) | solatko |
» | računalnik ne zna SSDOddelek: Programska oprema | 2129 (1916) | konspirator |
» | Kaj je narobe z diskom?Oddelek: Strojna oprema | 3429 (2707) | Mesar |
» | Računalnik se ne odzivaOddelek: Pomoč in nasveti | 8889 (8336) | Pšenični |
» | POMOC PROSIM Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 5770 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5357 (4914) | Xserces |