» »

Vlada 2012 -

Vlada 2012 -

Temo vidijo: vsi
««
103 / 264
»»

djordjevic ::

Ker jih tudi v svoji stranki ne, ne? Kjer se profilirajo izključno Bratuškova, Kociprova, Moderndorfer, tu in tam še Mišič, potem pa tema.
No grave is deep enough to keep us in chains.

guest #44 ::

solatko je izjavil:

Razlika je že v tem, da Zoki nebi trpel nesposobnih pajacev okoli sebe v ekipi.

Logično, mafijski posli morajo biti karseda učinkovito izvedeni.

Daedalus ::

Virant ni prekršil nobenega zakona in celo vrača državi nek denar, ki ga ni protizakonito zaslužil, pa mu popularnost takoj pade na ledišče.

Ja, kdor je razumen, naj razume. Folk ma očitno po eni strani rajši vedno bolj psihotičnega JJ-ja, ki svoje spoštovanje do pravne države kaže z neudeleževanjem razprav na sodišču v zadevah, kjer je obtoženec. Na drugi strani pa socialno čutečega Jankoviča, ki se mu tudi nabira vedno več resnega sranja na glavi.

Ker jih tudi v svoji stranki ne, ne? Kjer se profilirajo izključno Bratuškova, Kociprova, Moderndorfer, tu in tam še Mišič, potem pa tema.

Pozabil si na "jaz-ne-hodim-na-parlamentarne-razprave" Melitko.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Malajlo ::

djordjevic je izjavil:

pa kaj naj vsi skaćejo zarad ene same zadeve? To ni SDS, ko od petih poslancev eno in isto slišiš. Tle ena zalaja, karavana gre pa naprej.

Okapi ::

Ker jih tudi v svoji stranki ne, ne?
Stranko je skupaj zbobnal v enem mesecu, poleg tega pa so poslanci zgolj za pritiskanje na gumb, odločitve sprejemajo neki drugi ljudje.

Poznam nekoga, ki je že dolgo na Molu, in je povedal, da je bilo prej življenje tam nadvse lagodno, odkar je prišel Jankovič, morajo pa delati. Ampak jih zna z raznimi fintami, ki so seveda večinoma populistične, dejansko motivirati. MOLove interne prednovoletne žurke na Gospodarskem razstavišču so bile recimo prav legendarne - po trije odri, na enem rokerji, na drugem kakšen hrvaški zvezdnik, na tretjem narodnjaki ... No, lani so bili malo skromnejši, je bilo treba šparat.;)

O.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

donfilipo ::

odločitve sprejemajo neki drugi ljudje.

Tu se pojavi očitno vprašanje?
Kdo?

Palčki ni pravilen odgovor8-)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

jype ::

Okapi> Stranko je skupaj zbobnal v enem mesecu, poleg tega pa so poslanci zgolj za pritiskanje na gumb, odločitve sprejemajo neki drugi ljudje.

Tako deluje tudi mestni svet in vse kaže, da smo Ljubljančani s tem zadovoljni.

Tu se pojavi očitno vprašanje?
Kdo?
Za ljubljanski urbanizem recimo arhitekt/urbanist Janez Koželj. Vsi ti mostovi recimo niso toliko Jankovičeva zasluga, kot Koželjeva. Pač si za posamezno področje najde nekega strokovnjaka in se potem ne vtika pretirano v njegovo delo. Sem precej prepričan, da bi imel recimo Šušteršič okoli financ pod Jankovičem bolj proste roke, kot jih ima sedaj (in to, da mi tule mnogi ne bodo verjeli, ne pomeni, da glede tega nimam prav;) )

O.

solatko ::

