Forum » Problemi človeštva » Vlada 2012 -
Vlada 2012 -
Temo vidijo: vsi

guest #44 ::
2.) Imamo Jankoviča, ki je svoje voditeljske sposobnosti v smislu Getting Things Done dokazal že v Merkatorju in nato na mestu LJ župana. Je frišna faca v politiki in zanimiva alternativa. Obeta. Se pa ne slepimo, da ima čarobno paličico - je zgolj alternativa obstoječemu dreku.
LOL, Kiri komedjant!
Se raje ustrelim v nogo kot Jankoviču glas dam.
-----------------------------------------
Sedaj dragi bratje in sestre, zmolimo skupaj en oče naš:
Oče naš, ki si v Bruslju,
potrjeno bodi tvoje ime,
pridi k nam tvoje kraljestvo,
zgodi se tvoja volja
kakor v Evropi tako v Sloveniji.
Daj nam danes naš vsakdanji kruh
in odplačaj nam naše dolge,
ker mi nismo uspeli svojim dolžnikom,
in ne vpelji nas v skušnjavo,
temveč reši nas jugo-mafije.
Amen.

jverne
Koga potem ?
Virant, brez pomisleka. Tistih par pizdarij, ki je naredil so kaplja v morju napram zločinom, ki jih delajo sedanji in pretekli mafijski baroni.
PS...jaz ne pričakujem, da bo slovenija čez noč nova Švica. Imam zelo skromne zahteve, ki pa jih še nobena vlada do sedaj ni niti 1% izpolnila.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: guest #44 ()

imagodei ::
@jverne,
kakšen izpad je zdaj to? S tistim očenašem naj bi te resno jemali?
kakšen izpad je zdaj to? S tistim očenašem naj bi te resno jemali?
- Hoc est qui sumus -

amigo_no1 ::
Problem Viranta je v tem, da je čisto navaden birokrat brez hrbtenice (razmišlja tako).
Poglej si kakšne težave je naredil s svojo plačno reformo JS kot minister v prejšnji Janševi vladi.
imagodei izbira med drekom, ki manj smrdi.
Poglej si kakšne težave je naredil s svojo plačno reformo JS kot minister v prejšnji Janševi vladi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()

oldguy ::
Preden se gremo kregat o nivoju smrada - smrdi močno ali malo - ne pozabit, da gre še vedno zgolj za drek...

Zgodovina sprememb…
- spremenil: oldguy ()

nejclp ::
Na tem mestu bi citiral, kar je januarja letos na svojem blogu napisal vernik prostega trga Štih, namreč, da Slovenija potrebuje "še triletno zdravo recesijo, ki bi najbrž pobila naše zadnje takoimenovane nacionalne šampijone, denimo Gorenje, ker se država ni pravočasno umaknila iz njih." http://libertarec.blogspot.com/2012/01/...
S tem se seveda djorđevič in olguy strinjata (in tudi razumem, zakaj) mene pa je take miselnosti groza in se Virantovcev enostavno bojim. Nabijanje o "ne levo, ne desno" v zvezi z DL pa je absolutno degutantno, saj gre za absolutno desno, celo najbolj desno stranko od vseh strank v Sloveniji.
S tem se seveda djorđevič in olguy strinjata (in tudi razumem, zakaj) mene pa je take miselnosti groza in se Virantovcev enostavno bojim. Nabijanje o "ne levo, ne desno" v zvezi z DL pa je absolutno degutantno, saj gre za absolutno desno, celo najbolj desno stranko od vseh strank v Sloveniji.

djordjevic ::
Ja, ekonomsko. Hvalabogu. Smo imeli dovolj 'levice'. In ko si že omenil Gorenje - zakaj sem osebno za to, da država pobere svoja smrdljiva šila in kopita iz takšnih sistemov? Kovačič, do nedavna šef Nkbm, od včeraj pa eden izmed preganjancev v, si upam trditi, zgolj prvem od mnogih postopkov v zvezi s korupcijo, se je že prislinil do šefa srbske podružnice Gorenja. Po tem, ko je tako zelo uspešno vodil banko, da ima za ne vem koliko slabih naložb, knjigovodska vrednost pa je nekaj nad 20 mio evrov pri vrednosti delnice 1,3 €. Pa kdo se tu s koga norca dela? In potem sem skrajnež jaz, ki hočem, da se preseka s takim načinom upravljanja premoženja??!!

