Forum » Mobilne tehnologije » gps in povezovanje
gps in povezovanje
compaq ::
Zdravo, uporabljam mobilnik samsung galaxy 5 z android 2.2
Imam samo jaz problem, da se ko kliknem na ikonico "navigacija" ali google maps, gps povezuje v nedogled pa še povezati se noče, kjub temu da hodim zunaj po polju, kjer ga nič ne ovira.
ps: tak problem imam v vseh navigacijah, ki sem jih naložil na telefon, namesti se brez problema, ko pa pride na vrsto gps je pa konec veselja. Brskal sem tudi po nastavitvah in sem našel še A-gps, ki sem ga tudi vključil pa še vedno traja in traja.
L.p
Imam samo jaz problem, da se ko kliknem na ikonico "navigacija" ali google maps, gps povezuje v nedogled pa še povezati se noče, kjub temu da hodim zunaj po polju, kjer ga nič ne ovira.
ps: tak problem imam v vseh navigacijah, ki sem jih naložil na telefon, namesti se brez problema, ko pa pride na vrsto gps je pa konec veselja. Brskal sem tudi po nastavitvah in sem našel še A-gps, ki sem ga tudi vključil pa še vedno traja in traja.
L.p
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GPS na telefonu ne dela!?Oddelek: Mobilne tehnologije | 5082 (2824) | Domobrancek |
» | A-GPS se prenos podatkov obračunava? HTC EVO 3DOddelek: Mobilne tehnologije | 5656 (5321) | amacar |
» | [fork] GPS v telefonu ali Garmin - kaj je bolje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12519 (11760) | bond007 |
» | GPS navigacija na Nokia N95 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 17552 (13279) | AtKo |