Si za tiste, ki so olepšali LJ, sodelovali pri načrtovanju Stožic, urejali kanalizacijski sistem........, končno urejanje enosmernih ulic in pridobljena parkirišča, slišal kdaj, kaj političnega (noben ni v mestnem svetu).
Tile posrančki v DZ, so tako kot je Okapi omenil, za pritiskanje gumbov in tu pa tam, kakšno razpravo, katere pa imajo vsaj rep in glavo, ko govorijo SDS-ovi poslanci mi gre na kozlanje, saj ne slišiš drugega, kot pljuvanje po borcih, sindikatih, stricih iz ozadja....., prednjačita pa mag.(ne vem česa) Grims in nadvse primitivni Jožef Jerovšek. Jožef v vseh mandatih ni povedal niti enega pametnega stavka - sramota za poslance.
Vendar je to problem JJ, ki pač ob sebi ne trpi pametnih, razmišljajočih sodelavcev, saj on itak vse ve in ima vedno prav - pač stara Popitova partijska vzgoja.
Delo krepa človeka

Double_J ::

Janković je gradil, zato da je lahko služil. Poleg tega je on napovedal, da bo odstopil iz vseh funkcij, ko se začnejo preiskave.

Pomojem ni več kaj dosti debatirati tu.
Dve šivanki...

No pol pa uživajte z Jankotom na čelu.

Jaz take očitne mafijce pač ne bom spravil v parlament.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: guest #44 ()

Double_J ::

Stranko je skupaj zbobnal v enem mesecu, poleg tega pa so poslanci zgolj za pritiskanje na gumb, odločitve sprejemajo neki drugi ljudje.

Ja seveda... edino prej se je delalo na stranki več kot leto dni. Kot bi rekel, da je postavil Fabijanov most v enem dnevu, ker je prerezal trak.
Dve šivanki...

USS Liberty ::

Ampak res! Opozicija samo opozarja, mogoče nerga, ampak z nezaupnicami, odstopi, referndumi pa res ne teži.

A res? Mogoče živiva v različnih državah? Kaj pa grožnja interpelacije proti Šuštaršiču, Vizjaku, Gantarju in Gorenaku, pa miniranje ZUJF-a, pa grožnja neazupnice vladi s strani Lukšiča. Pa vsakodnevna psihoza proti vladi in premieru, ki jo širijo levi mediji. Pozivi na državni prevrat s strani ZZB...Pa grožnje s smrtjo premieru in njegovi družini...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Double_J> Janković je gradil, zato da je lahko služil.

Ja. Ampak naš problem z župani ni korupcija - to imamo že ves čas. Problem je, da je bila pri prejšnjih županih na voljo le korupcija, gradilo se je pa... Bolj za okras.

Double_J> Poleg tega je on napovedal, da bo odstopil iz vseh funkcij, ko se začnejo preiskave.

Tolk neumn pa tut on ni, pomoje.

jverne> Jaz take očitne mafijce pač ne bom spravil v parlament.

Jaz bi tudi raje, da ostane župan, v vladi bi pa rad njemu podobnega težaka, ki se resno razpizdi, če dogovorjene reči niso hitro in kvalitetno narejene.

Double_J - Zoki je obljubil, da odstopi tisti moment, ko se proti njemu uvede kazenski postopek - zaenkrat jim še ni uspelo najti kakšno oprijemljivo stvar, če prav BB že nekaj mesecev ne dela drugega, kot brska po papirjih ZJ.
Je človek pač sposoben in zna skriti, če je že kaj lopova v njem - veš tudi za to moraš bit sposoben, JJ je sposoben samo zato, ker ima vpliv na sodišče, tožilce in policijo, v normalnem sistemu bi že nekaj let grel klopi na Dobu.

Med obtožnico in preiskavo je pa ena velika razlika, pa še oboje je morda in ne kriv. Tudi JJ ni kriv še nič in verjetno ne bo, saj papirji čudežno zginevajo, priče pa ga sploh ne poznajo, tako da je veliko možnosti izvršitve popolnega zločina.

jverne - So ti te, sedanji mafijci všeč, ker so domači. Bad je, da so samo mafijci, za katerimi nič ne ostane, za Zokijem je tudi kaj otipljivega - morda si pozabil na tisto: Tito je krao, al je i nama dao, ovi kradu, nama ništa ne dadu!