No grave is deep enough to keep us in chains.

Okapi ::
Predvsem se je treba strankarskih volitev lotiti premišljeno, upoštevaje vse druge volivce & stranke. Neka stranka je lahko najboljša stranka na svetu, če dobi premalo glasov za vstop v parlament, je glas zanjo vržen stran. Podobno velja tudi v primeru, da v parlament pride, pa se tam speča z napačnimi.
O.

O.

Na tem mestu bi citiral, kar je januarja letos na svojem blogu napisal vernik prostega trga Štih, namreč, da Slovenija potrebuje "še triletno zdravo recesijo, ki bi najbrž pobila naše zadnje takoimenovane nacionalne šampijone, denimo Gorenje, ker se država ni pravočasno umaknila iz njih." http://libertarec.blogspot.com/2012/01/...
S tem se seveda djorđevič in olguy strinjata (in tudi razumem, zakaj) mene pa je take miselnosti groza in se Virantovcev enostavno bojim.
Strinjam se predvsem s tem, da je povsem možno da se bo zgodilo to, kar si pozabil citirat:
Ker bomo ta prehod na vse mogoče načine blažili, bo gospodarstvo okrevalo mnogo dlje. Izgubili bomo dve desetletji. In na koncu se bo vse našteto vseeno zgodilo.
Nabijanje o "ne levo, ne desno" v zvezi z DL pa je absolutno degutantno, saj gre za absolutno desno, celo najbolj desno stranko od vseh strank v Sloveniji.
Res je. Vse druge stranke so z gospodarskega stališča namreč leve.
Predvsem se je treba strankarskih volitev lotiti premišljeno, upoštevaje vse druge volivce & stranke. Neka stranka je lahko najboljša stranka na svetu, če dobi premalo glasov za vstop v parlament, je glas zanjo vržen stran. Podobno velja tudi v primeru, da v parlament pride, pa se tam speča z napačnimi.
O.
Zate je napačen Janša, za nekoga drugega Jankovič, zame pa oba.
Zgodovina sprememb…

Virant je v izjavi za mediji pojasnil, da plačna reforma v javnem sektorju ni njegov osebni projekt, ampak so se ga lotile že prejšnje vlade. Kot je dejal, se je reforma začelo leta 2002 v času vlade Janeza Drnovška, ko so bili postavljeni vsi temeljni parametri, ki se jih je po Virantovih besedah držala tudi vlada Janeza Janše. "Ta vlada je projekt le izpeljala," je poudaril minister.
Po Virantovih besedah sta bili vladna in sindikalna stran leta 2004, ko je sam prevzel pogajanja, "daleč narazen". Pojasnil je, da je na začetku pogajanj sindikatom ponudil možnost bolj decentraliziranega pristopa pri novem plačnem sistemu, "a so sindikati to pobudo ostro zavrnili".
"Vsi so vztrajali ne enotnem sistemu, le sindikat Fides je bil za ločena pogajanja po panogah," je dejal in dodal, da bi verjetno prišlo do socialnih nemirov v javnem sektorju, če leta 2004 ne bi nadaljevali pogajanj. Kot je poudaril minister, so bile plače v javnem sektorju "praktično zamrznjene" od leta 2002, medtem ko se plače v gospodarstvu zrasle za 12,5 odstotkov več kot v javnem sektorju.
http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/...
Da, je birokrat in pogosto pička, vendar je neoliberalec in modernist...in to slovenija sedaj portebuje pa če se strinjaš ali ne.
Glede na to, da ni cincal pri prodaji bank in še par drugih stvareh. Sedaj v koaliciji logično nima dosti moči, ker ga Janša lepo za jajca drži, ampak kot sem že povedal, mu tega ne zamerim.
Logično se bori predvsem zase, ampak vsaj ni tak mafijec. V kolikor omogoči gospodarstvu, da se pobere mu kak pokraden miljonček spregledam.
Če že gremo primerjat politike z iztrebki.
Janša/Jankovič -> kužna diareja po težki zastrupitvi s kontaminirano in razpadajočo hrano
Pahor -> rahlo vodnato blato po prenažiranju
Virant -> dobro prebavljen, konsistenten drek, prave vlažnosti z polno vlaknin

