Forum » Problemi človeštva » Vlada 2012 -
Vlada 2012 -
Temo vidijo: vsi
Okapi ::
sploh ima kakšno pravno veljavo, je mogoče takšna izjava pravno nična in ne velja...Imaš prav, manjka kolek za 10 evrov.
O.
Buggy ::
heh...zdej pa si pa ze mal nesramen O.
no mene je tudi malo presenetila forma te izjave...pa me tud firbec matra, ce ne bo to kdo s temi pravnimi akrobacijami v SDS stilu spodbijal.
no mene je tudi malo presenetila forma te izjave...pa me tud firbec matra, ce ne bo to kdo s temi pravnimi akrobacijami v SDS stilu spodbijal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()
mtosev ::
Fritz> In nenazadnje, ne maram imeti župana, ki je osumljen resne korupcije, dokler ne dokaže, da je nedolžen. Naj veljajo enaki vatli kot na državni ravni.ne voli za nikogar, če ni pravih kandidatov.
Koga od kandidatov, ki so sploh na voljo, pa potem voliš? Agenta RKC mafije, al koruptivnega in nadvse koleričnega bivšega managerja?
in kje ti vidiš agenta RKCja?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
jype ::
mtosev> ne voli za nikogar, če ni pravih kandidatov.
Torej de facto voli Jankovića.
mtosev> in kje ti vidiš agenta RKCja?
Sosed od murgelskega palčka je.
Torej de facto voli Jankovića.
mtosev> in kje ti vidiš agenta RKCja?
Keyser Soze ::
Ne vem če je oblika odstopne izjave glih predpisana, v smislu formata papirja, oblike zapisa( glava, uvod, jedro, zaključek), načina pisave, vrste pisave, ipd. Pa tudi to ni predpisano pod katerimi pogoji jo je dovoljeno podati.
Jankoviča ta izjava pač zavezuje napram njegovi stranki, katere trenutno formalno niti voditi ne more - tudi neformalno je njegov vpliv IMO bore majhen. Lahko bi bila sicer malo bolj ekzaktno napisana, ampak je ravno tako veljavna kot tista oporoka, ki jo bogati stric v zadnjem trenutku napiše na kos žepnega robčka.
Me pa zelo interesira tale fama okoli Zokija. Kako folk preračunljivo navidez manjša krivdo Janše za njegovo pasivnost pri prevzemanju odgovornosti. Neglede na to, da se Jajo ni premaknil niti za milimeter v vsej tej zmešnjavi, ki se odvija zadnje čase, ga folk še vedno opravičuje skozi popoln neodstop Zokija s položaja predsednika stranke in župana LJ (s tem, da večina folka niti volilne pravice nima v tej zadevi).
Jankoviča ta izjava pač zavezuje napram njegovi stranki, katere trenutno formalno niti voditi ne more - tudi neformalno je njegov vpliv IMO bore majhen. Lahko bi bila sicer malo bolj ekzaktno napisana, ampak je ravno tako veljavna kot tista oporoka, ki jo bogati stric v zadnjem trenutku napiše na kos žepnega robčka.
Me pa zelo interesira tale fama okoli Zokija. Kako folk preračunljivo navidez manjša krivdo Janše za njegovo pasivnost pri prevzemanju odgovornosti. Neglede na to, da se Jajo ni premaknil niti za milimeter v vsej tej zmešnjavi, ki se odvija zadnje čase, ga folk še vedno opravičuje skozi popoln neodstop Zokija s položaja predsednika stranke in župana LJ (s tem, da večina folka niti volilne pravice nima v tej zadevi).
OM, F, G!
ne poznam. prosim normalno ime
Keyser Soze je izjavil:
se je odločil, da hoče da ga drugi vržejo dol. to pravico ima. tak se je odločil in to je to. nima veze. za DL, SLS je to dobro. več glasov za njih.
Zgodovina sprememb…
Huh?
