» »

Vlada 2012 -

Vlada 2012 -

Temo vidijo: vsi
««
7 / 264
»»

gendale ::

janše je sam obkrožil ne in izvedel mini troll
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

kmetek ::

We're doomed ;((

Loocas ::

Ma kaj smo doomed...slabš ne more bit kokt je.. tko da sam hrabro.

Tomi ::

Od danes naprej bom večino zadev kupoval v tujini, in naj moj DDV služi boljšim namenom, kot je bil v letih 2004-2008.
metrodusa.blogspot.com

in kaj naj ti zdaj ploskamo?
prvo je treba vidit kako se bodo stvari odvijale, potem se bo pa kritiziralo... mislim, da so se eni in drugi veliko naučili v zadnjih letih.

Trinitron ::

Dvomim, da bo Janša popolnoma zavozil Slovenijo, sem pa prepričan, da bo varčeval na napačnih koncih (revščina), in zapravljal na še bolj napačnih koncih (tajkunizacija 2.0) ...

cekr ::

Lepo pa bi bilo, da bi Janša odrezal Grimsa in Gorenaka.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Z današnjim govorom proti ACTI je Grims čist OK.

BigWhale ::

WarpedGone je izjavil:

Želim si kritike, ki bi bila vsaj K od kritike. Dejanska, objektivna in resnična. Potem se da vsaj premislit ali je sploh možno ravnat bolje.

Jaz bi si recimo zelel mandatarja, ki ni sredi kazenskega postopka in ki spostuje sodisce.

para! ::

Tomi je izjavil:

Od danes naprej bom večino zadev kupoval v tujini, in naj moj DDV služi boljšim namenom, kot je bil v letih 2004-2008.

Tako kot eden od forumašev, ki je tankal v tujini, da je zjebal državo. Neumnost ne pozna meja :)
Death before dishonor!

BALAST ::

Prva stvar ki bi jo Janša moral ukinit je Sindikat javnih uslužbencev Slovenije!
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

Good Guy ::

Bravo!

Očitno je še nekaj pameti v slovenskem parlamentu!

AmokRun ::

T-h-o-r ::

BigWhale je izjavil:

WarpedGone je izjavil:

Želim si kritike, ki bi bila vsaj K od kritike. Dejanska, objektivna in resnična. Potem se da vsaj premislit ali je sploh možno ravnat bolje.

Jaz bi si recimo zelel mandatarja, ki ni sredi kazenskega postopka in ki spostuje sodisce.

od zdaj dalje bo sodišče spoštovalo liderja 8-)
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Zakaj je glasovanje sploh tajno, če potem konji kameram kažejo glasovnice kot ene opice?
Death before dishonor!

T-h-o-r ::

zakaj je glasovanje sploh tajno, če nekateri ne glasujejo?
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Matako ::

para! je izjavil:

Zakaj je glasovanje sploh tajno, če potem konji kameram kažejo glasovnice kot ene opice?

Za dramaturški učinek.

Saj zakaj ne?
/\/\.K.

Ne vem, sem mislil, da je tajno z nekim razlogom, ne zato, ker se je tako spomnil nek stric, ki je takrat slučajno pisal neke zakone o volitvah pa te fore.
Death before dishonor!

MisterR ::

T-h-o-r je izjavil:

zakaj je glasovanje sploh tajno, če nekateri ne glasujejo?

Pokazala sta samo dva, in to tista za katera se je smatralo da sta zatajila z glasovanjem, predvsem to leti na Ivana Vogrina.

para! je izjavil:

Tomi je izjavil:

Tako kot eden od forumašev, ki je tankal v tujini, da je zjebal državo. Neumnost ne pozna meja :)

Daleč od tega, samo glede na to, da gre 40% moje plače v proračun, bom imel precej boljši občutek, če ostalih 20-30%, kolikor gre za tehniko, ne bo na razpolago temu trgovcu z orožjem. Manj kot v v proračunu, manj bo možnosti za Tajkune 2.0.
metrodusa.blogspot.com

jype ::

BALAST> Prva stvar ki bi jo Janša moral ukinit je Sindikat javnih uslužbencev Slovenije!

To je problem slovencev. Don't think small. Think big! Ukine naj kar pravico do prostega gibanja in javnega izražanja. Zakaj bi slepomišili?

Gregor P ::

Mimogrede Jankovič lahko sedaj kandidira tudi za predsednika države, zdaj ko je "frej" oz. ko je bil tako izigran>:D
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Si lahko še bolj ozkogled, Tomi??

Loocas> Si lahko še bolj ozkogled, Tomi??

Lahko si privošči biti, za razliko od mnogih, ki bi to zgolj radi.

jype je izjavil:

Loocas> Si lahko še bolj ozkogled, Tomi??

Lahko si privošči biti, za razliko od mnogih, ki bi to zgolj radi.

Neumnost - vsak si lahko prvošči ozkogledost. Saj ni ravno neka investicija.

:D
/\/\.K.

Jah, zame se ni nič spremenilo. Če neham financirat te nesposobneže, neham financirat tudi socialno državo.