To je ta velika razlika, zaradi katere imajo ljudje enega mafijca radi, drugega se pa samo bojijo.
Delo krepa človeka

Zgodovina sprememb…

• spremenil: solatko ()

PaX_MaN ::

A res? Mogoče živiva v različnih državah? Kaj pa grožnja interpelacije proti Šuštaršiču, Vizjaku, Gantarju in Gorenaku, pa miniranje ZUJF-a, pa grožnja neazupnice vladi s strani Lukšiča.

Demokracija je to. DEAL WITH IT. 8-)

Pa vsakodnevna psihoza proti vladi in premieru, ki jo širijo levi mediji. Pozivi na državni prevrat s strani ZZB...Pa grožnje s smrtjo premieru in njegovi družini...

To pa že ni več opozicija, zato ne vem zakaj jih mešaš zraven.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PaX_MaN ()

Janko nima namena prodati banke. Na druge razloge se sploh ne oziram kaj dosti, enough for me.

Sej banko, tako z luknjo pa ja da nihče noče!

Kdo jo bo kupil, če ima luknjo ne vem kakšno.
Ko se sanira z ne vem koliko miljardami iz recimo EU fondov pa pa za te miljarde garant država, kupec pa Lili d.o.o. za en evro?

Čeprav neolib doktrina pravi, da zna biti luknja še večja in potem jo trpa lastnik. Če je to privatnik, jo bo zatrpal hitro:))

Ampak novi lastnik tudi ne bo dajal norih kreditov.

Jo pa ima namen urediti, da bo postala normalna in ne politična banka, kot je sedaj. Kolikokrat boš še dokapitaliziral razne mafijske, zgrešene želje in potrebe - tajkuni, RKC, privat univerze (za pridobivanje nazivov, predvsem strankarskih nesposobnežev), ...........
Največ nevračljivih kreditov, je naredil pohlep JJ po lastništvu v ČGP DELO.
Delo krepa človeka

solatko> Največ nevračljivih kreditov, je naredil pohlep JJ po lastništvu v ČGP DELO.

To si si sicer izmislil, ampak vsekakor JJ glede tega nima čistih rok. Nihče, ki je bil kadarkoli del vlade ali lokalnih oblasti jih nima.

To je to. Ne vidim, kako bi lahko bil Zoki glede tega kaj drugačen.

donfilipo je izjavil:

Sej banko, tako z luknjo pa ja da nihče noče!

Kdo jo bo kupil, če ima luknjo ne vem kakšno.
Ko se sanira z ne vem koliko miljardami iz recimo EU fondov pa pa za te miljarde garant država, kupec pa Lili d.o.o. za en evro?

Čeprav neolib doktrina pravi, da zna biti luknja še večja in potem jo trpa lastnik. Če je to privatnik, jo bo zatrpal hitro:))

Ampak novi lastnik tudi ne bo dajal norih kreditov.

Za 1 cent mogoče se bo našel kdo, ki bi se mu dalo ubadat z izterjavo dolgov. Drugače pa bi enostavno jo likvidiral. Tisti, ki pa še vztraja pri NLB, NKBM pa je kratkomalo butec. Jaz priznam, da sem butec ker sem nevede zašel na ABANKO, vendar gor imam samo drobiž pa še Abanka je najboljše stoječa od vseh treh. Iščem pa solidno zamenjavo. Varčevalni račun razmišljam odpret pri kaki večji tuji banki, za day to day pa bom že kej našu. Škoda, da tako malo bank ponuja VISO.

Jo pa ima namen urediti, da bo postala normalna in ne politična banka, kot je sedaj. Kolikokrat boš še dokapitaliziral razne mafijske, zgrešene želje in potrebe - tajkuni, RKC, privat univerze (za pridobivanje nazivov, predvsem strankarskih nesposobnežev), ...........

Genau. Pa vseeno. Govorimo o principu.

Jaz jo kupim potem za 4 evre.
In ko bo šla v maloro, naj me tudi zaprejo:)).
Ampak do takrat, pa mimo Jankota, so s dve lepotici pi-bip8-)

Malo vsi banaliziramo, po Franklovi, prodat za 1€, in to do od novinarja Financ.