Kdo ga bo vrgel dol? Pa saj ni MMA fajter, da ga bo kdo dol metal. Jao, bo res, da so politiki odraz ljudstva. Pojasni Kanglerja v MB.
Kdo ga bo vrgel dol? Pa saj ni MMA fajter, da ga bo kdo dol metal. Jao, bo res, da so politiki odraz ljudstva. Pojasni Kanglerja v MB.
OM, F, G!
kaj s Kanglo? zanjga nisem volil. je pa zmagal, ker je obljubljal stuff in se je predstavljal kot "mali človek" kateri bo kaj postoril za navadne ljudi in občino
Zgodovina sprememb…
...me pa tko cist firbec matra. Bojo sedaj za vsaj delno poplacilo zgubaskih Zvonov, RKC-ju koncno kaj podrzavili nazaj, kar so pred casom dobil senkano?
enadvatri ::
Nissan-GTR je izjavil:
a je kakšen strokoven pravnik tukaj?
mene pa resno zanima, če neka izjava nakracana na en list, kjer je datum odstopa napisan hipotetično, da je vezan na en dogodek v prihodnosti, ki se mogoče bo, mogoče pa sploh ne bo zgodil, sploh ima kakšno pravno veljavo, je mogoče takšna izjava pravno nična in ne velja...
...mislim seveda na "odstopno" izjavo ljubljanskega Johna Gottija s čela stranke PS...
zadeva me zanima čisto strokovno pravno, ne politično
Ta izjava, tudi če ima pravno veljavo, je predvsem politične narave. Politična obljuba. Če se je pa ne bi držal, je na koalicijskih partnerjih, da ponovijo vajo in odstopijo iz vlade.
Nissan-GTR ::
Ste videli včeraj Janija Jankota "medicinsko sestro" Mödendorferja v Odmevih? Kako učeno je deloval. Pa ta človek vse obvlada od medicine do košarke. S tistimi naočniki pa deluje, kot da je pravkar MIT končal. Kamot bi Billa Gatesa ali Elona Muska zasenčil in odšel v Ameriko, pa se raje žrtvuje za Slovenijo. Pa Jani ima celo umlaut v priimku, tega še celo Angela Merkel nima.
KK Olimpija pod vodstvom Janija Jankota zmaguje vseposvsod in ima presežek v proračunu in pred njo v Evropi klečijo celo velikani kot sta Barcelona in CSKA... Jaz sem sedaj pomirjem, ko nas vodi stranka PS... Melita Župevc je nekoč rekla, da si želi postati obrambna ministrica, za Mašo Kociper pa itak vemo, da je najboljša pravnica v Sloveniji... Slovensska ladja ima sedaj najboljšo posadko, ki nas pelje proti Švici.
KK Olimpija pod vodstvom Janija Jankota zmaguje vseposvsod in ima presežek v proračunu in pred njo v Evropi klečijo celo velikani kot sta Barcelona in CSKA... Jaz sem sedaj pomirjem, ko nas vodi stranka PS... Melita Župevc je nekoč rekla, da si želi postati obrambna ministrica, za Mašo Kociper pa itak vemo, da je najboljša pravnica v Sloveniji... Slovensska ladja ima sedaj najboljšo posadko, ki nas pelje proti Švici.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: enadvatri ()
Matako ::
Ne vem kaj se vsi spotikajo v to, da je Alenka šivilja.
Nam bo lažje krojila usodo! :D
Nam bo lažje krojila usodo! :D
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()
solatko ::
Zadnji uspešni državnik na teh prostorih je bil po poklicu ključavničar!
Delo krepa človeka
TBit ::
Me zanima če bo FDV pregledal njeno diplomo/magisterij za pravilno citiranje oz plagiatorstvo.
Je imel ključ do uspeha!
A vidiš, stvar deluje.
EDIT: ko pride gor smetar, takrat imamo pa problem ...
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()
ZaphodBB ::
Jajo? Konkurenta? Te lahko vprasan v cem? V pokvarjeni bolestnosti sigurno ne...kaj pa potem se ostane velikim?