Glede na to da sem financiral zdaj že bivše nesposobneže, tudi ne vidim nobenega razloga, da teh ne bi.

Se pa z njimi ne strinjam. Všeč mi je, ko rečejo "sinergijski učinki", ko mislijo "jebite se".

marijancek ::

Tomi je izjavil:

jaz bom pa nehal obiskovati tale forum da ne bodo *** kot ti služile z mojim obiskom.

danes je lep dan za normalne ljudi, črn za vse extremiste.

Zgodovina sprememb…

cekr ::

Gregor P je izjavil:

Mimogrede Jankovič lahko sedaj kandidira tudi za predsednika države, zdaj ko je "frej" oz. ko je bil tako izigran>:D

Si lahko potem predstavljaš, da nek tožilec spiše ovadbo proti presidentu?

Bi pa rekel, da je Jankovich še zmeraj bolj ljudski kot pa drug Tuerk.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: cekr ()

marijancek ::

jankovič vs turk. res težka odločitev, eden slabši kot drug. še kučan je boljši kot ta dva.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Matako ()

marijancek je izjavil:

jankovič vs turk. res težka odločitev, eden slabši kot drug. še kučan je boljši kot ta dva.

Mah današnji Kučan ni isti, kot ga poznamo. Danes je to en zelo zagrenjen star možakar.
/\/\.K.

Absolutno, če so mu tačrni spizdl žametno revolucijo.

Loocas je izjavil:

Si lahko še bolj ozkogled, Tomi??

Ja, lahko, samo mislim, da je to dosti. Bom pa vsekakor precej bolj sebičen, glede na to, kolikor sem sedaj za javno dobro dal lastnega časa.
metrodusa.blogspot.com

Pšenični ::

Gregor P je izjavil:

Ma, ne vem....jaz bi rekel, da se Jankovič boji. Njegove izjave...kot; da ne bo nagajal, ; da bo kooperativen.....to povedo. Prvi čestital Janši za izvolitev....še pred koncem glasovanja......

To pomeni da nekej majo....da ga držijo za .....da že puza.

Janši bi to, da bi ga zjebal-Jankoviča, pršlo prav, javnost bi "pozabila na Patrijo" (pustmo zdej kolk je resnična), narod pa bi dobili občutek, da "se nekej premika".....Poleg tega bi Jankovičeva stranka razpadla..

Zdej, Janša ima zdej priložnost, da pokaže...kaj zna.....upam da bo spodbudil gosdpodarstvo....in zjebal levico.

Ker če ne se mu slabo piše.

Matako je izjavil:

marijancek je izjavil:

Mah današnji Kučan ni isti, kot ga poznamo. Danes je to en zelo zagrenjen star možakar.

Dobro bi bilo, da mu poberejo tisto, kar ma čez 1600 evrov penzijona. Da bo mel vzrok, za zagrenjenost.

mikic007 ::

Kakrsenkoli napad na Jankovica, ce ne bi rezultiral v njegovem bridkem koncu, bi bil politicni samomor. Njega je preprosto treba pustiti, da se sam blamira, vse ostalo ga dela mocnejsega. Sicer pa, kaj mu pa bodo dokazali? Auerju so nekaj podobnega, pa glej, spet je kandidiral, tokrat na "pravi" strani.

Nikar si ne delat prevelikih utvar in pricakovanj. Najvec, kar lahko realno pricakujemo, je mogoce kak spodoben zakon, kjer je potrebno in to je vse. Nobenih tajkunov in levicarjev se ne bo zapiralo, ce ima kdo mokre sanje o tem...

Lonsarg ::

Janša je že imel priložnost v svojem mandatu zapreti kriminalce.

Ker mu ni uspelo sta dve možnosti. Ali tudi kot vladajoča stranka nima zadosti moči, ali pa sploh noče zapreti(BOLJ VERJETNO), ker ima itak svoje motive.

Res pa je da zakone o sodstvu bo ta mandat pisala Virantova stranka in ne Janševa, tak da bi se morali vprašat če je Virant ali zmožen zapreti te ljudi, oziroma če to sploh hoče/si upa, namreč če se preveč trudiš take stvari v Sloveniji se ti ponavadi zgodi kaka nesreča, ne si oči zatiskat.

Lonsarg je izjavil:

Ker mu ni uspelo sta dve možnosti. Ali tudi kot vladajoča stranka nima zadosti moči, ali pa sploh noče zapreti(BOLJ VERJETNO), ker ima itak svoje motive.

Res pa je da zakone o sodstvu bo ta mandat pisala Virantova stranka in ne Janševa, tak da bi se morali vprašat če je Virant ali zmožen zapreti te ljudi, oziroma če to sploh hoče/si upa, namreč če se preveč trudiš take stvari v Sloveniji se ti ponavadi zgodi kaka nesreča, ne si oči zatiskat.