Načeloma pa čisto drži. Le cena ne bo ravno taka.

Za 1 cent mogoče se bo našel kdo, ki bi se mu dalo ubadat z izterjavo dolgov.

Nope. Bi Janša naskivaj dal na roke mu zraven še 5k v kuverti (ali kak tajni parauomo:) in bi bil to slovenski uspeh.

Samo niso ravno kupci bank idioti!!!!
Znajo kupovati in iščejo solidne bake za malo denarja. So pač taki časi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: donfilipo ()

donfilipo je izjavil:

Genau. Pa vseeno. Govorimo o principu.

Jaz jo kupim potem za 4 evre.
In ko bo šla v maloro, naj me tudi zaprejo:)).
Ampak do takrat, pa mimo Jankota, so s dve lepotici pi-bip8-)

Malo vsi banaliziramo, po Franklovi, prodat za 1€, in to do od novinarja Financ.

Načeloma pa čisto drži. Le cena ne bo ravno taka.

Nekaj se je govorilo, da je v zakonu ena postavka o tem, da lastnik pravne osebe odgovarja z svojim premoženje. Nevem pa pod kakšnimi pogoji.

Čeprav v Slovenistanu je vse mogoče, sklepam, da potencialnemu kupcu ne bi grenili življenje na tak način. Glede na to koliko tajkunov so spustili čez pomojem, sodišča ne bi imela kaj praskati.

Pač naj kupi za evrček, pokaže nekaj simbolične želje po izboljšanju pol pa *slash* milostna usmrtitev.

Problem je seveda, komu se bi to dalo narediti, ker ne bi imel koristi od slednje...mogoče kak odstotek manj konkurence. Kaka druga banka bi lahko odkupila, da se uniči konkurenca.

Skratka...pod JJjem ali Jankotom je ta scenarij zgolj pravljica, pod kom drugim pa je vsaj nekakšno realno upanje.

Nekaj se je govorilo, da je v zakonu ena postavka o tem, da lastnik pravne osebe odgovarja z svojim premoženje.

Ma kupec banke ne more biti privatnik, v klasičnem pomenu. Da s svojih 400.000 premoženja (svaka sicer čast:) garantira za dnevni bust:))

Kupec bank mora biti čudo tehnike:). In ko in ker je čudež tehnike, tudi ve kaj kupuje in da se mu to sedaj ne izplača!

Skratka je finančni inženir ali najmanj dohtar in to v velikem tropu8-)

Razložte mi, zakaj se ne more likvidirat teh bank sedaj? A je to zgolj zaradi državnega deleža?

Predvsem zaradi vlog prebivalcev, za katere jamči država do 100.000 evrov?

Po zakonu na kratko takole:

(1) Skupščina banke lahko sprejme sklep o prenehanju banke.

(2) Za likvidacijo banke na podlagi sklepa iz prvega odstavka tega člena se uporabljajo določbe ZGD o likvidaciji delniške družbe na podlagi sklepa skupščine, če ni v tem razdelku drugače določeno.

(3) Določbe tega razdelka se smiselno uporabljajo tudi, kadar skupščina banke sprejme sklep, s katerim se dejavnost banke spremeni tako, da banka ne opravlja več bančnih storitev.

Samo prej pa imaš seveda še bank run. Na vratih mase, ki hočejo dvigniti prihranke pa nekako ne gre:)

jype - Pravne stvari pri teh zadevah, sta mu delala Zdolšek in Kosmova, tik pred zdajci so se pa razšli, sta šla raje k Šrotu, je več ponudil, pa še paranoičen ni.
Si se takrat zgleda zanimal za druge stvari - komplet igra z delnicami Istrabenz, Merkator, pivovarna Laško, je bila namenjena prevzemu Dela. Če bi uspelo, bi bil Istrabenz še vedno živ, pa tudi Šrotovi, bi imeli svoji dve pivovarnici.
Delo krepa človeka

Je zakonsko zapisano, da mora država jamčiti ali je to zgolj njena dobra volja?