ZaphodBB> Zanimivo. Tudi Jajo bi veljal za uspešnega, če bi mu dovolili da se znebi vseh konkurentov.
Dvomim. Zdaj niso "taki časi". (Zahod ne razmetava z denarjem pri vseh tistih, ki niso sateliti Sovjetske zveze, pa bi Sovjetska zveza rada, da bi bili).
Dvomim. Zdaj niso "taki časi". (Zahod ne razmetava z denarjem pri vseh tistih, ki niso sateliti Sovjetske zveze, pa bi Sovjetska zveza rada, da bi bili).
donfilipo ::
Alenka Bratušek?
Če bi levica bila levica: to je PS, SD in recimo po samohvali in logiki Desus, potem ostane problem DL. Kot rečeno spet se bo pokazalo, da so v jedru desni. In nikakor ne bo programa. Desni program je v jedru trša verzija, kot si jo predstavlja Janša:), zahtevajo pa take korake velekapitalci:) Biki in prešiči ja
Torej imamo predčasne volitve, razen če Virant nekako ne popusti. Pa Alenka gor ali dol. Po predčasnih volitvah, pa PS IMHO bolj slabo kaže. Ne tako slabo pa SDS. Ti znajo celo zmagati, zdaj ko se je po ljudsko pokazalo, da tudi Janez dela z gotovino in dediščino tako kot se edino spodobi
Če bi levica bila levica: to je PS, SD in recimo po samohvali in logiki Desus, potem ostane problem DL. Kot rečeno spet se bo pokazalo, da so v jedru desni. In nikakor ne bo programa. Desni program je v jedru trša verzija, kot si jo predstavlja Janša:), zahtevajo pa take korake velekapitalci:) Biki in prešiči ja
Torej imamo predčasne volitve, razen če Virant nekako ne popusti. Pa Alenka gor ali dol. Po predčasnih volitvah, pa PS IMHO bolj slabo kaže. Ne tako slabo pa SDS. Ti znajo celo zmagati, zdaj ko se je po ljudsko pokazalo, da tudi Janez dela z gotovino in dediščino tako kot se edino spodobi
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: donfilipo ()
ZaphodBB ::
Jajo? Konkurenta? Te lahko vprasan v cem? V pokvarjeni bolestnosti sigurno ne...kaj pa potem se ostane velikim?
Če Tita vidiš kot boga, boš težko razumel kaj hočem povedat. Družina Kim, Kučan, Stalin in Tito še danes veljajo za bogove, ker so uporabili različne kreativne načine za utišanje disidentov.
Če bi recimo podkupili/pozaprli/pobili bistvene Jajove nasprotnike, bi Jaja v cca desetih letih slavili kot človeka, ki vsak dan povzroči sončni vzhod. Pa sparsaj to če si sposoben.
Če bi recimo podkupili/pozaprli/pobili bistvene Jajove nasprotnike, bi Jaja v cca desetih letih slavili kot človeka, ki vsak dan povzroči sončni vzhod.
tole tvoje hipoteticno preseravanje je cist brezvezno in prav nic nenavadno. Jaz ti govorim da Jajo nima in ne rabi nasprotnikov, ima famozne strice ter svojih 20% vernikov, kamor verjetno spadas tudi ti, vecina pa mu nebi zaupala cuvanja lastne sence, pa ce je Jajec zadnji clovek na svetu... ako bogami oces
če misliš na Tita pol je odg ne. zarad tita je dosti ljudi končalo na golem otoku in še kakšni izven sodni poboji so se zgodili
Zgodovina sprememb…
ZaphodBB> bi Jaja v cca desetih letih slavili kot človeka, ki vsak dan povzroči sončni vzhod.
Saj mnogi ga že zdaj. Ramon dekers, Mr.B, pa še kakšen vernik se najde. Pa jaz nisem tisti, ki bi trdil, da drugi pol ne pozna malikovanja.
mtosev> če misliš na Tita pol je odg ne. zarad tita je dosti ljudi končalo na golem otoku in še kakšni izven sodni poboji so se zgodili
Ja, in? Važn da mamo mi bajte pa službe, ane?