No, Zidarja je on načel.....njega si noben ne bi upal niti v sanjah....trpat v marico-ve se zakaj. Če pustimo ostale pri miru, ki so bli v marici. Takrat so hoteli tud Jankoviča obtožit......pa jim ni zneslo.

Zdej Janša ve...če on ne bo zjebal njih, bodo oni njega. Tko, da prčakujem nekej akcije tud tle. Če ga podpirajo tud odzunej, to sploh ne bo problem. V bistvu če je bil Janša l.2004 še naiven, kar se tiče "zdravih sil" in jih pustil več ali manj pr miru...zdej ni več.

Zgodovina sprememb…

jrtjtejtt ::

Pšenični je izjavil:

Lonsarg je izjavil:

No, Zidarja je on načel.....njega si noben ne bi upal niti v sanjah....trpat v marico-ve se zakaj. Če pustimo ostale pri miru, ki so bli v marici. Takrat so hoteli tud Jankoviča obtožit......pa jim ni zneslo.

Zdej Janša ve...če on ne bo zjebal njih, bodo oni njega. Tko, da prčakujem nekej akcije tud tle. Če ga podpirajo tud odzunej, to sploh ne bo problem. V bistvu če je bil Janša l.2004 še naiven, kar se tiče "zdravih sil" in jih pustil več ali manj pr miru...zdej ni več.

in zaradi take miselnosti smo tam kjer smo...dokler bo to prevladovalo, se žal ne bo slovenija premaknila nikamor. pa tudi ves preostal svet ne

Saj zakoni nikoli niso retroaktivni, tako ta se lahko kvecjemu preprecuje ponavljanje dolocenih nepravilnosti, ne pa preganjanje tistih, ki so goljufali, ko je to se bilo legalno - pa ce so bili se tako ocitni.

Kar je potrebno v tem mandatu, je mir sodni veji oblasti, hkrati pa sestaviti zakonodajo, ki bo v prihodnje preprecevala gospodarski kriminal.

Kar me moti je to, da Jansa ze trpa tozilstvo pod notranje ministrstvo. Nisem se pretirano poglobil, zdi se mi, da tja celo pase, ampak kaj pa to v resnici pomeni, pa se ne vem. Lahko gre tudi za prvo slabo potezo, se posebej, ker se v teh casih loteva tako obcutljivih podrocij.

@telbanc, ti pa ne mores iz svoje koze. Kakor je on poskusal "tajkune" spravljati v zapor, jih je tudi ustvarjal, vse z namenom, da na isti nacin zagotovi moc sebi in svoji stranki (v bistvu je le malenkost amatersko oponasal LDS, enako kot pri medijih).

Najvec, kar lahko zdaj upam je to, da se je naucil, da ni dobro sodelovat z nesposobnezi pri necednih poslih, mogoce se bo celo temu tokrat odpovedal?!?

Hildo pa Zidarja je Janša ustvaril ja, lol...
Aja pa Jankovića je tut ustvaru.

Srot, Bavcar, Hilda in se kdo, bo kak levicar dopolnil seznam >:D? Ni vseh ustvaril, jim pa je pomagal, to pa definitivno.

Double_J ::

Levi imajo čez 4 leta zopet šanso... tako je to.
Dve šivanki...

djordjevic ::

mikic007 je izjavil:

Srot, Bavcar, Hilda in se kdo, bo kak levicar dopolnil seznam >:D? Ni vseh ustvaril, jim pa je pomagal, to pa definitivno.

Všeč mi je objektiven folk, na organ pa mi grejo navijači. In teh je zadnje dni polno. Sodiš med prve, bi potrebovali več takih.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Zgodovina sprememb…

Okapi ::

Levi imajo čez 4 leta zopet šanso... tako je to.
Optimist. V resnici lahko kar takoj nadaljujemo s temo "Odštevanje do padca vlade", še preden je vlada sploh tu.;) V roku pol leta bo jasno, da JJ nima čudežnega recepta za rešitev krize, liberalni elementi bodo začeli zapuščati Virantovo stranko, Erjavca bodo člani lastne stranke odnesli iz parlamenta ...

Vlada, ki že prvi dan nima več kot 50% podpore javnosti, nima prav nikakršnih šans izpeljati bolečih reform.

O.

Nobena vlada ni/ne bo imela več kot 50% podpore javnosti, ljudje sovražijo politike. Tako bo v Sloveniji še par desetletij.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

Optimist. V resnici lahko kar takoj nadaljujemo s temo "Odštevanje do padca vlade"

Haha... napačna prognoza. ;)
Dve šivanki...

Sej ne da si želim spet volitve čez 1 ali 2 leti, samo dajte se spustit eni na realna tla počasi. Prevelika količina smejalnega plina zna biti tudi usodna. ;((

http://www.dnevnik.si/uploads/articles/...

Tole se pač bere bolje kot Pahorjeva pogodba iz 2008.
Dve šivanki...

Glih si jo ti prebral, ja.

Na strani 36 piše, da bodo preučili položaj KPK ter računskega sodišča v smislu večje učinkovitosti njunega dela. :)
Dve šivanki...
««
7 / 264
»»