@Don

Glede mas pred vratmi...a jebi ga, če še do sedaj ti ni kapnilo, da se premakneš, mogoče res rabiš kako klofuto. Da je z NLB konec je bilo znano najmanj 5 let.

Meni mi kratkomalo dol visi za neodgovorno ravnanje z denarjem komitentov.

I say fuck them.

Zgodovina sprememb…

Bank run je bolj neolib rutina.

Varčuješ...suša...okopacaš...puf enkrat pa le...in neseš na Banko PopKoper:)) Naslednji dan pa bankrun...stečaj...papa.8-) Nikomu ništa.
Teran ti je dal božjih 100k, vzel pa kapitaljizem:)

Boš požrl? It happens?

Na vem. V Evropi so se streljali in iztrebili jude zaradi tega. Že in bi še koga, če do tega pride.

marjanci so malce bolj trpežna sorta:)

Je zakonsko zapisano, da mora država jamčiti ali je to zgolj njena dobra volja?

Države jamčijo, da ni množičnih bank runov.

Ko so ti rutina, veš moj kurac. Danes pa vedo, da ne more kar tako propasti!

Zgodovina sprememb…

donfilipo je izjavil:

Varčuješ...suša...okopacaš...puf enkrat pa le...in neseš na Banko PopKoper:)) Naslednji dan pa bankrun...stečaj...papa.8-) Nikomu ništa.

Boš požrl? It happens?

Na vem. V Evropi so se streljali in iztrebili jude zaradi tega. Že in bi še koga, če do tega pride.

Pristanem na vse te osnovne socialne zadeve...da pa bom skrbel še za naložbe. Ne. Sam se skušam obnašati karseda odgovorno glede tega, zato nisem pripravljen krit neodgovornost drugih.

Dam 50 evrov kdor mi sprogramira software, ki mi bo real time dostavljal finančno stanje vseh podjetji, skladov itd. kjer opravljam finančne tranzakcije. Anyone interested?

50 let aresta:))

Sem to že razlagal v neki temi, pa obupal.
Alora nov rukar.

Osebne in poslovne transakcije so tudi osebne in poslovne skrivnosti. Imajo osnovni smisel za tako libralizem kot poslovanje!

Brez skrivnosti se liberalni kapitalizem podre!!!!

P.S. ne pa čisto vse. Poslovanje z javnimi subjekti, se lahko kot vidimo, v določeni meri tudi objavi.

Zgodovina sprememb…

Grey ::

guest #44 je izjavil:

donfilipo je izjavil:

Boš požrl? It happens?

Pristanem na vse te osnovne socialne zadeve...da pa bom skrbel še za naložbe. Ne. Sam se skušam obnašati karseda odgovorno glede tega, zato nisem pripravljen krit neodgovornost drugih.

Dam 50 evrov kdor mi sprogramira software, ki mi bo real time dostavljal finančno stanje vseh podjetji, skladov itd. kjer opravljam finančne tranzakcije. Anyone interested?

Tak software oz. bolj sodoben in sposoben bi morali imeti na Ministrstvu za finance odgovorni za vodenje financ. Tam, v tej stavbi, bi morali biti zaposleno n-programerjev, ki bi izvajali simulacije vsak dan in izboljševali finančno stanje ter predlagali predloge ministru ta pa to predstavljal v parlamentarnih razpravah. Če bi imeli tak software, potem bi bile zadeve takoj jasne, kakšne ukrepe bi morali izvesti za ublažitev in potem popravo finančnega stanja v državi. Zakaj tega ni? Zakaj se te pi*** dobivajo na kavici v Portorožu brez powerpoint prezentacij o finančnem stanju, o analizi in simulaciji predlaganih ukrepov.

Še enkrat.

Ker en kapitlist natanko vidi kako lahko in kako ponavadi dela konkurenca... in kdaj jo lahko ujame na šibki nogi.