nejclp ::
djordjevic je izjavil:
Ja, ekonomsko. Hvalabogu.![]()
Morda je tvoj (vajin) problem ta, da ne ločita osnovnih terminov. Obstaja razlika med "levo" in "liberalno". DL ni niti najmanj leva, je povsem desna, je pa liberalna- recimo, podprli so družinski zakonik- pa dokaj medlo.

Če pa si presodu, da je Jankovič primeren kandidat pa se ti lahko zgolj smejem v obraz.
Jankovič je vsaj toliko primeren, kot Ivan Janša.
Morda obstajajo celo boljši. Ampak jaz jih ta hip ne vidim.
- Hoc est qui sumus -

djordjevic ::
@nejclp: Ja, saj. A ti narišem? Dovolj imam social-žnj vlad v raznoraznih iteracijah, zato sem podprl stranko, ki je ekonomsko gledano desna, v ostalih pogledih pa liberalna. Sicer pa - to je moje gledanje. Komot imaš drugačnega, to je tvoja ustavna pravica.
No grave is deep enough to keep us in chains.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: djordjevic ()

Jankovič je vsaj toliko primeren, kot Ivan Janša.
Eto, tule se pa strinjam s teboj. Povsem neprimeren.
In ja, obstajajo boljši. Celo Virant je med njimi, pa čeprav ima seveda tudi on napake. Vseeno tako kompromitiran kot onadva še zdaleč ni.
Zgodovina sprememb…

djordjevic je izjavil:
Ja, ekonomsko. Hvalabogu.![]()
Morda je tvoj (vajin) problem ta, da ne ločita osnovnih terminov. Obstaja razlika med "levo" in "liberalno". DL ni niti najmanj leva, je povsem desna, je pa liberalna- recimo, podprli so družinski zakonik- pa dokaj medlo.
To je točno kar rabimo. Prenehanje preganjanja homoseksualcev in duhove iz preteklosti ter dati svobodo gospodarstvu, da se mal pretepe in počisti med seboj.
To je moderno in kar v sloveniji primankuje, ostalo ne sodi v 21. stoletje.

PaX_MaN ::
Ne. Bankrotirali bomo zaradi obojih. Ne pozabit, da je pol članstva v PS nekdanjih SD-jevcev, Zaresovcev in LDS-ovcev, ti pa so za težave SLO blagajne odgovorni ravno toliko, če ne še bolj, kot pa zdajšnja vlada.
Prosm lepo, dokler je bil Pahor še gor je blagajna shajala čist fajn, nad 7% je šel donos med brezvladjem in ko je pršu gor Janša.
Vzorci njihovega delovanja se od SDS-ovskih in od tistih iz preteklih, zapravljenih let razlikujejo marginalno, obenem pa s PS v vladi dobimo tudi SD, ki je pol leta nazaj nihče več ni hotel, zaradi česa že?
Nihče hotel? To si pa druge volitve gledal. Jaz sem videl, da je bil SD tretji tik za relativnimi poraženci SDS in je dobil več stolčkov kot so jih dobile štiri od petih koalicijskih strank.
Ne pravim, da je SDS primerna stranka, osebno mojega glasu ne bodo videli nikoli, a tisti, ki v Jankoviču in njegovi stranki vidite čudežnega odrešitelja, ste presneto naivni.
Oprost, toda vprašanje ni bilo če v njem vidimo čudežnega odrešitelja ampak če bi jih zamenjali.
Me pa ne čudi, da vas je takšnih veliko. Če vas ne bi bilo veliko, v parlamentu namreč že dolgo ne bi bilo nobene izmed naštetih strank.
To se pa strinjam. Virant je čist pička, kot je en zgorej reku.