Saj mnogi ga že zdaj. Ramon dekers, Mr.B, pa še kakšen vernik se najde. Pa jaz nisem tisti, ki bi trdil, da drugi pol ne pozna malikovanja.
mtosev> če misliš na Tita pol je odg ne. zarad tita je dosti ljudi končalo na golem otoku in še kakšni izven sodni poboji so se zgodili
Ja, in? Važn da mamo mi bajte pa službe, ane?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
aja? JJ je edina in glava težava RS?
dobro, da vem
dobro, da vem
lol jype.
eni pač ne vidite daleč, ker mislite kak ko bo odšel JJ bodo cvetele rožice in bo vse tipi top ok v tej državi.
razni zokiji, popovići,... in drugi lokalni šerifi so še vedno župani, luknje v državnih bankah, dosti ljudi z ponarejenimi diplomami se spreja po SLO,....
eni pač ne vidite daleč, ker mislite kak ko bo odšel JJ bodo cvetele rožice in bo vse tipi top ok v tej državi.
razni zokiji, popovići,... in drugi lokalni šerifi so še vedno župani, luknje v državnih bankah, dosti ljudi z ponarejenimi diplomami se spreja po SLO,....
Zgodovina sprememb…
Double_J ::
Se mi zdi, da so PS malo nahecali... SD ter DL se nakoncu ne bosta uskladili pri programu in bodo predčasne volitve. Pomojem bo SD to namenoma naredil.
Dve šivanki...
je komu jasno zakaj so žrtvovali šuštaršiča pr DL? tip je delal kr dobro.
lol jype.
sej jure se zajebava in trola, njega ni treba preveč resno jemat.
na žalost so pa ljudje kot je buggy, in ni edini, ki pa imajo dejansko tak metabiolizem, da bodo od srede naprej tudi en mesec brez problema zdržali brez hrane in zravem še peš po eni nogi romali romali v dražgoše, in govorili "hvala, alenka, ker smo sedaj Švica".
Mr.B ::
jype, se slišiva o vernikih ko bo "novi" obraz oziroma "nova" vlada nadaljevala Varčevanje, ističas pa govorila da so komitenti NLB, največji problem, zakaj ni prisilnega upravitelja v NLB.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Se mi zdi, da so PS malo nahecali... SD ter DL se nakoncu ne bosta uskladili pri programu in bodo predčasne volitve. Pomojem bo SD to namenoma naredil.
Tveganje za PS je že to, da je SD v najboljšem primeru čisto vseeno oz. jim itak kaže, da bi na predčasnih zmagali. Torej...
/\/\.K.
je komu jasno zakaj so žrtvovali šuštaršiča pr DL? tip je delal kr dobro.Žrtvovali so ga približno toliko, kot je PS žrtvovala Zokija. Učinek bo pa samo ta, da bo še en "stric v ozadju" več.
Bolj zanimivo bo opazovati, kaj se bo zgodilo s slabo banko, holdingom ...
O.
Tveganje za PS je že to, da je SD v najboljšem primeru čisto vseeno oz. jim itak kaže, da bi na predčasnih zmagali. Torej...Kaj (kdo) sploh je PS? Od odgovora na to vprašanje je odvisno, kakšno tveganje je v resnici. Če je PS projekt levice preprečiti zmago Jajotu, potem je - z enoletno zamudo - uspel in se lahko načeloma tudi zaključi.
Če je PS Jankovićev projekt priti na oblast, ga je Klemenčič zminiral in vprašanje, če se Jankoviću sploh še ljubi ukvarjati s tem projektom. Tudi v tem primeru se torej lahko zaključi - ali pa vsaj zamrzne, dokler Jankoviću ne uspe dokazati, da je čist (če mu uspe).