Inside trading turbo.

Večno zmaguje tisti ki ima več, dokler ni samo eden!
:))

donfilipo je izjavil:

Še enkrat.

Ker en kapitlist natanko vidi kako lahko in kako ponavadi dela konkurenca... in kdaj jo lahko ujame na šibki nogi.

Inside trading turbo.

1. Od kje bonitetnim hišam podatki za njihovo oceno? Glede na to, da bi slabi podatki škodli ocenjeni banki, dvomim, da jih je ta prosto dala. Pa vendar so ocenili, da so največje SLO banke smeti. To pomeni, da imajo nekje nek legalen dostop do slednjega. Če imajo oni imamo tudi mi.

2. Prosti trg zahteva popolno dostopnost do informacij. Ti bereš napačno knjigo.

@Grey

Lahko bi jo imeli na ministrstvu, še raje pa bi jo jaz imel na mojem smartphonu, da me opozori, ko določena podatki padejo pod custom filter.

Zgodovina sprememb…

solatko> Si se takrat zgleda zanimal za druge stvari - komplet igra z delnicami Istrabenz, Merkator, pivovarna Laško, je bila namenjena prevzemu Dela. Če bi uspelo, bi bil Istrabenz še vedno živ, pa tudi Šrotovi, bi imeli svoji dve pivovarnici.

Ja. In? Jaz se spomnim za vse nazaj, do Agrokomerca in Trenda, pa ne vidim, da bi kdo ostal praznih rok.

Grey ::

guest #44 je izjavil:

donfilipo je izjavil:

Še enkrat.

Inside trading turbo.

1. Od kje bonitetnim hišam podatki za njihovo oceno? Glede na to, da bi slabi podatki škodli ocenjeni banki, dvomim, da jih je ta prosto dala. Pa vendar so ocenili, da so največje SLO banke smeti. To pomeni, da imajo nekje nek legalen dostop do slednjega. Če imajo oni imamo tudi mi.

2. Prosti trg zahteva popolno dostopnost do informacij. Ti bereš napačno knjigo.

@Grey

Lahko bi jo imeli na ministrstvu, še raje pa bi jo jaz imel na mojem smartphonu, da me opozori, ko določena podatki padejo pod custom filter.

Kakšen custom filter?

Banke morajo prositi in plačati za bonitetne ocene.

Sicer niso na seznamu resnih. Znesek ni velik, podkupnine pa nekako nadzirane:))

Metoda strankam bankam objavljena.
Osnovne površne ocene mislim da so dane zastonj.
Natančne analize pa drage.

Ampak ker se trguje v miljoninkah (že izdani papirji se selijo:) se trg ravna po osnovnih površnih ocenah.
Realno trgovanje pa potem odstopa. Je pa neko izhodišče...nek signal in iztočnica za pogajanja.

Prosti trg zahteva popolno dostopnost do informacij. Ti bereš napačno knjigo.

fux zarukan:)). Popolno informacijo o cenah in trgu ne o subjektih.

In isto je pri bankah. Njena tržna moč in cena.

Delniške družbe morajo seveda tudi objavljati poslovne rezultate.

Ne pa vseh tranakcij in kdo ima tam denar!!!

To je svetovna greška.
Razen če pride utemeljen sum in nalog!

Zgodovina sprememb…

vir ::

Še eden v zbirki negativnih odzivov stranke Pozitivna Slovenija na delo koalicije:

Pri poročilih gledam da je vlada pritisnila na RTV ki si je zaradi neopravičeno previsokih cen RTV računov izplačevala visoke nagrade svojim zaposlenim, da mora mora znižat RTV prispevek za dober evro.
Stranka Pozitivna Slovenija je takoj odprla svoj znani negativni odziv na vsako potezo koalicije in tokrat pravi da vlada zahteva nižji prispevek da si s tem podredi RTV.
Jaz pa pravim da je odziv Pozitivne slovenije še eden od škodoželjnih odzivov z namenom škodovanja vladi in nabiranja točk lastni stranki.
Kaj bi šele bilo če tega vlada nebi storila... Pozitivna Slovenija bi jih gotovo obtoževala da podpirajo korupcijo in nevem kaj še vse.