> " Celo Virant je med njimi, pa čeprav ima seveda tudi on napake. "
No, mene ne prepriča. Pred volitvami sem celo upal, da bo on zmagal in prevzel krmilo države, ampak me je minilo. V retrospektivi pa tudi... Kdo je že zrihtal plačne reforme za javni sektor, ki nas sedaj tepejo po glavi?
No, mene ne prepriča. Pred volitvami sem celo upal, da bo on zmagal in prevzel krmilo države, ampak me je minilo. V retrospektivi pa tudi... Kdo je že zrihtal plačne reforme za javni sektor, ki nas sedaj tepejo po glavi?
- Hoc est qui sumus -

PaX_MaN ::
Kdo je že zrihtal plačne reforme za javni sektor, ki nas sedaj tepejo po glavi?
Malo mimo ustave, celo.

celada ::
djordjevic je izjavil:
Temu se vseeno pripisuje prevelik pomen. V času, ki bi si ga rada opozicija vzela za sleherni zakon, nam pade boniteta na junk. Takrat nas bo hitro sprejemanje zakonodaje še najmanj bolelo.
A sedanji postopki sprejemanja zakonov so pa blagodejno vplivali na naše bonitetne ocene? ;)

Ne. Bankrotirali bomo zaradi obojih. Ne pozabit, da je pol članstva v PS nekdanjih SD-jevcev, Zaresovcev in LDS-ovcev, ti pa so za težave SLO blagajne odgovorni ravno toliko, če ne še bolj, kot pa zdajšnja vlada.
Prosm lepo, dokler je bil Pahor še gor je blagajna shajala čist fajn, nad 7% je šel donos med brezvladjem in ko je pršu gor Janša.
Vzorci njihovega delovanja se od SDS-ovskih in od tistih iz preteklih, zapravljenih let razlikujejo marginalno, obenem pa s PS v vladi dobimo tudi SD, ki je pol leta nazaj nihče več ni hotel, zaradi česa že?
Nihče hotel? To si pa druge volitve gledal. Jaz sem videl, da je bil SD tretji tik za relativnimi poraženci SDS in je dobil več stolčkov kot so jih dobile štiri od petih koalicijskih strank.
Ne pravim, da je SDS primerna stranka, osebno mojega glasu ne bodo videli nikoli, a tisti, ki v Jankoviču in njegovi stranki vidite čudežnega odrešitelja, ste presneto naivni.
Oprost, toda vprašanje ni bilo če v njem vidimo čudežnega odrešitelja ampak če bi jih zamenjali.
Me pa ne čudi, da vas je takšnih veliko. Če vas ne bi bilo veliko, v parlamentu namreč že dolgo ne bi bilo nobene izmed naštetih strank.
To se pa strinjam. Virant je čist pička, kot je en zgorej reku.
![]()
V pravni državi bit pička ni tok težko. Dokler pa bo Janša ali drugi pravljični osebki iz ozadja vladali, pravne države ne bo. Samo in zgolj mafija. Sam še ulične usmrtitve v slogu mafije manjkajo pa bo Slovenija kompletna.

Matako ::
To je točno kar rabimo. Prenehanje preganjanja homoseksualcev in duhove iz preteklosti ter dati svobodo gospodarstvu, da se mal pretepe in počisti med seboj.
To je moderno in kar v sloveniji primankuje, ostalo ne sodi v 21. stoletje.
Vprašanje če Slovenija kot celota sodi v 21. stoletje. Resno, ni vsak za vse. Končno govorimo o družbi, kjer se moderni elementi od ostalih ločijo po... odnosu do druge svetovne vojne ali dogajanju izpred četrt stoletja. Da fuq? Prej dojamemo, da smo predmoderna družba in da za funkcioniranje rabimo neke vrste disneyland 20. stoletja, namesto resničnosti, prej gremo lahko naprej. Aja čakaj... :D
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()

Hehehe, to bo to, ja. Face it - v treh letih so na leto pokurili 20% več denarja, kot so ga imeli na voljo.
Ja, blagajna je zares shajala čist fajn.