Predčasnih volitev se pri PS bojijo samo poslanci, pa še to samo tisti, ki niso ravno pri koritu. Ker vsaj kakšnih 10% bo stranka vseeno dobila, tako da za glavne bo poskrbljeno.
Predčasnih volitev se vsaj toliko kot PS boji tudi DL, in sicer ne zaradi tega, ker bi se bala, da bo dobila manj poslancev, ampak zato, ker se ji utegne zgoditi, da ne bo več jeziček na tehtnici. V tem primeru bo ob praktično ves vpliv, ki ga ima sedaj.
Poleg tega mi je ena ptička prišepnila, da bi imelo kar nekaj strank ta hip precejšnje težave s financiranjem predvolilne kampanje, zato verjetno tudi SD ne bo minirala nove vlade in izsilila predčasnih volitev.
O.
Fritz ::
Nissan-GTR je izjavil:
lol jype.
na žalost so pa ljudje kot je buggy, in ni edini, ki pa imajo dejansko tak metabiolizem, da bodo od srede naprej tudi en mesec brez problema zdržali brez hrane in zravem še peš po eni nogi romali romali v dražgoše, in govorili "hvala, alenka, ker smo sedaj Švica".
Tle nas je kup različnih in dosti nas Jajota le stežka prenaša. In vsak mu na svoj način privošči, da bo pokasiral to kar je zakuhal Pahorju (čeprav je tudi Pahor po pravici odletel a to je že druga zgodba). Ko pa berem tvoje izbruhe o Švici je isto, kot bi bral komentarje SDS-ovih trolov na straneh dela, rtvslo, 24kur, siol itn. Pa kaj vas vsak jutro formatirajo na določen program, da ne znate nič boljšega?
Mimogrede, SDS bi lahko še danes imel premierja in vlado, če ne bi verniki menili, da je njihov malik pomembnejši od stranke in programa. A je SDS stranka, ki si prizadeva uresničiti nek program ali je SDS Janez Janša osebno?
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein
A. Einstein
In ker je ta tema včasih priročna za ideološke debate, dodajam še malo branja za kolege neoliberalčke:
http://www.oxfam.org/sites/www.oxfam.or...
http://www.oxfam.org/sites/www.oxfam.or...
A. Einstein
A. Einstein
Mr.B ::
Fritz, z estradnost umetnost v PARLAMENTU, bodo uničili državo, no tega se zavedajo, samo ko pa imaš tako glup narod, ki daje take izjave :
vsak mu na svoj način privošči
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
Tveganje za PS je že to, da je SD v najboljšem primeru čisto vseeno oz. jim itak kaže, da bi na predčasnih zmagali. Torej...
SD na predčasnih volitvah morda pride na prvo mesto. Problem bo le v tem, da mu bo precej za petami SDS. Če ga ne prehiti.
Bomo gledali repete izpred enega leta. Samo na levici se bodo mejdžr plajerji zamenjali.
OM, F, G!
Gregor P ::
V bistvu se ne potrebujete kaj dosti sekirati; če se mislijo naši politiki (levi, desni, srednji) iti takšno politiko izigravanja vseh dalje, smo na srečo v EU ter Evrozoni in se nam bo prej kot slej zgodila "trojka" (IMF, EC, ECB), pa se bodo zadeve "pošlihtale"
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
He Fritz občudujem optimizem, a sem v tvojem primeru vesel, da si dobro oborožen
In še mojih pet centov na jajota.
Vsekakor razumem ultraliberale in levičarje, da model sovražijo, ker postaja precej zagrenjen, konzervativen in desničarski. Vse obenem. To ni nujno samo krivda njega, verjetno je naravno, da se stranke tako stratificirajo iz ene in iste partije, ki je sestopila v socialdemokracijo...pa vendar.
To da se bi karkoli spremenilo, če ga 'jaz lično zakopljem' na avstralsko plažo....pa upam da veste, da ni res. Je samo eden precej težkih igralcev za veselje levice na terenu. Vendar če se polje izprazni, se zna pojaviti nov še bolj trd in neizprosen. PO moje.