Če bi lahko v Delo narisal risbo bi narisal janšo ki ima na kočiji vprežene ministre koalicije, v kočiji pa sedi opozicija s Pozitivna Slovenijo katera bremza kočijo tako da zadaj meče stvari ki so privezane na kočijo, hkrati pa pritiska na kolesa kočije in jo s tem dodatno bremza.

Zakone bi morali v prihodnje spremenit tako da kdor je izvoljen bo vladal 4 leta, opozicija pa se po rezultatih volitev razpusti da jo ne bomo plačevali za njeno škodljivo delovanje sloveniji. Namesto opozicije pa bi morala bit zraven koalicije gospodarska zbornica in nekaj strokovnjakov za različna področja.

Dokler pa si bodo parlamentarci še naprej metali polena pod noge bo slovenija še naprej gledala proti jugu

Si tako gledal na opozicijo tudi lani pred predčasnimi? >:D

In IRS in davčna uprava imajo danes enormna pooblastila. Direkt v kontro recimo malemu svobodnemu podjetniku, ki bi recimo z malo rizika in nižjimi cenami osvajal tržni delež.

Če ga IRS izda, da diha na škrge je busted...takoj!!!!

Sicer ima šanso.

Ampak načeloma IRS redko izdaja in večji se znajo zaščititi.

Zgodovina sprememb…

donfilipo je izjavil:

fux zarukan:)). Popolno informacijo o cenah in trgu ne o subjektih.

In isto je pri bankah. Njena tržna moč in cena.

Delniške družbe morajo seveda tudi objavljati poslovne rezultate.

Ne pa vseh tranakcij in kdo ima tam denar!!!

To je svetovna greška.

Well ups, sem jaz bral malo modificirano knjigo :))

Sicer pa objavljanje poslovnih podatkov bi bilo izredno zanimiva tržna niša bodočih bank. Vsi komitenti z doplačilom imajo omogočen vpogled v osnovne finančne podatke banke.

Zoki je obljubil, da odstopi tisti moment, ko se proti njemu uvede kazenski postopek
Zoki je tudi obljubil, da bo županoval zastonj, da ne bo dobival plače, pa vidimo, da ni tako. Sicer mu jaz čisto nič ne zamerim, da dobiva plačo, saj si jo kot župan zasluži, samo naj neha s takimi populističnimi forami. Sicer pa on plačo kravavo potrebuje, da pokriva negativne obresti za 300.000 evrov limita pri NLB.

Zgodovina sprememb…

Zoki je tudi obljubil, da bo županoval zastonj, da ne bo dobival plače, pa vidimo, da ni tako.
Zakaj lažeš? Rekel je, da si ne bo izplačeval plače, če bodo ankete javnega mnenja kazale, da ga meščani ne marajo.

O.

Najprej v volilni kampanji je rekel, da bo delal zastonj. Ko pa je bil izvoljen, je pa rekel, da si bo izplačeval plačo v skladu s podporo javnega mnenja v LJ, ki mu jo bo meril Dnevnik. Če ga bo npr. podpiralo 60% Ljubljančanov, si bo izplačal 60% plače. Vendar je tudi na to zavezo hitro pozabil in si seveda izplačuje 100% plačo.

In kakšna je ta njegova plača?

O.

PaX_MaN ::

vir je izjavil:

Pri poročilih gledam da je vlada pritisnila na RTV ki si je zaradi neopravičeno previsokih cen RTV računov izplačevala visoke nagrade svojim zaposlenim, da mora [...] znižat RTV prispevek za dober evro.

Nazadnje ko sem gledal, zakone spreminja državni zbor:
Višina prispevka se določa z zakonom.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PaX_MaN ()

In kakšna je ta njegova plača?

mislim, da je njegova plača nekaj čez 4300 bruto

Zgodovina sprememb…

Misliš ali veš?;)

O.