PS...sem že postal link. Baje plačna reforma ni bila njegova ideja, je pa mogoče bil len, da ni se potrudil spremeniti.
Big deal.
Če je to vse kar imate proti njemu pol ste res smešni. To, da je janša obsojen za hudo kaznivo dejanje, zaradi katerega bi moral odstopit prez pomisleka pa ni tak problem? Pa še to je samo vrh ledene gore. Jankovič pa bi moral malodane sedet zraven na obtožni klopi za svoje grehe.
Daj daj, smešni ste. Be my guest, glasujte ponovno za kakega delinkventa in jugo-potomca. Da vidimo kaj bo. Itak vemo kaj bo, sam kaj češ ko so tepci, tepci.
Big deal.

Če je to vse kar imate proti njemu pol ste res smešni. To, da je janša obsojen za hudo kaznivo dejanje, zaradi katerega bi moral odstopit prez pomisleka pa ni tak problem? Pa še to je samo vrh ledene gore. Jankovič pa bi moral malodane sedet zraven na obtožni klopi za svoje grehe.
Daj daj, smešni ste. Be my guest, glasujte ponovno za kakega delinkventa in jugo-potomca. Da vidimo kaj bo. Itak vemo kaj bo, sam kaj češ ko so tepci, tepci.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: guest #44 ()

Daj daj, smešni ste. Be my guest, glasujte ponovno za kakega delinkventa in jugo-potomca. Da vidimo kaj bo.
Če mata pa hrbtenico! To sta prava hrusta, brezkompromisna frajerja!!!!1111oneone

Cervantes ::
@jverne:
""...je bil janša obsojen za hudo kaznivo dejanje, zaradi katerega..."
tole mi je pa novo. Zakaj pa pol ne sedi?!
""...je bil janša obsojen za hudo kaznivo dejanje, zaradi katerega..."
tole mi je pa novo. Zakaj pa pol ne sedi?!

Za Janša smo že kdaj povedali, da niti od daleč ni higienično, da si Prime minister, če si v kazenskem postopku. Janševe deluzije zato mejijo na patološke: človek je prepričan, da je vse zarota, konstrukt in da je sam čist kot solza. Še več: obtožnice so zanj brezpredmetne! Higiena in politična odgovornost narekujeta ljudem, ki se znajedejo v preiskavi (kamo-li kazenskem postopku), da odstopijo iz položaja. Janša to ne moti.
Kar se tiče Jankovičeve odgovornosti: za krmilom je zdaj pol leta Jankovičev arch-nemesis, kadrovske menjave na policiji se dogajajo... Janša se ne more več sklicevati na neke sile iz ozadja, ki usmerjajo tožilstvo in policijo. Če je Jankovič usran, bodo to že izbrskali. Do takrat čakamo...
Pa ne, da bi ga zagovarjal. V končni fazi bi bilo treba zamenjat celo politično sceno. Samo... Alternative ne vidim.
Virantu pa zamerim tudi preračunljivost in miniranje stranke z večino glasov, očitno zaradi lastnih ambicij (predsednik DZ).
- Hoc est qui sumus -

Baje plačna reforma ni bila njegova ideja,In? Bil je glavni pri njeni izvedbi in to je tisto, kar šteje. Pa še ponosen je bil takrat nanjo, zdaj se pa izgovarja, da je samo ukaze izvrševal. Kje smo že to videli?
O.

jype ::
oldguy> Če mata pa hrbtenico! To sta prava hrusta, brezkompromisna frajerja!!!!1111oneone
OMG, upadanje nivoja!
OMG, upadanje nivoja!

Cervantes ::
"..V končni fazi bi bilo treba zamenjat celo politično sceno. Samo... Alternative ne vidim..."
Ja, na žalost. Politika je pri nas tako na slabem glasu (čudno, ne?), da si noben slovenc, ki je vsaj povprečno inteligenten in kolikor toliko pošten (če je pošten je itak neumen) noče z njo mazati rok.
In država je obsojena na Janše & Jankoviće & Co. - in v končni fazi na tragične posledice, ala bankrot etc.
Ja, na žalost. Politika je pri nas tako na slabem glasu (čudno, ne?), da si noben slovenc, ki je vsaj povprečno inteligenten in kolikor toliko pošten (če je pošten je itak neumen) noče z njo mazati rok.
In država je obsojena na Janše & Jankoviće & Co. - in v končni fazi na tragične posledice, ala bankrot etc.