In še mojih pet centov na jajota.
Vsekakor razumem ultraliberale in levičarje, da model sovražijo, ker postaja precej zagrenjen, konzervativen in desničarski. Vse obenem. To ni nujno samo krivda njega, verjetno je naravno, da se stranke tako stratificirajo iz ene in iste partije, ki je sestopila v socialdemokracijo...pa vendar.
To da se bi karkoli spremenilo, če ga 'jaz lično zakopljem' na avstralsko plažo....pa upam da veste, da ni res. Je samo eden precej težkih igralcev za veselje levice na terenu. Vendar če se polje izprazni, se zna pojaviti nov še bolj trd in neizprosen. PO moje.
Zgodovina sprememb…
Nekaj mi ni popolnoma NIČ jasno.
Kako se bo recimo ustreglo OECD in IMF in europskim rumplnom:) v ritmu socialdemokratske melodija ala SD. Ne da mi ni všeč, pa ja bi kolo od toga pravio...ampak ne razumem, kako bodo to poslušali merjasci kapitalizma
Če pa socialdemokrati iz komunistov preko socialdemokratov na koncu postanejo partija z neolib programom, pa raje vidim da so v opoziciji in se na jajote derejo vsake toliko: 'svina'
Kako se bo recimo ustreglo OECD in IMF in europskim rumplnom:) v ritmu socialdemokratske melodija ala SD. Ne da mi ni všeč, pa ja bi kolo od toga pravio...ampak ne razumem, kako bodo to poslušali merjasci kapitalizma
Če pa socialdemokrati iz komunistov preko socialdemokratov na koncu postanejo partija z neolib programom, pa raje vidim da so v opoziciji in se na jajote derejo vsake toliko: 'svina'
Zgodovina sprememb…
@ DonFilipo
Ne, saj tudi sam ne mislim, da se bo kaj bistvenega spremenilo..dokler ne bom videl DZ-ja sprejemat boljše zakone in Vlade RS, ki se res trudi spremeniti stvari na bolje.
@ Mr. B. - ne gre za tisto klasično slovenceljsko privoščljivost. Gre za to (kar precej ljudi pozablja) da gre pri Janši, med ostalim, tudi za nekredibilnega politika brez integritete in kontinuitete. Ko je miniral Pahorjeve reforme je govoril eno, ko je pa sam hotel izvajati enake ukrepe pa nekaj drugega. Jaz politiko poskušam gledati in spremljati čez daljše obdobje in takšne stvari veliko povejo. Zato se tudi Janševega brata po korupciji, Z. Jankovića, spomnim še iz časov Electe, nategovanja drugih podjetij ipd.
Ne, saj tudi sam ne mislim, da se bo kaj bistvenega spremenilo..dokler ne bom videl DZ-ja sprejemat boljše zakone in Vlade RS, ki se res trudi spremeniti stvari na bolje.
@ Mr. B. - ne gre za tisto klasično slovenceljsko privoščljivost. Gre za to (kar precej ljudi pozablja) da gre pri Janši, med ostalim, tudi za nekredibilnega politika brez integritete in kontinuitete. Ko je miniral Pahorjeve reforme je govoril eno, ko je pa sam hotel izvajati enake ukrepe pa nekaj drugega. Jaz politiko poskušam gledati in spremljati čez daljše obdobje in takšne stvari veliko povejo. Zato se tudi Janševega brata po korupciji, Z. Jankovića, spomnim še iz časov Electe, nategovanja drugih podjetij ipd.
A. Einstein
A. Einstein
dstr17_ ::
Vendar če se polje izprazni, se zna pojaviti nov še bolj trd in neizprosen.Dolgoročno desnica izgublja. Pogledaš stanje pred 200 leti in danes, in je vse jasno.
Ma to sem jaz trdil 1946 Ne res sem samo ni tako dolgo.