Double_J ::
Janez Janša: Če bodo Lukšič, Janković in Türk prepričali evropsko komisijo, nemške poslance, da smo bolj disciplinirani od nemške vlade in parlamenta, ki v reševanje evra plačuje večino denarja, bo tudi za Slovenijo dovolj navadni zakon.
Ne odmikajmo se od bistva. Ali jim bo torej uspelo pridobiti to zaupanje?
Dve šivanki...

bluefish ::
Svašta, opozicija naj prepričuje tujce, da je vlada sposobna izvesti potrebne ukrepe. A dragemu JJ ni padlo na pamet, da bi to lahko on sam počel že vse od sestave koalicije in vlade?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()

Sveža novica:
Vprašanje št. 1: Kaj točno se je v zadnjih par dneh na bolje spremenilo pri nas?
Vprašanje št. 2: Kdo si bo za to pripisal zasluge?

O.
Po več tednih je zahtavan donos na slovenske obveznice padel pod "psihološko mejo" sedmih odstotkov, na 6,97 odstotka.
Vprašanje št. 1: Kaj točno se je v zadnjih par dneh na bolje spremenilo pri nas?
Vprašanje št. 2: Kdo si bo za to pripisal zasluge?

O.

USS Liberty ::
neverjetno kako so vsi za Viranta, na koncu pa nihče ne voli za njega in vsi raje za Zokija. Virant ni prekršil nobenega zakona in celo vrača državi nek denar, ki ga ni protizakonito zaslužil, pa mu popularnost takoj pade na ledišče. Janković ima pa masla na glavi kot cela cosa nostra, pa mu popularnot raste v nebo
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Janković ima pa masla na glavi kot cela cosa nostra, pa mu popularnot raste v nebo
But he's the man who gets things done! Done, I say!
or so they say...

Zmanjkalo argumentov?
Stožice stojijo. Vzpenjača tudi. Ljubljančani bodo vedeli povedati še za kaj, kar je zrihtal...
Stožice stojijo. Vzpenjača tudi. Ljubljančani bodo vedeli povedati še za kaj, kar je zrihtal...
- Hoc est qui sumus -

No ja, vzpenjače ni ravno on zrihtal. Je pa postavil že menda 9 mostov.
Naredil je nekaj novih parkov, uredil nabrežje Ljubljanice, zaprl za promet Tromostovje in še marsikaj bi se našlo. V glavnem, ene 3-4x več kot pet prejšnjih županov in županj skupaj.
O.

O.

Stožice stojijo.
še daleč je od dokončanja Stožic.

oldguy> Boš kot moderator kaj naredil? >:D
Bi, pa so mi odvzeli pooblastila, s tem pa so me tudi razvezali vse odgovornosti.
USS Liberty> še daleč je od dokončanja Stožic.
Ne, ni, končane so.
Prav tako so končani številni drugi pomembni projekti. Nazadnje nesrečni Fabianijev most.
Bi, pa so mi odvzeli pooblastila, s tem pa so me tudi razvezali vse odgovornosti.
USS Liberty> še daleč je od dokončanja Stožic.
Ne, ni, končane so.
Prav tako so končani številni drugi pomembni projekti. Nazadnje nesrečni Fabianijev most.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()

No ja, vzpenjače ni ravno on zrihtal. Je pa postavil že menda 9 mostov.Naredil je nekaj novih parkov, uredil nabrežje Ljubljanice, zaprl za promet Tromostovje in še marsikaj bi se našlo. V glavnem, ene 3-4x več kot pet prejšnjih županov in županj skupaj.
Tudi Bojan Šrot, Boris Popović, pa še kateri župan je marsikaj naredil pri nas v svoji občini, celo levi Mohor Bogataj v Kranju nam je poflikal trge s kockami, pa v Šenčurju je tudi župan marsikaj naredil in je popularen, pa nihče te ljudi ne časti kot neke polbogove, kot vi častite tega vašega Jankovića. Janković bo za mene uspešen, ko bo on s svojo Electo posloval normalno in bo z njo uspešen, kot firme v normalnih državah poslujejo, ne pa da se svojima sinovoma igra mafijske posle.
Ne, ni, končane so.
a res? Kdaj so pa šoping center odprli?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: USS Liberty ()

USS Liberty> a res? Kdaj so pa šoping center odprli?
MOL šoping center? A not naj bi prodajali porcelanaste Jankoviće?
MOL šoping center? A not naj bi prodajali porcelanaste Jankoviće?

> "pa nihče te ljudi ne časti kot neke polbogove, kot vi častite tega vašega Jankovića."
Jaz v zadnjem času tukaj nisem videl enega, ki bi Jankoviča častil po božje (pa dvomim, da ga je kdo sploh kdaj, ampak ne bom dajal roke v ogenj).
Edino, kar nekateri pravimo je, da bi Jankovič v teh šestih mesecih zagotovo naredil več kot Janša. Pravzaprav bi manj težko kdo naredil, v danih razmerah, ko nihče ni posebej miniral ukrepov (kot so jih npr. Pahorju). Janši ogromno bremena na hrbet naložijo obračunavanja z namišljenimi sovražniki, pa je potem težko vodit še državo.
Skratka, nobenega (pol)božanstva ne vidimo v Jankoviču. Gre zgolj za to, da bi bil kdor koli boljši od Janše; pa malo skeli, da smo bili za mišji k***c oddaljeni od tega, da bi vendarle Jankovič vodil državo.
Jaz v zadnjem času tukaj nisem videl enega, ki bi Jankoviča častil po božje (pa dvomim, da ga je kdo sploh kdaj, ampak ne bom dajal roke v ogenj).
Edino, kar nekateri pravimo je, da bi Jankovič v teh šestih mesecih zagotovo naredil več kot Janša. Pravzaprav bi manj težko kdo naredil, v danih razmerah, ko nihče ni posebej miniral ukrepov (kot so jih npr. Pahorju). Janši ogromno bremena na hrbet naložijo obračunavanja z namišljenimi sovražniki, pa je potem težko vodit še državo.
Skratka, nobenega (pol)božanstva ne vidimo v Jankoviču. Gre zgolj za to, da bi bil kdor koli boljši od Janše; pa malo skeli, da smo bili za mišji k***c oddaljeni od tega, da bi vendarle Jankovič vodil državo.

- Hoc est qui sumus -

Malajlo ::
Ampak res! Opozicija samo opozarja, mogoče nerga, ampak z nezaupnicami, odstopi, referndumi pa res ne teži.
Tale vlada ima kljub težkim časom prav ogodno delovno okolje.
Pahor ga je precej bolj nahebal.
Da bi pa Jankovič najbrž kaj več naredil, najbrž zapisal zlato pravilo v zakon, recimo, pa vedno manj dvomim. če ne drugega bi pa kredite našel po bolj ugodni meri. Mercator v njegovih cajtih ni imel težav. Ljubljana pa bi s četrt mrd eur več tudi kaj naredila.
Je pa res, da slovenska zastava na lj. gradu ne stane 60mio eur. Vsako leto. (sem moral
)
Tale vlada ima kljub težkim časom prav ogodno delovno okolje.
Pahor ga je precej bolj nahebal.
Da bi pa Jankovič najbrž kaj več naredil, najbrž zapisal zlato pravilo v zakon, recimo, pa vedno manj dvomim. če ne drugega bi pa kredite našel po bolj ugodni meri. Mercator v njegovih cajtih ni imel težav. Ljubljana pa bi s četrt mrd eur več tudi kaj naredila.
Je pa res, da slovenska zastava na lj. gradu ne stane 60mio eur. Vsako leto. (sem moral

solatko ::
Razlika je že v tem, da Zoki nebi trpel nesposobnih pajacev okoli sebe v ekipi.
Delo krepa človeka