Ni pa vedno popolnoma brez pravih potez...pa naj se sliši še tako bogokletno.
Ni pa vedno popolnoma brez pravih potez...pa naj se sliši še tako bogokletno.
In vsak mu na svoj način privošči, da bo pokasiral to kar je zakuhal Pahorju
še dobro, da mate janšo, da vam ni treba ciplareksov jemat... naše zdravstvo tako prišpara in s tem prispevate k reševanju krize v zdravstvu
komentarje SDS-ovih trolov na straneh dela, rtvslo, 24kur, siol itn.na teh straneh prevladujejo prevsem levi troli... zato jaz raje na slo-tech širim obzorja jugoSlovencem
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: enadvatri ()
blackpirat ::
jype, se slišiva o vernikih ko bo "novi" obraz oziroma "nova" vlada nadaljevala Varčevanje, ističas pa govorila da so komitenti NLB, največji problem, zakaj ni prisilnega upravitelja v NLB.
NLB zapret, pa se ne bodo dogajale svinjarije vsakič, ko se menja oblast. Pravtako je potrebno prodati državno premoženje v podjetjih, ki niso ključni za nadaljni razvoj RS (beri skoraj vse).
"I do not argue with people, I correct them"
stric pahor je odletel primarno zaradi raznih Golobčkov, Kresalk, Dimičevk, in še česa. pahor je bil proti koncu je JJ pa je pa izkoristil ponujeno. če pahorjeva vlada ne bi bila že šibka ne bi tak zlahka odletel. drugače v pahorjevi vladi smo mi vsi drugi šli bolj na jetra kot pahor. je pa slabe partnerje izbral oz so ga izigrali. nekaj podobnega se je tud JJ zgodilo zdaj. samo,da je on sam kriv ker pač ni odšelNissan-GTR je izjavil:
lol jype.
Tle nas je kup različnih in dosti nas Jajota le stežka prenaša. In vsak mu na svoj način privošči, da bo pokasiral to kar je zakuhal Pahorju (čeprav je tudi Pahor po pravici odletel a to je že druga zgodba). Ko pa berem tvoje izbruhe o Švici je isto, kot bi bral komentarje SDS-ovih trolov na straneh dela, rtvslo, 24kur, siol itn. Pa kaj vas vsak jutro formatirajo na določen program, da ne znate nič boljšega?
Mimogrede, SDS bi lahko še danes imel premierja in vlado, če ne bi verniki menili, da je njihov malik pomembnejši od stranke in programa. A je SDS stranka, ki si prizadeva uresničiti nek program ali je SDS Janez Janša osebno?
stric pahor je odletel primarno zaradi raznih Golobčkov, Kresalk, Dimičevk, in še česa. pahor je bil proti koncu je JJ pa je pa izkoristil ponujeno. če pahorjeva vlada ne bi bila že šibka ne bi tak zlahka odletel. drugače v pahorjevi vladi smo mi vsi drugi šli bolj na jetra kot pahor. je pa slabe partnerje izbral oz so ga izigrali. nekaj podobnega se je tud JJ zgodilo zdaj. samo,da je on sam kriv ker pač ni odšel
Stric Pahor je bil kilav predsednik Vlade in je posledično imel nekredibilno vlado za izvajanje reform, ljudje so se temu uprli, Janša je pa to spretno izkoristil s celo golido populizmov, ki so se mu vrnili oz. bi se mu desetkratno vrnili, če mu Ustavno sodišče ne bi držalo štange, ki jo je Pahorju odreklo.
Jaz tudi ne mislim, da je Pahor pokvarjen ali slab človek, bil je pa slab predsednik vlade, sicer se mu ne bi zgodilo to, kar se mu je. In ja, za delo vlade je najbolj odgovoren premier, v dobrem in v slabem.
A. Einstein
A. Einstein
vostok_1 ::
No pahorju je težko najt kaj resnično umazanega, ampak je tolk nesposoben, da se obkroži s sami umazanimi.